Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa, że aż pyta

Co lubią mężczyźni. na jakie kobiece sztuczki się nabieracie

Polecane posty

Gość Beuneeeetka
Wiecie co... czy szczupła czy gruba nie ma znaczenia. Sama jestem przy kości, mam faceta, na brak miłych gestów od innych facetów tez nie narzekam. Podstawa to być sobą i tylko soba!!! Każdy ma inny gust więc droga autorko tego tematu... nie Ty masz robić jakieś sztuczki i nabierac faceta, bo każdy jest inny. On po prostu sam z siebie musi chcieć Cię mieć, a jak nie to znaczy ze nie jest Ciebie wart i tyle.

Mój kolega opowiadał dziś o swojej życie. Są razem od 16 roku życia, w sumie jakieś 11 lat.

Gość Wizard
Na wstepie chcialbym zauwazyc ze monotonnosc w postrzeganiu faceta jako oglupialego seksem samca jest nieznosna. Swiat jest zbyt roznorodny zeby ''po chamsku'' wrzucac wszystko i wszystkich do swoich urojonych szuflad. Trudno zaprzeczyc ze zycie seksualne dostarcza wiele przyjemnosci, ale najwazniejsza w zyciu jest rownowaga. Jaka ? To proste ,pomiedzy sfera ciala i ducha. Sfera ciala i o tym co z nim mozemy robic chyba kazdy dojrzaly czlowiek moze po krotce opisac. Natomiast potencjal nr 2 to sfera duchowa ,drugie zrodlo przyjemnosci. I slowo klucz : pasja. Nie trzeba statystyk zeby powiedziec ze ludzie z pasja zyja szczesliwie. A cytujac najbardziej zakochane osoby moge napisac tak: ''Moj partner/ka jest moja zyciowa pasja ,jest nieodgadniona zagadka ,ktora codzien zmusza mnie do wysilku ponad moje sily i paradoksalnie to wyzwanie przynosi najwieksze owoce szczescia''