Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Tasmanowa

hotel wasik był ktos na weselu??

Polecane posty

Hej wam wszystkim:) Zbieram informacje na temat hotelu "WASIK" w Krogulczy Suchej koło Orońska.Może ktoś z was robił tam swoje wesele,albo był jako gość tam na weselu.To jest strona internetowa hotelu: hotelwasik.pl Bardzo bym prosiła was o opinie :)

Gość alok
a co dokładnie Cię interesuje? Byłam gościem.

Hmm.. wszystko? Tak dużo to ja chyba nie napiszę. Lokal ładny, czysty, elegancki i niezwykle przestronny. Ze strony obsługi nie pamiętam, by były jakies widoczne wpadki. (ale np. nie jestem w stanie stwierdzić, czy wywiązują sie z umowy). Toalety czyste i duże. Duza przestezen dookoła. Ogrodzona. Dogodny dojazd. Jaedzenie takie jak w innych tego typu miejscach, tj. hotelowo-cateringowe. Nikt z moich bliskich się nie ztaruł.

Gość M1a1g1d1a1
Ja również zbieram opinie o Hotelu Wasik i organizacji wesela. Porzebuję informacje na temat jedzenia. Czy jest smaczne, czy są duże porcje. W cenie talerzyka proponują również stół wiejski, co wchodzi w jego skład? Polecacie organizację wesela w tym miejscu?

Gość gość
Byłam na weselu rewelacja ! Dania gorące porcje nie za duże co jest na prawde dobre bo zjada sie wszystko !elegancko podane wszystkie tak samo wyglądające ułożenie sałatek ładne miesa wszystko eleganckie przystawki jak z tv tak wyglądały kolorowe ładne i pyszne ;) non stop sprzątane stoliki tylko poszłam sie bawic wrócilam i czysto tak za kazdym razem talerz mialam wymianiany chyba z 40 razy + czyste sztucce co jest duzym atutem rewelacja szklanki kieliszki czyste puste butelki albo polowa wszystko zabrane przyniesione nowe zimne gazowane ja jestem zachwycona i zadowolona mieso maja troche suche ale poza tym super talarki saltaki pyszne przystawki maja rewelacyjne polecam !!!!