Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołóweczek92

TEZ TAK MACIE??:d

Polecane posty

Gość ołóweczek92

w POPRZEDNIM TEMACIE CHYBA ZA BARDZO SIE ZROZPISAŁAM, ale badzo chcialabym znac wasze zdanie na ten temat:O: mianowicie od roku spotykam sie z penym kolesie, kilka razy urwal nam sie kontakt...niedawno wyjechał na studia i b.rzadko przyjezdza...ale zauważyłam coś dziwneo! NIGDY TAK NEI MIAŁAM!:p -że jak wychodze gdzieś załużmy do baru to wychodze, hm... czuje jakbym miala sie z nim spotkać(CHOCIAŻ WCALE TAK NIE JEST) i co wychodzac dzwoni do mnie, ze widzi mnie z parkingu i b. chciałby sie ze mna zobaczyc... - 3 razy w szkole ide, nei wiedzac go Nagle czuje, ze jest w pobliżu mnie za mna(2 razy czułam ze jest obok), i co? odwracam sie a tu on! -tydzien temu w markecie czułam, ze jest za mna! wychodzac patrze, a okazalo sie ze stał za mna w kolejce!;OA NAPRAWDE PRZESTALAM O NI OGOLNIE MYSLEC TYLKO JAK JEST W POBLIŻU TO nAGLE MI SIE O NIM PRZYPOMIONA!;o wiem,z e to moze wydawac sie smieszne ale naprawde zaczelo mnie to zastanawiac.... TEŻ TAK MACIE , ŻE CZUJECIE OBECNOŚĆ OSOBY chociaż jej nie widzicie?

Gość nie wyrobie zarazzzzzz
przeciez to normalne, tez tak mam i nie tylko z chlopakiem ale z kolezankami tez

Gość katrina_)
jak ktoś blisko stoi mi za plecami to też to wyczuwam.

Gość nofjie malny
o ja cie czarodziejka!