Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak z nim zerwać?

Polecane posty

mam chłopaka z ktorym jestem 3 lata. Do roku ukladalo nam sie rewelacyjnie, a od jakiegos czasu caly czas sie klocimy, a najgorsze jest to ze on jest bardzo agresywny. Podczas jednej z klotni nazwal mnie k*** dziw** itp. Wybaczylam, wrocilam, bo go kochalam. Od jakis 2 m-cy jest naprawde wspanialy, zadnych zastrzezen do jego zachowania, ale od jakiegos czasu nie mam ochoty chodzic z nim do lozka, irytuje mnie jego dotyk i cala jego osoba. Nie wiem jak mu powiedziec ze nie chce juz z nim byc. Zagrozil ze jesli odejde to nie wytrzyma i sie zabije.a i powiedzial ze jesli dowiedzialby sie o zdradzie to zabije tamtego faceta bo nie bedzie mu juz zalezalo na niczym. Nie moge sie od niego uwolnic w zaden sposob i nie wiem co robic. Jaki sposob wymyslic zeby odszedl... Napewno go nie kocham i tylko sie mecze. Pomocy!!! Blagam

Gość mnie tyz
nie zabije sie , ktos kto zamierza to zrobic nie chwali sie tym, napisz mu smsa " a panu juz dziekujemy, do zakonu sie wybieram"

ale on mieszka dwa kroki ode mnie, bedzie mnie nachodzil, nie pozwoli mi odejsc... :(

pomozcie blagam

on ma wytlumaczenie na wszystko. powiedzial ze jesli bedzie mial przeze mnie do czynienia z policja to jak go zamkna to kiedys wyjdzie i wie gdzie mieszkam. nie jest tak latwo jak wam sie wydaje. myslalam o wyjezdzie na drugi koniec polski ale nie wiem czy znajde tam mieszkanie, jakas prace. totalna pustka w glowie

Groził też, że jeśli z nim zerwę zacznie jeść kupy w tym także moje! Pozbawiając mnie tym samym pożywienia. :(

chamstwo jak zwykle tutaj, podszywanie sie pod nicka juz nikogo tu nie bawi... pszedszkole