Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa, że aż pyta

Co lubią mężczyźni. na jakie kobiece sztuczki się nabieracie

Polecane posty

Gość BBBRRRRRRR
Jeśli chodzi o sztuczki to ja nie jestem w stanie oprzeć sie ślicznemu zalotnemu uśmiechowi. Niezależnie czy jest to seksbomba czy grubasek.

No to fakt trudno oprzeć się takiemu uroczemu uśmiechowi Tym bardziej kiedy kobieta ma w sobie to coś.

Gość Tylko:-*SEKS
Do jarek i brrrr a jak by przed wami postawil wymalowana,szczupla lale ale glupia i grubsza tez zadbana dziewczyne tyle ze madra to co byscie wybrali?

Gość BBBRRRRRRR
wiesz mi podobają sie grubaski są zwykle sympatyczniejsze, weselsze, mają spory dystans do siebie nie wywyższają się :) hmmmm to zależy lubię zdobyć kobietę inteligentną wówczas jest fuun .Ale seksbomba też mnie kręci :)

Trudno powiedzieć którą. Ale myślę że po rozmowie bym się zecydowł na ktorąś z nich. Ogólnie głupich kobiet nie ma może przemądrzałe i zbyt pewne siebie. Osobiście nie ma nic do kobiet z lekką nadwagą. Kobietaa powinna być wraziwa i skromna a nie wymalowana launia.

Gość ale jesteście pokręceni
od poczatku topiku tylko seks seks seks a teraz raptem ma być wrażliwa :-P eh faceci hojrakujecie a jak tak z Wami pogadać w ciszy i na osobności to zupełnie inne zwierzaki z was wychodzą :-)

Gość BBBRRRRRRR
tu się zgodze wulgarny makijaż jest raczej hmmmmm bez wyrazu .Lubie kiedy kobieta swoim wyglądem jest seksowna ale stonowana

Najgorzej jak facet do końca sam nie wie czego chce - laluni na pokaz czy kobiety do "życia"

Gość BBBRRRRRRR
:)nie musi być wrazliwa

Jeśli chodzi o mój typ kobiet to wolę Brunetki. Może dlatego że moją pierwszą miłością była Brunetka z którą znakomicie się dogadywliśmy.

ja miałam w życiu dużo szczęścia i spotykałam na swojej drodze samych porządnych facetów, którzy umieli panować nad swoim popędem i jakoś wykazywali dużą cierpliwośc i ochotę na poznawanie mnie . zresztą teraz jestem w 2 powąznym związku i zanim do czegokolwiek doszło przyjaźniliśmy się 2 lata (pomimo ogromnej chemii z obu stron od pierwszego wejrzenia). Dzięki temu, ze nic a nic nie robił podtekstów erotycznych na początku znajomości zaimponował mi, zresztą czułam że onb autentycznie chce mnie poznac, chce wiuedzieć o czym marzę, co mi się śni, jakie mam plany... i samo to, ze nbyła chemia, ale nie było o seksie ani słowa było szalenie podniecające :-P ale przyszedł odpowiedni czas i ... :-D ale teraz przynajmniej wiem z jakim jestem człowiekiem, jakie ma zasady itp. w życiu bym nie chciała być z takim troglodytą co to tylko w głowie mu seks i seks i nawet nie potrafi kobiety niczym zauroczyć, bo ciągle ma mózg zalany popędem, a takim troglodytą jest cięzko żyć

Gość Tylko:-*SEKS
Wy faceci sami nie wiecie czego chcecie:-P

Gość BBBRRRRRRR
kobiety na zycie nie szukam bo mam ale na flirt i tak bym wybrał babke z charakterem a nie tylko z tylkiem

Gość Shtuchky
nic, ma być piękna

Gość Shtuchky
musi się seksownie ruszać, fajnie jak często poprawia sobie włosy

Gość BBBRRRRRRR
jesli znaliście sie dwa lata i nie strzelił do ciebie z erotycznym tekstem to albo byłaś mu fizycznie obojętna albo to koleś z kompleksami i nie potrafił się przemódz

Gość BBBRRRRRRR
przemóc

Chyba ktoś tu nie umie czytgać??!! Czy ja tu pisałem że szukam sex kochanki?? Tytuł forum wyraźnie mówi jaki jest temat.

Gość Shtuchky
BBBRRRRRRR a ja myślę inaczej, że facet się zakochał i nie chciał za szybko jej przelecieć, żeby mu się nie znudziła

Shtuchky "musi się seksownie ruszać, fajnie jak często poprawia sobie włosy" a jak będzie miała 70 lat to takie gesty wciąż będą u niej seksowne? ;)

Gość Shtuchky
bauntyy jesteś kobietą, facet nigdy by się nie spytał tak głupio. :) wcale nie musi nosić mini, to prostacka sztuczka dobra na zostanie kochanką, ale nie na poważny związek. dekoltu też nie musi odsłaniać musi się fajnie ruszać, poprawiać włosy, uśmiechać się, dobrze ubierać, pięknie pachnieć, dosyć mocno malować

BRRRRR nie mierz wszystkich swoją nędzną miarą :-O wyobrax sobie, ze sa na świecie mężczyźni, ale co Ty mozesz o tym wiedzieć :-P dziękuje Bogu, ze nie dał mi spotykac w życiu takich troglodytów jak Ty

Shtuchky specjalnie zadałam głupie pytanie na głupią wypowiedź ;) ale ja się nie znam więc nie wypowiem się dalej.

ale jesteście pokręceni - wiesz, wydaje mi się, że na ten temat jest tyle opinii co ludzi na świecie. Brrrr ocenił jak to jest z jego punktu widzenia, zapewne każdy facet z osobna napisałby tutaj coś innego. Nie ma reguły.

Gość BBBRRRRRRR
No cóż jeśli chodzi o twją teorie to zobaczymy za jakiś czas kiedy twój temat przewodni to będzie : co zrobić aby mąż poządał mnie jak kiedyś bo ten twój jest jakiś nieruchliwy .Czego Ci nie życze

Gość Shtuchky
bardzo fajne jest jak dzwoni z daleka swoją biżuterią :D

jakoś już 13 rok leci i jest zajebiście

Gość BBBRRRRRRR
to ciesze sie że nie mam racji:)

Gość BBBRRRRRRR
mamy taki sam staż :)