Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjacielska kinia

Moja przyjaciolka żąda ode mnie pieniedzy, a ja nie mam.....

Polecane posty

Gość rgtvbrtgc
zostaw dziecko jej! niech sie martwi.

Gość rgtvbrtgc
albo ustal ze ona płaci czynsz a ty tylko opłaty. co za wradna S U K A z tej twojej "przyjaciółki"

Gość adinnaaaa
a ty jej to dziecko zrobilas? dziewczyna widzi, ze ma nawina przyjaciolke i tak cie wykorzystuje. tylko dziwi mnie, ze ty tego nie widzisz. niech zabiera dziecko do anglii i tam odda do przedszkola. nie wierze, ze nie stac jej na oblacenie mieszkania. 150f w anglii to pierdniecie. ona tam pewnie sie zabawia, a ty nianczysz jej dziecko. moze w koncu zajmiesz sie swoim zyciem

Gość haha omg
no przeciez ona cie wykorzystuje! miej jaja i powiedz ze nie dosc ze opiekujesz sie jej dzieckiem to z jakiej racji masz placic? z nianka by sie nie wyobila zeby za tyle godzin ją pospłacać! kurwa irytujesz mnie jak chooj w dupie z taka przyjaciolka ona cie wyroluje a ty sobie w brode bedziesz pluc ale rob co chcesz dzieki ci boze ze ja nie mam takiego myslenia:o

Gość adinnaaaa
durna dala jej jeszcze 1000zł, az nie da sie tego czytac

Gość a nie mozesz
dziecka wziąc do tego miejsca gdzie mieszkałas do tej pory??

Gość przyjacielska kinia
mieszkalam z rodzicami.. tam nie ma warunkow dla dziecka...

Gość ale była lipa,,,
nie czytałam całości ale ja bym jej zapytała ile sobie życzy za te opłaty? jak by powiedziała Ci przykładowo że 500zł to Ty odpowiedz jej dobrze a za opiekę nad Twoim dzieckiem należy mi się 600... jeśli umówiłyście się na taki układ to powinna być Ci bardzo wdzięczna za opiekę nad dzieckiem a nie jeszcze marudzić

Gość pasztet który tu pisał
600 zł za opiekę całodobową?:D chyba raczej 2600:D

Gość gfhkjuilihkhjkj
policzmy 24 h x 30 dni = 720 720 x (powiedzmy gowniane 5 zl) 5 zł = 3600 zł :) Przedstaw rachuneczek tej suce :P

Gość nie daj się głupia!
dziecko odstaw do matki przyjaciółki. swoją drogą to niezła z niej sucz

Gość seseseseqwer
jakbym miala "przyjaciolke" taką ofiare zyciową jak ty tez bym ja tak wykorzystywala:D Nie no zart... Tyle ze przyjacioleczka autorki nie zartuje Jestes tak naiwna az smieszna, mozna na ciebie nasrac i naszczac a ty udajesz ze deszcz pada. Ludzi takich jak ty nie da sie szanowac bo i po co skoro sami do siebie szacunku nie mają? twoja przyjacileczka przyjedzie z zagranicy i kopnie cie w dupe, to wiecej niz pewne

Gość seseseseqwer
ale plac jej i niancz jej dziecko, to twoje zycie a my mozemy jedynie posmiac sie z twojego debilizmu

Gość przyjacielska kinia
nie rozumiem za co te wyzwiska... :( jej matka pracuje, nie moge tego zrobić, bo co ona by wtedy poczela? jej tez sie nie przelewa...

Gość dfsfds
a co ty jakas matka teresa jestes? zacznij zyc swoim zyciem, a nie problemami innych. padaja tu wyzwiska bo ludziom ciezko zrozumiec twoje myslenie, mi zreszta tez.

Boze maam dokladnie taka sama przyjaciolke, jak autorka, wiec wierze, ze to nie prowo, bo moja przejaciolka miala kiedys wlasnie taka inna kolezaneczke, ktorej zajmowala sie domem przez 3 miesiace, jak tamta byla w anglii, jak ta krowa wrocila, to jeszcze oskarzyla moja przyjaciolke o kradziez, co nie mialo miejsca, zero wdziecznosci, ona jej jedzenie kupowala, jak ta krowa nie miala co jesc i co?? Pobila ja ta szmata za jakies gowno, oczywiscie moja przyjaciolka dalej wierzy w te swoje dyrdymaly o dobroci ludzkiej i teraz tej idiotce pilnuje dziecka, nie przetlumaczysz, ona zawsze zaczyna jeczec, ze nie moze tak jej zostawic, a mi rece opadaja, najgorsze jest, ze potem musze sluchac jeczenia, ze tamta krowa znow ja wystawila, masakra, ale sa tacy ludzie naiwni i nic do nich nie dociera, zeby nie wiem co!

