Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucony bo nie milioner

ooooooooooo te biedne Kobiety

Polecane posty

Jak to jest że panie takie sprytne i zaradne dają się "omotać" ? Widzą faceta przystojnego z kasą i myślą że jak wskoczą z nim do łózia to on się w nich zakocha i potem będą mogły z nim zrobić co tylko zechcą. Być może własnie przez takie cwane bezwzględne zołzy i blachary jeden czy drugi stał się łamaczem niewieścich "serc". A co z całym tłumem zwykłych facetów którzy nie umieją bajerować ? Tych po prostu panie szanowne olewacie bo polujecie na gruba rybę. Polując na grubego zwierza łatwo samemu stać się zdobyczą. Facet pokazuje swoją fotkę na której wygląda jak Adonis czy jakiś "hamerykański aktorek" i pisze że jest prawnikiem adwokatem itd. bo wie że w ten sposób łatwo złapie naiwne cwane kobitki. Jesteście zdenerwowane a nawet wk..... że was "oszukano" ale na wojnie i w miłości nie ma żadnych zasad, same dobrze to wiecie. Ilu porządnych facetów wy oszukałyście i skrzywdziłyście ? Zaraz usłyszę że jestem frustratem itd itp. A czy ktoś kto napisze że ma nadwagę niewielką łysinkę i pracuje np w magazynie w markecie ma u kórejś z Was szansę ? Stawiam 1000 do 1 że nie. Kiedyś przyczepiła się do nie jedna panna po przejsciach. Myślała że skoro pracuję w XXXX to powinienem dobrze zarabiać. Zawracała mi d... więc aby ją spławić powiedziałem (poklikałem) że zarabiam 1500 i mam malucha to w ciągu 2 minut się wylogowała i już jej nigdy nie zobaczyłem ( na szczęście No taka jest prawda. Co Wy na to ?

Gość tez nie bogaty
widze ze panie nie maja nic do powiedzenia tak jak by byla to prawda !!!

Gość ruda misia
Drogi autorze 🖐️ - no, troszkę to chyba jednak jesteś sfrustrowany :-) :-) ... ale w sumie nie ma się co dziwic bo opisałeś prawdę XXI wieku... tyle, że to się również odnosi do mężczyzn.... Jak babka nie jest zaje*cie szczupła, opalona, blond dziunia w tych nieszczęsnych BIAŁYCH kozaczkach - to lipa... może pomarzyc, ze jakiś fajny, nie "piękny, nadziany, wysmarowany samoopalaczem" koleś zwróci na nią uwagę... no chyba ze na bezludnej wyspie.. bo bzykac przecież kogoś trzeba..... :-) :-) I to tez się , moim zdaniem odnosi w dzisiejszych czasach do obu płci - niestety....trzeba miec niezłe szczęście żeby spotkac kogoś, kto zobaczy w nas to ukryte, często - lepsze drugie dno :-( No ale nie ma się co poddawac.... trzeba wierzyc .. i szukac... :-) :-)

Gość lady facet
taaaaaaaaaaaaaak,zgadza sie

Gość lady facet
ruda misia tylko albo przewaznie Panie sie tutaj uskarzaja na nas

Gość fiubździu*
nie zamierzam wypowiadac sie za wszystkie kobiety, bronic ich , itd Z mojego punktu widzenia: chcialabym by mój partner był równorzędnym partnerem.

Gość lady facet
racje bo zaczyna bronic kobiet

Gość Magda88896jhj
za to wy faceci lecicie na atrakcyjny wygląd u kobiet:P nie mam w zwyczaju zawracać dupy facetom, poleciałabym na faceta pod warunkiem że chociaż minimalnie jest przystojny oraz ma fajny charakter, może zarabiać niewiele bylebyi nie wyglądał jak śmieszny troll

Gość cujrrhvx
facet musi czymś kobiecie imponować kiedyś wystarczyło upolować mamuta by zdobyć przychylność samicy, dzisiaj takim mamutem są pieniądze i niestety nic z tym nie zrobisz a panie które cenie sobie inne męskie cnoty niwelujące brak pieniędzy, zmienia szybko zdanie walcząc o przetrwanie od wypłaty do wypłaty...

