Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucony bo nie milioner

ooooooooooo te biedne Kobiety

Polecane posty

Gość w przyrodzie jest równowaga
Kobiety - lecą na kasę i faceta z pozycją, bo to jest atrakcyjne dla kobiety (samiec alfa, który zapewni byt rodzinie, bezpieczeństwo potomstwu) Mężczyźni - lecą ma młodość i urodę i są w tym tak samo bezwzględni jak kobiety (standardem jest wymiana wieloletniej partnerki na młodszy model, bo się zużyła) Więc nie skamlej, bo świata nie zmienisz. Jak jesteś przeciętniak (ani kasy, ani urody), to szukaj wśród przeciętnych i ciesz się, że w ogóle możesz kogoś mieć, bo jest jeszcza kategoria tych nieszczęśników, którzy nie mają szans u nikogo.

Gość tez nie milioner
Wy kobiety swoje a My faceci inaczej to widzimy i czujemy

Gość ruda misia
Mój Boże - laski, co wy wypisujecie? wasza sprawa, jak już pisałam - ale jak troszkę czasu minie i ten wasz -" samiec alfa" - oleje was dla młodszych - "białych kozaczków i sztucznych piersi" po solarze, to wspomnicie te nasze pogaduchy... uroda przemija.., ciuchy wychodzą z mody.., wchodzą nowsze modele samochodów.., o olbrzymia posiadłośc trzeba zadbac kobiecą ręką - nie tylko leżec i pachniec, itd... a jak się wie, ze nasze "porcięta" cho przechodzony model - to zawsze pasują... to wszystko inaczej pachnie... może to przychodzi z wiekiem? może....

Gość tez nie milioner
wy jestescie wszystkie takie same .tylko mercedesy wam w glowach

Gość tez nie milioner
ruda misia ...sory Ciebie nie dotyczy

Gość w przyrodzie jest równowaga
Podałam tylko ogólną prawidłowość, mnie osobiście to nie dotyczy, bo ja jestem zwyczajna i mam zwyczajnego faceta (teraz już męża od 2 lat) :) Ale nie narzekam, bo kochamy się bardzo i oby tak dalej.

Gość ruda misia
Nooo, i żeby mi to było przedostatni raz.... po prostu ja wolę volvo - żart, żart, żart :-) :-)

Gość BOGATY
JA MAM VOLVO

Gość pląsająca
no widzicie, roznie to bywa.. ostatnio spotkalam sie ze znajomym (zaprosił mnie na kawe) wiec wyjełam pieniadze zeby za siebie zaplacic, a on ryknął smiechem "o! ta jaka wyzwolona i niezależna". Ale taka jest wlasnie prawda. Jestem niezalezna i mam w nosie ile facet zarabia do czasu kiedy nie musze go utrzymywać w pełnym tego słowa znaczeniu! bardziej liczy sie dla mnie co ma w głowie a nie w portfelu, bo i tak podpiszę intercyzę;]

Gość fajna laskaaa
bogaty witaj !!!!!!! podaj gg albo emaila

Gość ruda misia
wreszcie nadzieja w Pląsającej - 👄 👄 ... Bogaty- ....ale ja nie z tych blachar - nie lubię klepac blachy.... wolę poklepac tyłek mojego faceta...:-) :- )

Gość autorze nie masz kasy
ale co pozatym? jakieś zalety? wygląd, pasję może masz jakąś? a może studiujesz na ciekawym kierunku? kochankiem może jesteś niezłym? chyba masz jakieś walory, co ?

Gość BOGATY
fajna laska a Ty mechanik samochodowy?