Oj znam prawie podobna sytuacje. Tez opiekowalam sie dzieckiem przyjaciolki, poki nie przejrzalam na oczy.. 1,5 roku mi to zajelo. Od kiedy sie wyprowadzilam i przestalam zajmowac dzieckiem, owa przyjaciolka smiertelnie sie obrazila, nie rozmawia ze mna a wrecz mnie nienawidzi. Ja nie wiem czy nie rozumie, ze kazdy ma swoje zycie, a miala tyle czasu zeby ogarnac sie i swoje zycie. Probowalas pomoc, a wyszlas na najgorsza.. Zycie

Gość ten temat to chyba jakiś żart
zajmujesz się jej dzieckiem totalnie za free, a to jest bardzo odpowiedzialne zajęcie i jeszcze nie wiesz co zrobić jak ta pseudo przyjaciółka chce kasy za mieszkanie????? i jeszcze ci jej żal???? No nie wierze, że są tacy naiwni ludzie. Gdyby mi tak ona powiedziała, to chyba bym ją trzasnęła. Siedzę z jej dzieckiem, wychowuję, bo ona sobie wyjechała a ta żada pieniędzy??? Boże jedyny, jakoś ciężko mi uwierzyć, że to nie prowo.... czy można być tak głupim jak autorka.....? :(

Gość amerykaniepiszglupot
"Przyjaciółka"???? żarty sobie stroisz? A płaci Ci za opiekę nad dzieckiem? A daje Ci pieniądze na jedzenie i podstawowe rzeczy dla małej? Ja bym powiedziała - ok, będę płacić za mieszkanie, jeśli Ty będziesz płacić mi za opiekę nad dzieckiem - oczywiście normalną stawkę niani, albo nawet niższą 5zł/godzinę 24h/dobę...

Matko, wiesz, doczytałam, ze dałaś jej 1000zł, sorry dziewczyno ale jesteś najgłupszą osobą jaką udało mi się przeczytać na kafe... Zajmujesz się JEJ dzieckiem i jeszcze za to płacisz? To może podrzucę Ci moje dziecko, dasz mi 500zl miesięcznie i mozesz się nim zajmować, co Ty na to? Masakra, nie dawaj się tak wykorzystywać, ta "przyjaciółka" na pewno się śmieje, że jest frajerka co zajmuje się jej dzieckiem i jeszcze za to płaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie, na serio nie wierzę, że ktoś może być aż tak głupi - już rozumiałabym, ze chcesz jej pomóc więc nie bierzesz kasy za opiekę nad dzieckiem, ale nie uwierzę, że jeszcze jej za to płacisz, to MUSI być prowo.

Gość NIE DA SIE CZYTAĆ
ale ty głupia jesteś, ale wiadomo jak masz miękkie serce to masz twardą d.... i jeszcze nie wiem co się musi stać żebyś na oczy przejrzała... MARTWISZ SIĘ CO JEJ MAMA POCZNIE?? A O SWOJĄ SIE NIE MARTWISZ, BO W KONCU TO ONA ZA CIEBIE ZAPŁACI??? Bo kto inny? Jak możesz tak się dawać, jak nie dasz rady powiedzieć w oczy to napisz, że albo ona sie uspokoi albo ty odstawiasz dziecko do babci i reszta WOGLE CIE NIE INTERESUJE, a juz najmniej to czy wyjazd jej się opłaci... Jeszcze żebyś zarabiała cokolwiek, a tak??? To ona zarabia, ma darmową niańkę i jeszcze kase od ciebie bierze?? Nie wierze ze sa tacy ludzie....

Gość z zielonym kotem
Nie wierzę, że to nie prowokacja, nie można być przecież aż tak głupim jak autorka?? Wiesz co dziewczyno, ja przyjadę do ciebie z moim dzieckiem, będziesz się nim zajmować 24/h i jeszcze zapłacisz mi za to 1000 zł, co ty na to? takie interesy to ja rozumiem. Szkoda tylko że tak późno tu napisałaś, że jesteś jak głupia fundacja charytatywna, bo już dawno bym cię odwiedziła z moją córą, a nie szukała nianki, której muszę sporo zapłacić.

Gość NIE DA SIE CZYTAĆ
no chyba że tak, bo aż do tego stopnia to chyba normalny człowiek nie dał sie jechac... a przynajmniej by się tym nie chwalil na forum :P

Gość smart56789
zauważyłaś, ze ten temat jest z przed 2 lat??????? ;/