Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaoczekująca

Testujemy w styczniu 2011, będzie co ma być...

Polecane posty

Gość kamaoczekująca

Witam, kto z Was ma zamiar testować w drugiej połowie stycznia? :) Ja czekam do 23. Może jakaś grupa wsparcia? ;) Chyba oszaleje do tego czasu z niepewności...

Hej. Ja testuję 17-18 stycznia. Zobaczymy, ale sie nie nastawiam :) to mój 3 cykl starań. A jak u Ciebie? To Twój pierwszy cykl starań?

Gość kamaoczekująca
To mój pierwszy cykl, a raczej cos w stylu wpadki. Razem z mężem planowaliśmy zacząć "próby" w czerwcu, ale coś mu się dni płodne z niepłodnymi pomieszały :P "Po" był szok i mój i Jego :) Ja testuję ok. 23 stycznia i prawdę mówiąc jak się uda to będzie super, a jak się nie uda to będziemy próbować ponownie od czerwca... Baaaardzo bym chciała.

Gość kamaoczekująca
Katie a ten "Twój" 17-18 stycznia to który dc? Ja bym chętnie wcześniej spróbowała przetestować ale nie wiem czy jest sens prędzej niż 31 dc?

witam dziewczyny :) dziś mam 21dc,pierwszy cykl starań,@ powinna przyjść 15.01. wtedy zatestuję :) pozdrawiam :)

kamaoczekująca :) 17 stycznia to będzie 31 dc. W poprzedniej ciąży test ciążowy wyszedł mi 5 dni przed miesiączką. To się tak łatwo mówi że trzeba poczekać do dnia okresu :) rozum swoje a serce swoje

katie84 to może zatestujemy razem?zawsze raźniej hehe :P ja jak nie przyjdzie @ to spróbuję wstrzymac do 16.01. a Ty co na ten dzień?Możesz testowac 16.01.Wiem jak ciężko czekac do testowania,każdy kolejny dzień to koszmar.Miłego dnia :)

aniula :) fajny pomysł :) czyli umawiamy się na 16 :D testy już mam :P leżą sobie grzecznie i czekają :) ale będzie co ma być :)

Gość Daisy919
A ja mam taki problem, nie pamiętam dokładnie kiedy wypadał mi pierwszy dzień ost. misiączki - coś ok 02.-05.12.2010, do tej pory miewałam cykle co 30-32 dni. Do teraz nie dostałam okresu, odczuwam dziwne bóle od czasu do czasu, kłócie w jajnikach etc. Test zrobiłam 04.01.2011 wyszedł negat. czy mogło być na niego za wcześnie czy jakbym była w ciąży to już by wskazał wynik pozytywny?

4.11 moglo byc za wczesnie na test, z uwzglednieniem ze miesiaczka byla 2.12 a cykl 32 dni powinnas powtorzyc test dzis lub jutro.

Gość Daisy919
Ok, dzięki. Poczekam do soboty jak nie dostanę okresu powtórzę test

Gość karinka...
Witam :) chyba przyłącze się do Was, z jedną różnicą że ja już testowałam dokładnie 1 stycznia :) okazało się że jestem w ciąży, test wyszedł właściwie od razu pozytywny, mimo że ostatni okres miałam dokładnie 1 grudnia;) 3 stycznia byłam u ginekologa który przez usg poitwierdził ciąże natomiast na badania da mi skierowanie dopiero 7 lutego, kiedy pójdę na drugą wizytę i oczywiście jesli wciąż wszystko będzie ok (wtedy usg nie określiło wieku ciąży, bo była tak wczesna). Pozdrawiam :)

Gość kamaoczekująca
Katie i Aniula jak testowanko? Ja czekam do 23 o ile wcześniej nie przyjdzie @.

Witam. Ja dzisiaj testowalam. Jedna krecha :( Tylko ze @ powinnam dostac w czwartek dopiero. Ale przeraza mnie bol piersi i podbrzusza (dokladnie jak na okres). Moze to przez to ze bralam duphaston?