Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie matka a juz zla

dowiedzialam sie o plci dziecka- i nie jestem zadowolona

Polecane posty

z mezem planujemy miec tylko 1 dziecko ,ze wzgledu na koszty. okazlo,sie jednak ,ze zamiast upragnionej dziewczynki bede miala chlopca ;-( wiem,ze powinnam sie cieszyc , ale jednak jestem troche zawiedziona. zawsze marzylam o dziewczynce, o slicznych sukienkach , dlugich wlosach itd. a tu zonk....

Gość ijko
Zachowujesz się jak 3 latka marząca o lalce :( Oby sie chore nie urodziło....

Gość purple tears
jesteś głupia. Tyle w temacie:) Ale zaloże się, że to provo

Gość też masz problem...
ręce opadają!

Gość odpowiem też .......
popieram ijko

Gość mammmma28
współczuję, ale pokochasz je bezwzględu na płeć, ja mam też jedno i wymarzoną córcię, codziennie dziękuję za nią Bogu, nie wyobrażam sobie mieć chłopaka

Gość .dlaczego głupia
Każdy ma jakieś marzenia,ona chciała córkę i moze czuc się zawiedziona.Wiadomo,że jak urodzi to pokocha niezaleznie od płci

Gość nc vuh jfdies
skoro planujecie jedno dziecko ze względu na koszty, to sie ciesz, że chłopiec!!!!!!!!!!!! Wiesz, ile drożej kosztuje wychowanie/ utrzymanie dziewczyny?? Sama mam 2 :)

Gość na takich brak slow...
jestes idiotka..... nic wiecej nie mam do powiedzenia na twoj temat.

Gość zawsze marzylam o chlopcu
mam same corki,za kazdym razem modle sie zeby byl chlopiec,moje marzenie z dziecinstwa,chce sie poczuc jak krolowa ktora da potomka synowi.Corki kocham ponad swoje zycie i nigdy nie zamienilabym na nikogo innego,ale wewnatrz czuje takie niespelnienie

Gość zawsze marzylam o chlopcu
da potomka mezowi

Gość 87uhjkjk
Ty się módl żeby zdrowe było, bo jak się coś dziecku stanie, nigdy sobie nie wynaczysz tego głupiego gadania....

Gość też masz problem...
a kiedyś powiesz synkowi, że nie chciałaś jego tylko dziewczynkę?

Gość majucha
chlopiec czy dzieczynka co za roznica!! WAZNE ZEBY BYLO ZDROWE!! to jest najwazniejsze! pokochasz chlopca jak go tylko zobaczysz :)

a ja autorke doskonale rozumiem, sama zawsze chcialam miec syna nie mam dzieci jak na razie , ale nie chcialabym przezywac podobnych rozterek

nie mowie, ze tego dziecka nie kocham,ale zawsze chcialm miec dziewczynke i tyle. a teraz wyszlo ,ze chlopiec...... nie tak to planowalam.

Gość ciekawska?
taaa, planowanie plci dziecka...dobry bajer nie jest zly.

Gość na takich brak slow...
poza tym jesli nie jestes zadowolona z plci, to z pretensjami do meza.... bo mezczyzna decyduje o plci, jego geny. ale jak dla mnie to to jest smieszne, zeby wiedzac ze dziecko jest zdrowe, nie byc zadowolonym bo.... plec nie taka. litosci!! co za matka. wspolczuje dziecku!!

dopadają mnie myśli czy po porodzie nie poćwiartować noworodka i zakopać:(

z wami jest chyba coś nie tak, a nie z autorką wystarczy, że ktoś myslii naczej niż wy, a już jest chorym psychicznie przedstawicielem swojego gatunku, którego byłoby bezpieczniej zamknąć na jakimś oddziele z podobnymi sobie :O ciekawa jestem ile z was ma mysli, o których boi się powiedzieć glosno

Nie, autorka nie dorosła do ciąży, bo wiadomo że to ruletka, naiwnie i dziecinnie nastawiła sie na dziewczynkę. Nie przemyślała sprawy, bo skoro sie zdecydował na dziecko, to 50/50 i teraz jest zawiedziona że plamniczek nie ten co trzeba trafił. Dziecinne podejście do sprawy.

Gość rysik876
wiadomo że w ciązy to 50% szans że będzie dzieczynka, ale byłabym bardzo zawieedziona gdybym usłyszała że będę miała synka, marzę o córce, wiem że dzieci kocha się bezwarunkowo, bez względu na płeć ale rozumiem autorkę!!!!

tak, tak...dobrze ze skarcilas sie w myslach my Polski nie mozemy na nic narzekac, a juz na pewno nie wydziwiac, ze chcemy tego czy tamtego, mamy sie cieszyc z tego co nam dają no i te matki, co narzekają na swoje dzieci? co to za matki w ogole? jak tam mozna? dziecko ma sie kochac i juz, nieważne, że niegrzeczne, że marudne, nie wolno narzekać! trzeba z uśmiechem przyjmować na klatę wszystkie niedogodności a takie co to daja klapsy swoim dzieciom to na stos ! klapsa dziecku? w jego niewinna pupeczkę? ukamieniować!