Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to już niestety jest

Wiem, że zawsze będę sam bo jestem 30-to letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość tak to już niestety jest

Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Jeszcze pięć lat temu pomyślałbym, że to nie ma znaczenia, ale teraz gdy dorosłem, poznałem dużo kobiet wiem, że jest to ogromny problem. Tym samym skazuje mnie na samotność.

Gość wspolczuje ci :(
:(

Kolejny prawik co nie umie dostrzec jakie szczęście w życiu go spotkało

Gość mnm9
a ja to ostatnio mam odwrotnie. chcę sobie posiedzieć w spokoju i ciszy i mam wyjebane na resztę spraw

Dokładnie,moim problemem jest sex .Ale mam zamiar chodzić na dziwki

Gość bagno, stać Cię
na to?

Gość Ciekawska Babka
Gorsze jest wiedzieć że się zawsze będzie samemu bo taki los masz zapisany w gwiazdach:(

może cię pocieszę, bo w pracy mam 55 letniego kolegę, który nawet dziewczyny nigdy nie miał, kochał się tylko platonicznie w kimś i na święta się... ożenił :)

Oczywiście że mnie stać.Niestety na związek już by mnie raczej stać nie było,tym bardziej jak VAT poszedł do góry:( Natomiast ceny dziwki poszły w dół:-)

Ktoś taki ja TY na pewno będzie miał zawsze problemy ze znalezieniem własnej kobiety. Dlaczego??? Bo robisz kocią gębę do kobiet/dziewczyn. Ciągle powtarzasz, że cię nikt nie lubi. Zamiast się uśmiechać, ślinisz się. Zamiast odpychać, siłą przywiązujesz do siebie. Lepiej zacznij żyć! Albo tragizuj na innym forum ;)

generalnie jak się ma już 25+ lat i przeszłość w stylu zero znajomych, nie mówiąc o dziewczynach/koleżankach a co za tym idzie społeczne nieudacznictwo, to nie ma sensu zaczynać bo tylko można po dupie dostać potem rozczarowanie, zawód miłosny, depresja itd

a każda próba skończy się klęską. Powody brak doświadczenia z podrywaniu jedyna szansa trafić na desperatkę.

kapselko-Desperadki zazwyczaj są brzydkie.Najlepsze są prostytutki.Trochę czytam na ten temat i doszedłem do takiego wniosku

masz trochę racji albo brzydka albo z dzieckiem. Z prostytutkami lepiej uważać łatwo coś złapać.

a Ty kiedy Bagno się wybierasz do prostytutki? kiedyś tak pisał Stalingrad z dziwkami ...

W tym roku chce iść.Nie mam innego wyjścia.Być może że moje samopoczucie się poprawi.Po za tym lepiej z dziwką niż miała by mnie wyśmiać jakaś cichodajka

lepiej Bagno uważaj bo jeszcze wpadniesz w nałóg z chodzeniem do dziwek. Skąd weźmiesz tą dziwkę przez neta namiary czy do agencji?

offerma-Większe zagrożenie masz z kobietami co wrócili z zagranicy albo byli na wczasach u arabów czy murzynów.Dziwka nie daje za darmo,a murzyn nie będzie płacił za seks jak Polki same się mu do łóżka pchają,a wiadomo że murzyni rozsiewają HIV.

Bagno a po co jechać za granice wystarczy przejść się na jaką dyskotekę tam pełno wypitych nastolatek oddających się każdemu chętnemu.

Kurwa bagno ty masz najebane w głowie! Taaa idz na dziwki, bo każda inna (cichodajka czy tez nie) cie wysmieje! Ze wszystkich prawików na tym forum, ty jedyny masz tak nasrane we lbie. To juz nawet FHG ze swoja lyzeczka tak mnie nie przeraza jak ty! I pewnie jestes jeszcze brzydki, a mniemanie masz o sobie ze ho ho!

kapselko -Jeździłem na dyskoteki i takie nie spotkałem niestety.A jak się zdarza to pewnie już ma 20 chętnych

marry queen of scots po co te nerwy? chłopak wyraża swoje tylko zdanie. Brzydki jak reszta prawików gdyby był przystojniakiem to by go na tym forum nie było.

marry queen of scots-A co to zmienia czy jestem brzydki czy też nie?Po za tym jesteś kobietą i mnie nie zrozumiesz.Dobrze ci się mówi,kobieta zawsze znajdzie chętnych na sex,a facet ma z tym problem,tym bardziej że nie umiem bajerować i wciskać im kitów.Pójście na dziwki to uczciwy układ.Lepszy taki niż rozkochiwać jakąś małolatę,zaliczyć ją i porzucić

Kapselko, no sorry rzeczywiście mnie poniosło, ale czytam te jego wypociny juz jakis czas i nie moge sie oprzec wrażeniu, że to jakis domorosły mizogin, majacy o kobietach takie zdanie (wszystkie to dziwki) tylko dlatego, ze zadna go nie chce. Gdzies widziałam tez, że pisał, że jest przystojny.

bagno wystarczy że fcet jest przystojniakiem i nie musi szukać one same mu się pchają w łapy więc czemu nie mają korzystać.

"Rozkochiwać małolate" ho ho! Myslisz, że dałbys rade, hm? Układ z dziwkami rzeczywiscie uczciwy, ale twoje teksty, że bezpieczniej isc na dziwki, bo inne kobiety sie puszczaja za granica z murzynami i arabami i mozna tylko HIV złapac... To ponizej krytyki jest. Nienawidzisz kobiet, bo one Cie nie chca i taka prawda. Zmien swoj stosunek to może poznasz jakas mila laske :)

marry queen of scots-Raczej pisałem że brzydalem nie jestem,a miedzy przystojnym a brzydalem jest też coś pośredniego.Ale jesteś kobietą więc będę wymagał od ciebie myślenia

to czy ktoś jest przystojny to kwestia dyskusyjna. A zdanie niektórych facetów bierze się z prowadzenia niektórych kobiet.

a skąd Bagno wiesz żę jesteś średniak z wyglądu? sam na to wpadłeś czy to Ci kobiety mówiły?