Gość ruda misia
fajna laska - troszkę godności!!!!!!!!!!! dziewczyno... przynajmniej poudawaj niedostępną... daj nadzieje innym...:-( :-(

Gość fajna laskaaa
bogaty !!! daj jakis kontakt

Gość ruda misia
NO I HISTORIA ZATOCZYŁA KOŁO! NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK PRZYZAC RACJĘ AUTOROWI I WSPÓŁCZUC FAJNEJ LASCEEEEEEEEEEEE. :-( :-(

Gość bogini wśród kobiet
mercedes pffh ... I tym chcesz nam zaimponować, marnie

Gość pląsająca
ruda, to nie zadna nadzieja:) znam pełno takich dziewczyn jak ja. To jest kwestia wychowania! podejscia do życia, wzorców itp. Czego moze żadać od faceta, dziewczyna, ktorej matki jedynym sukcesem zyciowym bylo wyjscie za mąż i rodzenie dzieci? mieszkanie/dom na kredyt- na ktory rzecz jasna tyra ojciec, bo KOBIETA PROWADZI DOM... mam dosc takiego szufladkowania Panowie! To, ze spotkaliście na swojej drodze jakies puste laski, balansujące na najbardziej pierwotnych instynktach, nie znaczy ze wszystkie takie jestesmy. Ah, tylko na takie jak ja nie zwracacie uwagi, bo mam za małe cycki, moje ubranie nie swieci we wszystkich kolorach teczy a paznokcie nie wygladaja jak krogulcze szpony! Zmieńcie kryteria wizualnego doboru potencjalnej partnerki a gwarantuje ze bedziecie mile zaskoczeni:)

Gość bogaty, zostań moim sponsorem!
:D

Gość ruda misia
Pląsająca - już jestem Twoja 👄 👄 ja tez nie rozumiem, bo znam wiele dziewczyn wartościowych, ale nie wyzywających.... troszkę wyobraźni Panowie, a świat będzie się wam mienił tylko w kolorach, tych nieszczęsnych cekinów, na które lecicie......WYOBRAŹNIA....👄 👄

Gość werbla04
to ile facet zarabia nie ma znaczenia byle pracuje a nie obija się z kąta w kąt mało leserów i nierobów a co kobiety nie utrzymują facetów jest różnie nie popadaj w kompleksy wez się w garść życie jest brutalne ale nie wszystkie kobiety są cyniczne próżne i cwane wszystko zależy od charakteru

Gość fajna laskaaa
bogaty hallllo

Gość tez nie milioner
fajna laskaaaaaaaaa ty wejdz na inna strone

Gość ruda misia
Dokładnie :-( :-( :-( :-( -załóż swoje posta- KTO MNIE PRZELECI ZA KASĘ? - tam na pewno wielu "BOGATYCH" się odezwie... gwarantuję....

Gość hahahahaa
ruda misia a ty skąd wiesz? już tam byłaś? :D

Gość ruda misia
HE, HE, HE :-) :-) przeglądałam wczoraj tematy rozmów - no i własnym oczom nie wierzyłam - kilkadziesiąt wisów na temat: A JA W SYLWESTRA MIAŁAM W BUZI PENISA MOJEGO CHŁOPAKA - czy jakoś tak to brzmiało...DACIE WIARĘ? no ja mam swoje3 dyszki ale wciąż mnie ludzie zaskakują

Gość fajna laskaaa
to chyba normalne jak facet mi sie podoba to chetnie lobie mu laske

widze ze to wedlug kobiet facet powinien robic wszystko a kobieta ma tylko wygladac....heheh zal mi was Drogie Panie

Gość BOGATY
fajna laska ...to daj emaila przewioze Cie Volvo

Gość ladna skromna
ja jestem madra ladna i zgrabna, ale jakos nie mam tlumu wielbicieli bo nie klapie dziobek na prawo i lewo, nie wybucham glupokowatym smiechem w towarzystwie, nie latam do kolesi, nie zagaduje na imprezach, mam zasady, jestem spokojna i ulozona, byc ladnym to nie wszystko, jesli nie rzucasz sie w oczy tez nie ma co liczyc na adoratorow, jesli sie nie jest rozchichana idiotka :O