Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek21

duzy problem bynajmniej dla mnie

Polecane posty

Gość Radek21

Witam Panie i Panow, wiec mam taki problem Moja kobieta od jakiegos czasu nie chce mi robic tak zwanego "loda" ja jej z wielka ochota robie "minetke". Kiedys robila mi to wtedy kiedy mialem ochote i wtedy kiedy ona miala bardzo mnie meczy to ze ja dla niej jestem w stanie robic to godzinami doslownie a ona dla mnie NIE, zastanawia mnie dlaczego? Moze Wy kobiety powiecie co o tym sadzicie? Po prostu nie wiem o co moze jej chodzic, myje mojego ptaszka plynami do miejsc intmnych 2 razy w ciagu jednego dnia. Nie wiem co moglo spowodowac to ze nagle nie ma ochoty nic robic. Glupie komentarze beda olewane :) Pozdrawiam

Gość no jak bynajmniej
to temat sie wyczerpal :D

Hmm...Zastanówmy się miałem mówic ze masz brudnego ale z tego co piszesz masz wypucowanego ^^ Moze sie wstydzi?? Zapytaj czy ci zrobi moze sie poprostu wstydzi albo brzydzi Brzydzi-Odpada bo by z toba tego nie robiła. Moim zdaniem sie wstydzi.

Gość Radek21
o widze od razu odpowiedzi poszly :) milo :) Wiec tak, raczej jesli chodzi o brzydzki zapach no to odpada.. Zapytalem ją o to lecz powiedziala ze NIE CHCE namiawialem ja na to chociaz wiem ze do niczego to nie dazy. Kobiety moze wy mi powiedzie o co w tym wszyskim chodzi? Jakos nie bardzo mnie no cieszy ze moja partnerka nie chce mi tego robic... Pozdrawiam

Gość xczdvxfbgnh
bynajmniej NIE rowna sie przynajmniej :O albo ten problem jest przynajmniej duzy dla ciebie albo bynajmniej NIE jest problemem dla ciebie

Gość Radek21
problemem jest dla mnie to ze ona tego nie chce.. nie wiem czemu.. A wy kobiety, robicie do dla swoich facetow? A jesli tak to czy czesto :)

Gość cfcfcfcfcfccc
zrozum, że każdy ma inne preferencje seksualne i jak nie lubi lub jej sie to nie podoba to nie zmusisz jej do tego i nie wiem po co podkreślasz cały czas tą minetę? to znaczy że tylko i wyłącznie to robicie żebyśmy odwdzięczyły wam się lodem? :O jak cię to boli, że jej robisz, a ona ci nie, to jej też nie rób egoisto i tyle

Gość Radek21
tak latwo mowic ale ja to lubie robic :) chociaz moze i masz racje, bo jak bym jej nie robil to moze by sama zrozumiala .. ze ja tez czegos chce

Gość może każesz jej łykać?
Bardziej obrzydliwego procederu nie znam

Gość już cie nie kocha
pogódź się z tym

Gość czczczzc
Może jednak zapach, miałam podobną sytuację. Zawsze chętnie aż pewnego razu po prostu nie mogłam wytrzymać i przerwałam po jakiejś minucie, potem nic było przez dobre pół roku, a lodzik tylko pod wspólnym prychem. Mój facet też pytał co się stało i oczywiście nie powiedziałam mu prawdy, żeby nie poczuł się urażony, a też prycho brał conajmniej 2x dziennie. Mówiłam jak Twoja, że nie chce i już. O tym problemie powiedziałam mu niedawno, myslę, że upłynął dobry rok od feralnego zdarzenia.

Nie dziwcie sie chłopakowi ze tego chce, psi ją o to lub lekko nalega, prawie każdy facet to lubi!! Dla mnie nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Ja początkowo uwielbiałam to robić, tęskniłam wręcz za tym, a obecnie tak jakoś...lubię, ale nie już tak bardzo, to raczej partner mi to proponuje, sama nie "wyjeżdzam" z taką propozycją. Tak jakoś po prostu mi sie nie chce, to żadne odbrzydzenie, niechęć do partnera ani nic w tym sensie, to jakby czyste lenistwo. Czasem mam jazdy i znowu mi wraca ta chęć, więc proponuje przeczekać ten "kryzys" dla Ciebie, może ona znowu sie "nawróci":) a może jakieś dodatki? smakowe żele? ja to lubie!

cfcfcfcfcfccc-Najmądrzej chyba sie wyraził/a każdy lubi co innego Jedni BI Drudzy geje tam lezby ci łykaja ci prostata ci 8 cm tobie loda nie robi kazdy ma jakis problem jedyne co jest chore to temat o zabawie gównem nie boj sie Jak bez lodzika to zrobisz to tez jakos pojdzie..

Gość Radek21
moze i masz racje z tym ze poczekac :) jezeli chodzi o żele to jakos nie chociaz zastanawiam sie nad kupnem :) skoro to lubisz to moze mi powiesz jakie to uczicie dla was, dla kobiet jakos inaczej? lepiej? Mysle ze zainwestuje w to te pare zloty :)

Gość lilka ****
Czasami nawet swiezo po kapieli ma taki zapaszek i tez nie robie.A najwieksza ochote mam jak mi zrobi dobrza i to naprawde dobrze, od razu biore sie do rzeczy.