Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pyzka15

Cycki ! ;> biust, piersi - jak kto woli ;d

Polecane posty

Moje drogie ! Jak u was z tym jest ? Widziałam juz taki temat ale jakis przestazaly ;P duze , male ? jak o nie dbacie ? jak optycznie powiekszacie ? jakie dekolty ? sukienki ? wszystko na ten temat ! ;>

Ja mam C,D zależy ja wypada rozm. Kiedyś bardzo eksponowałam, teraz już mniej;) Raczej nie powiększam poduchami itp.:P Stwierdziłam, że tak czy tak cos tam widać:P Sukienki nie muszą byc dla mnie typu 'pokaz cycki';P

C to nie jest taki maly :P ja osobiscie mam bardzo maly ;< i przeszkadza mi to. ;< rowniez nie preferuje sukienek typu pokaz cycki ale np. bikini ? co z takim fantem zrobic ? ;>

D. Zdarzają się miseczki C. Lubię dekolty w szpic. Optycznie wydłużają moją szyję i eksponują piersi. Używam ujędrniającego kremu do biustu. Nie zwykłam ubierać golfów i żabotów gdyż góra wydaje się być masywniejsza od dołu.

Gość kjdxfhnckrh
dziewczęta,a nie chcialybyscie dobra sobie dobrze romiaru stanika?zeby stanik byl niewyczuwalny,pieknie modelowal piersi i je utrzymywal? Wystarczy tylko zmierzyc sie pod biustem na wydechu baaaardzo ciasno, pozniej zmierzyc sie na wysokosci sutkow,a rozmiar wpisac tu: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Pozniej juz z podanym mniej wiecej rozmiarem(mniej wiecej bo kazdy biust jest inny) mozna poczytac i poogladac staniki/biusty na balkonetce,albo lobby biusciastych,polecam,ja juz nigdy nie zaloze zwyklego stanika w rozmiarze club d :D

Dobrze dobrany stanik to połowa sukcesu , ale trzeba też o nie dbać ;P jakie kremy, balsamy stosowac ?

Gość misssssssssssballet
Jak masz dobrze dobrany biustonosz to nie trzeba cudować z żadnymi kremami, zwykły balsam do ciała wystarczy.

Gość sdg
ja mam 75D i jestem bardzo dumna ze swojego rozmiaru ;) czasami się zdarza, że D jest za mały, ogólnie straszny problem z kupnem idealnie leżącego stanika ;)