Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoorwiona zona

wystawilam dzis mezowi walizki za drzwi

Polecane posty

Gość polaolaaaaa
no i dobrze wyjdź i zabaw się teraz Ty! Obyś była nieugięta tylko, nie będzie Tobą manipulował frajer, nie daj się!

Gość wkoorwiona zona
Pewnie ze sie nie dam, nie wyobrazam sobie juz zycia z tym czlowiekiem, przez to co zrobil przestalam go kochac a zaczelam brzydzic sie nim, czekalam tylko na odpowiedni moment, miec dowody.Zalatwie go w sadzie, zostanie z gola dupa!haha z golymi dupami raczej, ciekawa jestem czy beda takie chetne na golodupca!

wreszcie ktoś z jajem i swietnym podejściem:) Zrób mu taka jazde, ze zapamieta do smierci. Z afiszowaniem sie przed innymi jego zdradą nie radzę, bo to naruszenie prywatności i moze Cie oskarżyć ale dla sądu i adwokata starczy. Jeśli był to dostępny dla ciebie komp i dane, bo jak wykradłaś to znowu mogą być schody, ale liczę na twój sukces:)

Gość Aniołeczek_22
Masz rację;) Trzymam kciuki dzielna kobietka. Ha ha daj gnojowi popalić a co;D Niech skur***l wie że nie wszystkie kobiety są głupie Ha!!!

Gość polaolaaaaa
a że tak się jeszcze zapytam, ile czasu udawałaś że nic nie wiesz?

Autorko i dobrze zrobiłaś, ja też bym się takim już brzydziła tylko. Jestem pełna podziwu, ze dałaś radę to wytrzymać, bo ten Twój mężulek sypiający z kilkoma to naprawde rzygać się tylko chce, a ty musiałas przy nim bez skazy się zachowywać....

Gość I jak tam małżonek
zjawił sie po manele?

Gość kot13
a mnie ciekawi jaki w tym wszystkim miała interes siostra autorki

Gość I jak tam małżonek
napiszesz coś?

Gość wkoorwiona zona
Tak byl wczoraj po 20, dzwonil dlugo do drzwi i na stacjonarny wydzwanial, nie wpuscilam go, caly czas udawalam ze nie slysze, chociaz on wiedzial ze zamknelam sie od srodka.1,5 godziny albo 2 tak wydzwanial pod drzwiam i w koncu pojechal, tyle, ze wszystkich rzeczy nie zabral, napisal sms zebym reszte zabrala do domu, odpisalam ze chyba mu sie calkiem w glowce pojebalo. Pozniej przyjechala do mnie siostra i pojechalam z nia do pubu, upilam sie strasznie, caly dzien dzis w lozku spedzilam, taka chora jestem. Dzisiaj tez przyjechal ale nie wiem dokladnie o ktorej bo spalam, dzwonil dzwonkiem do drzwi i chyba szybko odjechal, mialam takie kaca ze nie zwracalam nawet uwagi zbytni na to ile czasu dzwonil.

Gość wkoorwiona zona
Napisal kilka smsow, ze chce porozmawiac tylko i co w stylu ze to nie tak jak mysle, ze prosi tylko o rozmowe, ale nic nie odpisalam, nie chce mi sie, pozno wrocilam do domu, bardzo duzo wypilam, zdycham dzis strasznie. Zabral dzis reszte rzeczy bo nie ma walizek pod drzwiami. Ktos pytal jaki udzial brala w tym moja siostra, a taki ze mnie wspierala przez ten czas sprawdzania go, bylo mi bardzo ciezko, ale udalo sie, teraz tylko sad i rozwod.

Gość wkoorwiona zona
Dzieki Lady24:D Dzis to raczej jestem wrakiem.Wczoraj zadzwonilam do mojej mojej Mamy, bylam wstawiona i o wszystkim jej powiedzialam, ma przyjechac dzis z ojciem i siostra do mnie o 19, a ja taka chora jestem, ale slyszala po glosie ze duzo wypilam, bo nawet wyzywalam na niego, a nigdy tego nie robilam rozmawiajac z nia. takiego kaca to nie mialam jak zyje.

Gość Jak dla mnie to Wy
i co dalej?

Gość No i wkooorwiona żona
nas olała:-P

Gość mam taki problem
i co wkooorwiona żono?