Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznany

ile na funtów kosztuje życie 4 osobowej rodziny w londynie?bez sza;eństw.

Polecane posty

Gość nieznany

prosze o pomoc z waszyh doswiadczen...

Gość nieznany
i jescze pytanie iles kosztuja mieszkania w 3 sterefie?

Gość nieznany
ooo ta ... bo literówki nie mozna zrobic...

Gość nieznany
wiec jak by ktos był miły ...prosiłabym o pomoc

Gość hausben
bez szalenstw stawiam na 2500 funtow.ale licze ze rodzina mieszka w co najmniej 2bed flat, bilety, benzyna,komorki, ubrania, wyjscia do kina, ciastko, lody, raz w tyg pub, restauracja, czasami take away, kupowanie jedzenia w sainsb lub waitrose, czasem tesco, telefon domowy, internet, ubezpieczenie na auto, na zycie,ubezp mieszkania,rachunki

Gość kobieta czy facet?
Nas jest 5 i na żarcie idzie 100 tyg a czasem wiecej. Bez szaleństw.

Gość bez szalenstwwww
tygodniowo: ok.280f na czynsz z rachunkami za 2 bedroom w 3 strefie jak gotujesz sama to mysle,ze min.60f na jedzenie i chemie plus dojazdy do pracy i komorka

Gość zzzzzzzzola
wyjscie do kina i restuuracji to juz racej sa ''szalenstwa'' chyba chodzi tutaj i MINIMALNE koszta zeby wyzyc -czyli miec gdzie spac,co zjesc no i jakos dotrzec do pracy. ja jak ide do kina z facetem to nam w sumie wychodzi 30f za 2 osoby(bilety plus jedzenie i picie).

Gość Luisska
My mamy 2000f męża i moje 700 i jest nas 2+3 i żyjemy dość dobrze pod Londynem. Stać nas na podstawy i na extra dodatki .ale dom mamy z councilu i już urządzony wiec to co zarabiamy wydajemy na bierzaco.

Gość nieznany
dziękuje wam bardzo :) a mam jeszcze pytanie o ten council...na czym to wszytko polega ?a i jeszcze słuszałąm o benefitach? jak mozna dostac mieszkanie? a i z tego co zrozumiałem to ok 600, 700 funtów za mieszkanie i ok 500 f na jedzenie? na 4 osobowa rodzine ?bez szalenstw.dobrze licze?

Gość kozibonk.......
''600, 700 funtów za mieszkanie '' 650 to jest najtansze mieszkanie 1bedroom jakie znajdziesz w 3 strefie! i to jest tylko czynsz, do tego ,ze 130 na council tax i plus rachunki oczywiscie.

Gość kozibonk.......
teraz ceny za wynajem w londynie sa po prostu kosmiczne. az szla trafia jak trzeba tyle kasy co miesiac wydac na mieszkanie, do tego o niskim standardzie......

Gość Luisska
My poza Londynem płacimy 450 za domek 4 bed:) i tam ten tax ze 120 gaz prąd tez ze 120 miesięcznie. Jak masz rodzine małe dzieci idź do coucilu i złóż podanie o mieszkanie socjalne. Zrób to jak najszybciej bo się czeka, ja akurat miałam szczęście i czekaliśmy tylko pól roku :)

Gość goood
ile razy bedziecie sie pytac o jedno bozeee