Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradnaola

mam 20 lat i zarabiam ponad 3 tyś zł miesięcznie

Polecane posty

A warszawa..to Sory. Jakos ktos napisal ze w angli czy jakos zle zrozumiałem. To fajnie ze jakos wam sie układa. Tylko nie bardzo rozumie jak 2osoby mogą jesc miesiac za 500zl.. Jak masz kase dziewczyno to radzę jesc lepiej i zdrowiej a mniej na kosmetyki raczej wydawać niz na odwrot. Nie uważasz? Pozdrawiam

Gość zaradnaola
czytaj ze zrozumieniem. ze swojej kasy ok 500zł pojdzie na moje wyżywienie, a 1500zł mam na ciuchy i kosmetyki to analogicznie jesli zarabiamy podobnie to mamy 1000zł na jedzenie a na "ciuchy i kosmetyki" 3000.

Gość zaradnaola
ale podaje to wszystko tak na oko orientacyjnie, ponieważ nigdy szczegółowo nie wyliczałam no i choć nie mamy wspolego konta to raczej prowadzimy wspolny budżet i nie mamy osobnych półek w lodówce z osobnym jedzeniem, ale mniej więcej wydajemy np na jedzenie po równo, ale też bez rozliczania się. raz on zaplaci w sklepie, a raz ja i tez nie chodze i nie patrze kto ile faktycznie z tego zjadl. ja oplacam czesc rachunków i czesc on i wychodzi tez mniej więcej po równo. reszte kazdy ma dla siebie i jak czasami gdzies razem wychodzimy to tez raz płaci on, a raz ja.

Gość ja też uważam
że w tym wieku to już , sporo a jeśli się z tego cieszysz to tym bardziej gratuluję

Gość ggrggfdg
nie chce cie martwić ale ja mam 25 a zarabiam 10 :)

Gość zaradnaola
no to tez gratuluje i wcale mnie to nie martwi, ponieważ zdaje sobie sprawe z tego, że nie zarabiam jakiejś najwyższej krajowej, albo, że jestem jedyna ktora zarabia ponad 3 tys w wieku 20 lat. :)

Gość dziewczyno
jeszcze o tym piszesz,a ja mam na kosmetyki,na ciuchy,a na winko.....daj sobie juz z tym spokuj

Gość dziewczyno
ja też uważam fajnie sobie piszesz odpowiedzi hahahaha

Gość ciekawostkaa
2 osoby moga wyzyc za 500 ??? gratuluje na same obiady musze wydac wiecej dla siebie

Gość zaradnaola
żartowałam tak naprawdę daję dupy i handluję waflem na plaży w juracie. pozdrawiam

Gość pffff
czym tu się chwalić? wiesz ile osób zarabia więcej niż Ty w takim wieku? przykładowo mój kumpel ma 19 lat i jeździ audi s5 za 200 tysi, na które sam sobie zarobił ... i jakoś nie wychwala się gdzie popadnie.

Gość gość
a Ja zarabiam 24zł na godzine jako dostawca pizzy hahaha jebac was