Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .;;;;;;..,;;..;;;;;

gdzie prawiczki? przycichli coś w tym roku, nie mogę ich znalezc

Polecane posty

Kiedys widział mnie na imprezie zkolega, myslał, ze to mój chłopak. Nic nie dało. Dobra, to nie mój temat, zresztą ja się nad soba nie bede użalać. Miłego dnia

niestety ale takich rzeczy nie miałem nigdy. Z czasem może być gorzej... może mu się to nasilić lub Ci zrobi krzywdę

Gość fjghbnmbnmb
a co ma zrobic prawik ktory pierwszy raz spotkal sie z dziewczyna, ona wydawala sie byc w jego typie, ale nie powiedziala ze chce z nim byc, czy ona go olewa ? czy olac ja i poszukac innej ? a moze nie jestem w jej typie - czemu nie powie tego wprost ?

Gość fjghbnmbnmb
fjghbnmbnmb postarac sie ale czy warto ? a nie lepiej poszukac innej ?

Gość fjghbnmbnmb
a jesli bede sie staral nadaremno bo pozniej stwierdzi ze nigdy nie traktowala mnie jako chlopaka tylko jako znajomego ?

Gość fjghbnmbnmb
taka latwa juz znalem ale jej chodzilo o seks i nie wiem czy o cos wiecej wiec mi nie pasowalo a ta wydaje sie zimna na kontakty wiec co robic ?

Gość fjghbnmbnmb
dzieki za rade moze powinienem dac jej, sobie troche czasu w sumie zycie samotne nie jest takie zle bo nie trzeba myslec o tej drugiej osobie ale z drugiej strony tej drugiej osoby nie ma a podobno wg wiekszosci do szczescia potrzebna jest milosc :D

Gość fjghbnmbnmb
w porownaniu do piszacych tu prawikow spotkalem sie z dziewczyna bo nie mozna chyba zyc tylko praca, tv, komputerami i kilkoma znajomymi wiadomo ze mozna zabic wolny czas ale jak to jest miec dziewczyne nie wiem tylko tyle co widzialem lub sie naogladalem wstepnie jest w moim typie

Gość fjghbnmbnmb
potrafie ocenic sytuacje a co do kwesti poznawania kogos to chyba wiesz ze dziewice podobnie jak prawiczki sa bardzo ostrozne wiec jesli cos nie gra to na pewno nie beda sie w cos angazowac w co nie ma sensu

Gość fjghbnmbnmb
roznic jest duzo na pewno prawiczek inaczej sie zachowuje troche przeciez ma mniejsze obycie z kobietami, nie mowiac o zerowym

Gość fjghbnmbnmb
potrafie rozmawiac z ludzmi, latwo nawiazuje znajomosci moze zbyt szybko chcialem odpowedzi wole wiedziec na czym stoje

W co się ubierać żeby wyglądać młodzieżowo i trochę stylowo ? W przyszłym tygodniu wyjmę parę stówek z konta i chcę iść do galerii kupić jakieś spodnie, koszulkę może i jakiś swerer albo coś

Lepiej idź do taniej odzieży i tam czegoś poszukaj. Najlepiej w sobotę, bo wtedy są największe zniżki. Możesz też poszukać czegos na rynku u azjatów.

Zbyt młodzieżowo to się nie ubieraj bo będziesz wyglądał gejowato jak Olivier J. z TVN-u. FUJ!!!

Gość bua haaaa haahaaa
olivier janiak sie niby mlodziezowo ubiera ? :D

A on czasem nie łazi w garniturach ciągle? Nie wiedziałem, ze garnitury są pedalskie.

Ostatnio miał oficerki na spodniach garniturowych. A pod marynarką coś co wyglądało jak damska bluzeczka. Taka z dekoltem w łódkę i lużnym materiałem. Atłasowa i błyszcząca. Zrobiło na mnie wrażenie

Gość kolezance sie cos chyba
pokreciło :D janiak jedynie przez swój metroseksualny wizerunek moze sie niektorym kojarzyć z gejem, a ubiera sie b. elegancko, modnie, MĘSKO !

Jak dla kogoś metrosexualny mężczyzna jest męski to ok. Ja lubię męskiego faceta i Olek jest dla mnie blee. Ale każdy ma swój gust i z tym się nie dyskutuje

Boratka,a lubisz facetów w bojówkach,w wojskowych butach i na wojskowo ubranych ?