Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostatitutka

Chciałabym być prostytutką ...ale jestem brzydka :/

Polecane posty

Gość prostatitutka

wiem co myslicie o dziwkach... ja chcialam zostac ,ale nic z tego .... nieatrakcyjnej zaden ni echce

Nie martw sie są i brzydkie dziwki :P ale dlaczego wlasciwie byś chciala nia zostac bo nie rozumiem?

Gość adam35
a jak Brzydka jestes ? opisz siebie troche

Jak jesteś dziewica to mogę być twoim pierwszym klientem :-P

Gość prostatitutka
dziewicą jestem fakt jestem niska 153 wzrostu , budowa ciala normalna - wg standarów powinnam sie odchudac, za duzy nos , krotkie wlosy ktore zapsuzczam , cellulit , płaski tylek :/ male piersi

Gość adam35
ale umiesz przynajmniej dobrze laske robic ?

eee tam,ja wybredny nie jestem ,jak dziewica to skorzystam:p

Gość prostatitutka
byłam z dwoma facetami , seks oralny tylko a pieniedzy potrzebuje , z pracą jest ciezko , zwlaszcza ze jestem na studiach , haruje jak wól i gowno z tego mam :O

Gość adam35
daj ogloszenie ! jak juz facet Cie zamowi i bedzie czekal napalony to Cie nie wyrzuci

A skąd jesteś,bo ja poszukuję prostytutki-dziewicy

Gość prostatitutka
z pod wawy

jak jestes faktyczne brzydka to marnie wróże (choc i tak myśle ,że to prowo ,ale ok) trudno musisz znaleźć inny sposób na zycie niz prostytucja :P a swoja drogą to się wydaje być fajne ,ale niszczy psychike bo to nic fajnego wykonywać rozkazy facetów ( anal czy tak wszytsko inne co chcą) ,a do prostytutek czesto chodza po to zeby spelaniać fantazje co im inna kobieta nie da.. poza tym sypiasz z facetami ,którzy prawdopodobnie maja wiele innych lasek jednoczesnie

Gość roxi1520
A dlaczego? przeciez jest wiele innych zawodow,wiesz co to znaczy byc wyzyzywana,jaka ma sie wtedy samoocene,i jak sie z tym zyje,a co jesli ktos cie rozpozna na ulicy jak bendziesz naprzyklad szla z chlkopakiem? Czy pieniadze sa tego warte? Zastanow sie. A jezeli chodzi o wygla to zawsze mozna zmienic. Ic na solarke,zrub fajny mejkap,kup doczepy,fajne ciuchy,troche schudnij. Najpier trzeba cos dac zeby dostac. Wiesz tak wogole to jest wiele photoblogow gdzie wlasnie sa takie dziewczyny tlenione solary i pisza o nich ze sa dziwkami,to tam lknij i troche skopiuj o nich.Plastiki najlepiej schodza;D Bez urazy;***

Gość prostatitutka
mialam na mysli spotkania sponsorowane a nie prace w burdelu :/ jeden czy dwoch facetow na dluzszy uklad

sponsorzy też maja rózne fantazje nie myśl.. ale i większe wymagania. wiec jeśli nie masz ladnej buzi przede wszytskim ( figure to da się skorygować ) to nie pchaj się w to bo tylko spotkasz się z odrzuceniem. Sa prostytutki co uroda nie grzesza ,ale one wiele nie zarabiaja , no i pracuja w agencji przewaznie sponsorów to one nie znajduja..

Gość facet co ma kase
chce miec dziewczyne atrakcyjna. za byle rure nie zaplaci.

poszukaj innego sposobu na zarobek bo nawet jak uda Ci sie znaleźć tego sponsora to.. nic z tego dobrego nie wyniknie . a i on wiele Ci pewnie nie zaplaci bo nawet piekne dziewczyny teraz na tym kokosow nie zarabiaja w pl. kryzys i tyle kiedys bylo inaczej podobno

RubinowaDamaTwoja-A myślisz że tak łatwo znaleźć prostytutkę-dziewicę?

Gość ocieszka
RubinowaDamaTwoja - jest roznica :D jest hierarchia : - tirówki najgorszy typ sprzedaja sie za 20-50 zl - galerianki bo pracuja w cieple ;) - prostytutki w agencji - potem te ktore umawiaja sie z wieloma facetami w domu np na odloty.pl - potem te sponsorowane studentki - i na samej górze ''exclusive'' , moze trudno w to uwierzyc ,ale w Czechach modelki z kontraktami i portfolio sie sprzedają ...nie wierzysz? pojedz . Za ciezka kasiore . I inne cichodajki dla prezesów , polityków , biznesmenów

a z czasem bedziesz zalowac ,że z takimi facetem sie zadawalaś bo on tylko z toba pewnie sypial nie bedzie .. albo za jakis czas mu sie znudzisz. do tego trzeba miec psychike ze stali i musialoby ci byc wszytsko jedno. sponsoring nie jest dla wrazliwych dziewczyn napewno

Gość ocieszka
co racja co racja. moja znajoma byla sponsorowana. pomieszalo jej sie w glowie , najpierw byla niesamowicie szczesliwa , szastala pieniedzmi na lewo i prawo , wsyzscy do niej lgneli jak cma do swiatla, przyjezdza mloda panienka luksusowym kabrioletem wiec wszyscy chca miec taka super znajomą... potem pan sponsor wyjechal na stale na drugi koniec globu , zostawil jej w prezencie samochod po 2 letnie jznajomosci. Jak sie to skonczylo ? Samochod ukradli , ona wrocila do stanu finansowego przed , choruje na depresje i nei moze z tego wyjsc. za duzo filmow sie naogoladaliscie , to nie wyglada tak jak w pretty woman :O

włąsnie dziewczyno dobrze Ci radze. Nie zadawaj sie z takimi facetami. Bo to niszczy . jakoś uzależnia ,że Ty jesteś tą jedyną . Czujesz się wyjatkowa przez jakiś czas, pożądana, jesteś obdarowywana prezentami itd. a za jakiś czas nudzisz sie temu facetowi ( bo ten typ tak ma ) i koniec bajki.. cięzko to sie pozbierać potem

znajdź sobie jakiegoś normalnego faceta lepiej ,który Cię pokocha ,a kasa to nie wszystko ..