Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa, że aż pyta

Co lubią mężczyźni. na jakie kobiece sztuczki się nabieracie

Polecane posty

Gość ciekawa, że aż pyta
upupupup

Gość bo facet jak chce
miec na stale dópę do sexu to sie ozeni nawet z pasztetem, co mu nie przeszkadza w ogladaniu sie na inne, podrywaniu, gadaniu na czacie skype itp itd

Gość bo facet jak chce
a z reszta pasztet czy nie to posprzata, ugotuje, pozbiera skarpety czyli jest druga mamusia :O

''może niech się mężczyźni wypowiedzą naprawdę chcecie dziewczynę tylko do seksu?'' Tak ''czy jeżeli ma jakieś defekty (brzydka, niska, widoczna otyłość) to już nie chcecie jej tknąć, nawet kijem?'' Tak ''czy kierują wami jedynie instynkt pierwotne?' Droga koleżanko, jest zupełnie odwrotnie. Kierują nami wyłącznie wyższe wartości i rozum, dlatego jest właśnie tak jak odpowiedziałem.

Gość ciekawa, że aż pyta
hm, Drogi Kolego. Wybacz, ale chyba za dużo czasu spędziłeś w towarzystwie dresów. Nie wierzę, że normalni faceci są tacy, jak Ty.

Gość ciekawa jak wiesz swoje to
po co pytasz?

Sama się przekonasz, już jest coraz mniej naiwnych mężczyzn. Ja przynajmniej obserwuje dokladnie taka tendencję, że czym inteligentniejszy, pracowity i zaradny facet to kobiety traktuje wyłącznie w przedmiotowy sposób. Oczywiście nie bez powodów. Więc pozostalo ci szukanie wśród frajerów i nieudaczników.

Ja mysle,ze mezczyzni przede wszystkim zwracaja uwage na KOBIECOSC - czyli sposob mowienia, poruszania sie, gesty,zachowanie,kokietowanie,usmiech no i OCZY -----> to tyle z moich obserwacji ;)

Gość ciekawa, że aż pyta
dobra, czyli ostatecznie upewniliście mnie w przekonaniu, że już nikogo nie znajdę. naprawdę, nie sądziłam, że życie opiera się tylko na jednej rzeczy.

Gość wjątek od reguły
ja juz sie nie nabieram na nic...Znam wszystkie sztuczki i zadna mnie nie przekreci. Tylko czysta jakk lza i niemanipulantka a z naturalna kobiecoscia i wdziekiem ma szanse

naprawdę, nie sądziłam, że życie opiera się tylko na jednej rzeczy. Bo nie opiera sie. To tylko "okladka" na ktora patrza w pierwszej kolejnosci mezczyzni, jesli szukaja partnerki na zycie beda zagladac w glab jej duszy, odkrywac etapami zakamarki charakteru, bo jak by nie patrzec OSOBOWOSC jest jednym z najbardziej istotnych elementow czlowieka :)

"ja juz sie nie nabieram na nic...Znam wszystkie sztuczki i zadna mnie nie przekreci. " Tak Ci sie tylko wydaje, ze wszystkie znasz :D

Gość głupie jestescie
ja nigdy nie polece na gruba. gruba moze robic co chce, ale wszystkie grube sa same i grube nigdy nikoo nie znajda, bo nikt nie chce swini na kanapoe.

Gość wjątek od reguły
rozczaruje cie...nic mi sie nie wydaje...przerabialem, slyszalem i widzialem...kilka ksiazek moge napisac a schematy sa powtarzalne

"a schematy sa powtarzalne" ALE ......sa wyjatki od reguly :D i sam nawet sie nie zorientujesz, ze dales sie omamic manipulantce - kobiety sa w tym dobre

Gość głupie jestescie
tylko te szczuple sa manipulantkami grube sie poca i nie maja sily myslec

A ja tak czytam, czytam i mam wrażenie, że siedzą tu praktycznie sami skrzywdzeni faceci(oczywiście przez kobiety), Ze złamanym sercem którzy postanowili sobie coś w życiu po stracie: Nie ma co się angażować, teraz tylko sex się liczy:) Tak to interpretuje i wiecie co Panowie? Ne zgadzam się z Waszą śmieszną teorią. Są różni faceci, jednym zależy TYLKO NA SEXIE, innym mniej bo liczy się dla Nich Kobieta jako osoba, a nie obiekt pożądania.... który by się tylko PUKNĘŁO. Nie potępiam tu nikogo bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. A ja również swoje przedstawiłam":)

Gość kotka z płotka
ja nie zamierzam gonić za jakimś tam "wyjątkiem od reguły" - zwiążę się z kimś , kto nie ma kłopotów emocjonalnych i jest gotowy na związek bez podejrzewania wszystkich o spisek i manipulację :) bo ja manipulować nie zamierzam, stawiam sprawę jasno czego potrzebuję w życiu.

