Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie higieniczne

Czemu dziewczyny odsłaniają pachy jak nie mają ich ogolonych?

Polecane posty

Gość Pytanie higieniczne

Bardzo częsty widok: dziewczyna w bluzce na ramiączkach, a pod pachami kilkudniowe, mimo że dość krótkie, to widoczne czarne włoski :O

Gość serena bler
też sie dziwię

Gość pewnie dlatego ze kilkudniowe
wloski ponizej 5 dni trudno wyrwac, a poza tym co maja sie krepowac skoro faceci maja gorsze wlosy i ich nie gola

Gość z higiena nie ma to nic
wspolnego. Z estetyka to i owszem. Ja nie nosze koszulek na ramiaczkach na szczescie ale tez mi sie zdarza zapomniec ogolic. I co kurna, tragedia? Przeciez te wloski odrastaja! Ja codziennie gole. Ale czasem zapominam :P Nie robie z tego tragedii. Nie patrz gdzie patrzysz, to nie bedziesz widzial tego co Cie szokuje.

Czasem nie wynika to z niechlujstwa, ale np. można zapomnieć, że te włoski są i ubrać bluzkę na ramiączkach. Czasem dziewczyny mają takie problemy ze skórą po depilacji( podrażnienia, swędzenie, krostki), że robią to rzadziej, przez co nie mają wyjścia- czasem muszą mieć te włoski widoczne.

Gość Pytanie higieniczne
To niech noszą bluzek na ramiączkach, tym bardziej że zdarza się to również brunetkom z mocnym i widocznym zarostem

Gość Pytanie higieniczne
Poza tym jak można założyć bluzkę na ramiączkach i zapomnieć, że się pach nie goliło? :O

Dżizas- pośpiech, czasem nakłada się np. bluzę i wydaje się, ze jej ściagnięcie nie będzie konieczne. Wiesz czasem nawet jak się ogoli to na drugi dzień już są widoczne, więc...

Gość Pytanie higieniczne
Niektóre w lato tak chodzą bez skrępowania

Gość Pytanie higieniczne
Ciekawe skąd ta ich bezwstydność. Gorące lato, kusa bluzeczka, a pod pachami krótki zarost

Gość ertyhjkmnb
bo nie każdy uważa golenie włosów za niezbędne

Gość a co ja mam zrobić
w lecie gole codziennie i zawsze pachy sa troche szare a nigdy takie jak byc powinny? :O :( doradźcie mi coś

Gość Pytanie higieniczne
Ale one golą, tylko nie do końca regularnie. Jednak nikt im nie każe pach odsłaniać

W zasadzie tez się nad tym zastanawiałam. To chyba niechlujstwo. A może lenistwo? Dla niektórych najważniejsze, że tapeta jest, a resztą nie ma się co przejmować...

a co ja mam zrobić w lecie gole codziennie i zawsze pachy sa troche szare a nigdy takie jak byc powinny? doradźcie mi coś Ja też mam ten problem. Na dodatek jak zaczynam golić codziennie to po kilku dniach dostaję takich podrażnień, że kilka dni muszę sobie odpuścić. Staram się wtedy nie zakładać bluzek ewentualnie uwidaczniających to, ale jak sobie z tym radzić tez nie wiem.

Gość ten szary slad to co innego
kazdy tak ma

Gość do Chrupek
13:17 [zgłoś do usunięcia] Chrupek W zasadzie tez się nad tym zastanawiałam. To chyba niechlujstwo. A może lenistwo? Dla niektórych najważniejsze, że tapeta jest, a resztą nie ma się co przejmować... niestety racja :(

Gość Pytanie higieniczne
Chrupek bardzo mądre wypowiedzi

Gość golenie to standard
!