Gość fajna laskaaa
odrzucony bo nie milioner- wez sie do roboty to tez bedziesz mial branie

Gość bvghbnhndxcxf
owszem, kobiety w większośći są dziecinnie głupie i naiwne ale nie piertolcie, bo sami lecicie na takie zołzy - szpileczki, ładna, zgrabna, wyrachowana, taka 'suczowata' i już kurwa ślinka zaczyna wam lecieć na te normalne - ładne, mądre i miłe nie zwracacie uwagi

bo jesteś na babskim forum! :) więc czego się spodziewasz? że nagle przytaknie ci stado facetów? :D moim zdaniem, nieważne ile facet zarabia, czy ma pracę, samochód, kasę czy nie - jak chce zbajerować to zawsze zbajeruje! i zdziwiłbyś się, ale ja spotykam samych kolesi bez pracy za to z dobrym bajerem... i już mam uraz od tego :(

Gość fajna laskaaa
prawda jest taka ze facet musi jakos wygladac i miec bajer ale kasa najwazniejsza, takie jest zycie

Gość ruda misia
Ludziska - wyluzujcie trochę rajtuzy :-) :-) fajny temat kolega zapodał i możemy pokonwersowac, ale z odrobinką taktu i kultury- ładnie proszę... każdy ma swoją rację, bo każdy ma inne życie... i innych ludzi spotyka w życiu... nie ma co się pultac :-) :-) napiszcie jeszcze coś fajnego...

Gość fajna laskaaa
ale co tutaj pisac, ma racje ,jak jest golas to niech spada

Gość fajna laskaaa
kiedys chodzili na polowania a my gotowalysmy i dawaly d..py, a teraz ma przynosic Kase

Gość ruda misia
fajna laskaaa - Troszkę jedziesz hardcorem :-(:-( ale dziwisz się że koleś tak myśli... - no jak czyta ze bez dużej kasy to sobie może pomarzyc... no to się nie dziwię, że ma stresa.... Każdy ma swoje preferencje, a te, którym nie potrzebny do szczęścia koleś z skórą, furą i komóra też istnieją! tylko że na drugim planie - za dziuniami w różowych futerkach :-) :-) i to tęż mogą byc te - FAJNE LASKIII......

wlasnie takich sie tu spodziewalem !!! nic dodac

ruda misia widzisz fajna laske mamy przyklad

niestety takich jest coraz wieej

Gość fiubździu*
odrzucony bo nie milioner --> no to nie szukaj wsród pustych lasek i nie uogólniaj.

Gość mamy XXI
ona pusta dupa w białych pantofelkach, on bogaty prostak z sianem w butach i dużym chujem... swój do swego lgnie. Autorze - zmień gust:P

oczywiscie ze takich nie szukam , ale przewaznie takie mi sie trafiaja i wiem ze inni faceci tez maja podobny problem

Gość ruda misia
tak, ale to nie znaczy że innych nie ma! bez przegięc w jedną i drugą stronę! musisz cierpliwie szukac, tylko nie w klubach nocnych.. bo tam wiekszośc lateksowa jakaś....:-) :_) musisz miec nadzieję, a czasami odpuscic - to samo szczęście Cię znajdzie! uf, ale banałem pojechałam, ale tak troszkę jest.....:-) :-)

Gość ewella2
Wiesz co? Ja w pierwszej kolejności patrzę na wygląd a następnie na charakter-na pieniądze nie zwracałam uwagi nigdy. Widocznie nie masz nic do zaoferowania pod względem wizualnym oraz osobowości dlatego wściekasz się tak , bo może jakbyś miał pieniądze to wtedy jakaś by Cię zechciała nie zwracając uwagi na to jakiś płytki...

Gość masz rację...
ruda misia ma rację. ale odpowiadajac na Twój temat też się z Tobą zgadadzam. kobiety takie są, mówię tak choć sama nią jestem, przebywam wsród lasek i zauważam to. posłuchaj jak poznasz tę jdną jedyną to poznasz że ona nie leci na kasę tylko na Ciebie, to widać od razu.;) powodzenia;)

Gość fiubździu*
zdradze ci sekret. Wartościowe dziewczyny nie rzucają sie na facetów, nie podrywaja ich nachalnie. Takie Ci się trafiają bo ty nie szukasz, tylko czekasz aż Ci sie trafi :)

Gość ruda misia
A ja nie patrzę na wygląd, ani samochód, ani inne piepszoty..:-) :-) PATRZĘ NA DŁONIE.. mhm. hi,hi,hi.... no dobra - pożartowaliśmy :-) :-) a teraz powaga - nie jestem, zdecydowanie :-) szarą myszką, ale nie należę też do tego typu lasek, co to na ich widok staje czas....:-) trzeba wypośrodkowac... my tez nie wiemy, czy koleś podający się w necie za "maczomena" ze zdjęciem na tle piramid, to nie jest nasz "spaśak" - sąsiad w siateczkowym podkoszulku i piwskiem w ręcę.... Pozory mylą - zarówno co do wyglądu jaki osobowości.. trzeba testowa....