Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to już niestety jest

Wiem, że zawsze będę sam bo jestem 30-to letnim prawiczkiem

Polecane posty

marry queen of scots-Ale ja mogłem mieć związek i z niego zrezygnowałem.Miałem wiele propozycji randki bo byłem na sympatii i na żadną nie poszedłem.Ale i tak mi nie uwierzysz

Bagno to jak miałeś okazje na randki to czemu nie poszedłeś? Może raz czy drugi by nie wyszło ale byś z czasem jaką poznał.

kapselko -Jak jakieś laski pisały do mnie na sympatii i nie które odpisywały,mówiły że się im podobam to chyba aż taki brzydalem nie jestem.Chyba że jakieś desperadki były,trudno mi powiedzieć.Przystojny na pewno nie jestem

Bagno z tym związkiem miedzy umiejętnością myślenia z płcią to ja na twoim miejscu bym tak nie szalała. Zobacz chłopaku jak ty piszesz w ogóle. Same błędy składniowe, gramatyczne i ortograficzne. Widać, że w edukacji to się zatrzymałeś gdzieś na początku. Pozdrowienia od głupiej kobiety z dwiema literkami przed nazwiskiem :)

Gość Sexy bladiz
ja ci radzę samobójstwo jako jedyne rozwiązanie w twoim chorym przypadku bay..

kapselko -Nie poszedłem bo się mi z wyglądu nie podobała a te które mi się podobały to charakter miały zjechany,albo były wykształcone z dobrą pracą.A wiadomo że taka by nie chciała robola,więc wolałem z góry zrezygnować

Raczej przystojniakiem jesteś skoro na Ciebie zwracały uwagę kobiety. Któregoś razu skorzystaj i umów się z jaką. Ja tam od dłuższego czasu nie zaglądam na portale randkowe nawet jak zagadywałem to i nie odpisywały. A już żeby jaka wyszła z propozycją spotkania to praktycznie nigdy z takim czymś się spotkałem.

Sexy bladiz-oczywiście że w ten sposób zakończę swój żywot,jak na razie chcę sobie jeszcze pożyć.Ale nie uważam żeby życie w późniejszym wieku było aż takie fajne więc pewnie kiedyś skończę z sobą.

kapselko -Nawet te brzydkie nie pisały do ciebie?Ja naprawdę przystojny nie jestem.Po prostu przeciętny z twarzy.Ale jestem wysoki,więc pewnie to ich tam jakoś ciągło.

Gość Sexy bladiz
Bagno "nie uważam żeby życie w późniejszym wieku było aż takie fajne" .. a to niby teraz masz fajne? to po co chcesz je zmieniać.. żyj !! heheh

kapselko -Nie mam wysokich wymagań,mam bardzo małe wymagania od kobiet,zarówno z urody jak i z charakteru.Ale co z tego jak one maja wysokie wymagania co do charakteru.Po za tym też w desperacji nie jestem żeby brać jakieś wyjątkowo brzydkie

wyobraź sobie że traktowano mnie jak powietrze. Wygląda że nawet te brzydkie szukały atrakcyjnej osoby.

zadbałbyś o siebie trochę zamiast stękać :o nie uważają cię za atrakcyjnego,a ty zamiast coś z tym zrobić użalasz się nad sobą. Też nie chciałabym być z taką 'ciepłą kluchą'

Sexy bladiz-Nie narzekam na swoje życie,ale w końcu mi się znudzi żyć.Zmienić go nie chce,po prostu seksu mi brakuje i ciekawość mnie żżera jeśli chodzi o związki z kobietą.A wizyta u prostytutki może być dla mnie jedyną szansą na kontakt fizyczny z kobietą.

nie użalam się pisze tylko że Bagno ma duże szanse. Szczerze to mam w d.... co o mnie myślą kobiety.

marry queen of scots można być miłym i być niewidzialnym dla kobiet. Jedynie widzą jako pomoc lub osobę do wypłakiwania się /wyżalania się na facetów.

Gość Sexy bladiz
z kontekstu mozna wyczytać że wy na prawde jesteście ostro denni... może nawet lepiej że jesteście sami i nie skazujecie żadnej kobiety na mękibycia towarzyszką dla jakiegoś nudziarza poety nawiedzonego filozofa. A tak z ciekawości.. to ile zarabiasz? bo jeśli 2 000 to zdja sobie sprawe równiez z tego, że zycie to nie buziaczki, cmokania i klepanie kobiet po tyłeczku. Jak jesteś niezależny finansowo i czujesz się na siłach by stworzyć rodzinę to ja nie sądzę, że twój nawet przygłupi wygląd miał by tu jakiekolwiek znaczenie. Prawda jest taka, że jesteście wszyscy w duope wsadzić..

Kapselko czyli zawsze robiles za ramnie do wyplakania? widac ze jestes wrazliwym facetem, szkoda, ze zadna nie dostrzegla Twoich innych zalet, bo pewnie takich masz wiele :)

Gość Sexy bladiz
taa oni maja bardzo wiele zalet..

Gość Sexy bladiz
a największą jest przesiadywanie na kafeterii.

Sexy bladiz akurat ja mało tu siedzę. Skąd wiesz jakimi osobami są prawiki? szczerze nie znasz nas. A nawet jak coś to tylko kawałki/wyrywki a to za mało żeby ocenić.

Sexy bladiz-Masz rację że na związek potrzeba dużo kasy.Ja nie osiągam 2000zł.Wiec miedzy innymi dlatego nie chciałem wchodzić w związki.Dużo ludzi zarabia mniej a mimo to płodzą dzieci itp,tylko że to trochę brak odpowiedzialności.Więc wiem że nie nadaję się do kobiet anie do związków,wiec się do nich nie pakuję.Ale mam potrzeby seksualne a na dziwki mnie stać.Więc nie wiem o co ci chodzi?

Gość patellianka
sexy blandiz popieram w 100% ;)