Gość głupie jestescie
jestes gruba autorka? ze tak piszesz?

Gość wjątek od reguły
Dora...błądzisz...ale to ludzka rzecz:P Kotka...O to mi chodzi właśnie Ja problemy mam za sobą juz dawno, wiec nie czuje sie skrzywdzony i nie krzywdze a ostroznosc to podstawa

Gość kotka z płotka
To prawda. Teraz już nie będę się poświęcać dla kogoś kto i tak tego nie szanuje i chce się tylko bawić. MAm nadzieje że moja intuicja nie zawiedzie i spotkam kogoś wartościowego!

Gość wjątek od reguły
kotko zycze powodzenia...fajnie byloby pogadac na ten i inne tematy:)

Gość głupie jestescie
autorka jestes gruba???? bo grube tylko nikogonie majom!!!!

Gość Tylko:-*SEKS
Ku*wa facetowi chodzi tylko o to by byla ladna,w mini,usta duze,szczupla.a jak jest gruba i nie zalozy mini to co juz na bok. Do facetow-nie osadzajcie kobiet po wygladzie bo ta odpicowana lala ma pusto w glowie i mysli tylko jak poderwac i wykorzystac faceta,a ta grubsza zazwyczaj okaze sie na normalna kobiete do zycia

Gość mógłbym dużo o tym pisać
ale, to nie to forum , sorry

Gość Tylko:-*SEKS
Do moglbym duzo pisac na ten temat-no wlasnie nie to forum nara

Gość zenobiaa
A czego się spodziewałaś po facetach? Oni chcą tylko roochać a na takie rzeczy jak inteligencja to uwagi nie zwracają. A potem jeszcze piszą, że są mądrzy, bo kobietom nie można ufać i służą one tylko zaspokajaniu ich potrzeb. :D Powiem Ci, że od podstawówki słyszę epitety na temat mojego wyglądu i różne chamskie zachowania nawet kiedy mam na sobie starą, rozciągniętą bluzę i dżinsy. Na inne moje cechy nikt uwagi nie zwracał.Faceci to debile i powinni mieć finansowane przez państwo prostytutki/sztuczne pochwy żeby się wyżyć a potem zachowywać jak człowiek 🖐️

Gość Faczdasfff
Hmm... Nie wiem czy widzieliście, ale zazwyczaj najbardziej wartościowi faceci(rónież Ci którzy dodatkowo są mega przystojni) wiązą się z osobami, która dla otoczenia nie są atrakcujne. Dla nich liczy się osobowość. Zauważcie, że te wszystkie ''pasztety'' i ''grubaski'' mają zazwyczaj partnerów na całe życie, a te piękne puste laleczki są traktowane jak jednorazówki. Przemyślcie to...

Nabrać można się na wiele sztuczek I to ze strony kobiet jak i facetów. Atrakcyjna kobieta jak chce może owinąć faceta wokó palca jeśli wyczuje że facet jest zauroczony. Np ulotne spojrzenie uroczy uśmiech. Kilka ciepłych słów pocałunek w policzek czy odsłoni trochę deloltu i facet jej jej z ręki.

Gość BBBRRRRRRR
Faktem jest że nam facetom seks spędza sen z powiek.Myślimy o nim przez większość czasu ,flirtować,uwodzić,być uwodzonymi,to podnosi nam samoocene jako samca. Lecz jeśli chodzi o kobietę na całe życie to inteligencja,osobowość są ważniejsze ( w końcu udowodniono że inteligencja jest cechą dziedziczną a nie chcemy mieć córeczki czy synka pustaka) Najlepiej kiedy kobieta jest piękna i inteligętna :)