Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaamysloona

czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość zaaaamysloona

siedze codziennie z moją 5miesieczna coreczką w domu , mąż pracuje, ale stwierdzilam że moge przeciez wyjsc z domu gdy juz ją wykąpie (bo kąpie ją i karmie i usypiam do maxymalnie 19:30, zasypia w lozeczku bez bujania itd...) stwierdzilam ze przeciez jak zasnie to mąż bedzie w pokoju obok a ja moge isc sobie na miasto czasem tzn raz nba tydzien czy dwa do pubu czy do kawiarni czy na lody z kolezanką na rynek:) przeciez tez mi sie nalezy, no nie? a dziecko śpi od 19;30 do 1 lub 2 giej a przeciez samo w domu nie bedzie bo mąż bedzie w pokoju obok:) zresztą nigdy nawet sie nie obudzila wczesniej,a pozatym ja wroce maxymalnie o 23.... co o tym myslicie?dzis mam w planach isc.... a wy jak robicie?

Gość alokat
soryy ale dla mnie jesteś głupia!

Gość adinnnaaa
dlaczego glupia? normalna sprawa idziesz i juz. a co maz jest bez rak? jak sie dziecko obudzi to on nim sie zajmie

Gość alokat
głupia że zadaje takie pytania! ile masz lat 16??? chcialas dziecko to teraz do kogo pretensje ze z nim siedzisz juz 5 msc? ja siedze 2 lata z dzieckiem i co??

Gość oczywiście wychodzisz
Przecież dziecka bez opieki nie zostawiasz. Nie wiem w czym problem?

Gość zaaaamysloona
ja nie mam zadnych pretensji ze siedze z dzieckiem, podoba mi sie to! ale tylko zapytalam czy wy tez same gdzies wychodzicie ? i czy to dobry pomysl ze ide sobie wieczorem mimo ze mam male dziecko w domu.... mąż ma rece, wiem, ale tak tylko zapytalam a tu juz jakies bulwersy:)

Gość mamuśieńka
spokojnie możesz iść..