Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca rozwiazanie 99

prośba o poradę

Polecane posty

no wlasnie, to jest zamkniete koło niestety. Staram sie radzic sobie z tym najlepiej jak umiem.

Gość lalka petronelka
na necie sobie szukaj znajomych. na pewno sa czaty dla niesmialych. Tam rozmawiaj, potem staraj sie znalezc kogos w twoim miescie i sie z nim spotkac na kawe. Widac musisz sie nauczyc zycia spolecznego bo nie umiesz po prostu. Powoli powoli i wszystko sie unormuje, zobaczysz.

Ale ja nie jestem nieśmiała

Gość kup pan cegłe
idź do media markt! :)

Gość lalka petronelka
jak nie jestes niesmiala to jaki masz problem autorko, nie rozumiem Cie. pewnie jestes rozgoryczona po zawodzie milosnym, to wszystko. Daj sobie czas to przejdzie.

Gość 2015362,0
ja się tylko zastanawiam dlaczego Ty nie masz żadnych przyjaciół??

Gość Niyaaa82
Nie znam cię, ale moje pierwsze wrażenie jest takie, że jesteś typem narzekaczki. Spójrz- prosisz o radę, prosisz o odpowiedź jak sobie z tym poradzić itp. Teraz popatrz co robisz jak ktoś ci odpowiada na twoje pytania - odpowiadasz, że to nie działa, nie da się itp. Wbiłaś sobie do głowy pewne schematy i nie chcesz ich zmienić. A ponieważ czujesz się nieszczęśliwa to piszesz o tym, żeby się trochę rozładować emocjonalnie. Nie proś jednak o rady, skoro nie jesteś w stanie ich przyjąć i na każdą masz gotową odpowiedź, że nie. Nie jesteś w stanie uzyskać gotowej odpowiedzi na taki problem. Skoro samotność jest dla ciebie tak okropna to zrób coś żebyś nie była samotna! Zacznij chodzić na jakieś kursy tańca, języków, znajdź jakieś zainteresowania, może wolontariat? Skupiona jesteś wyłącznie na sobie i swoim cierpieniu. Tak już zostanie jeśli nie dotrze do ciebie, że to ty to spowodowałaś i tylko ty( a nie czyjeś rady) możesz to zmienić.

Gość juliajuliajulia
Dziewczyny skad jestescie jezeli mozecie powiedziec? No niestety w moim zycie tez mało znjaomych, malo kolezanek.

Gość samotna23latka
podkarpackie a Wy?

Gość juliajuliajulia
kujawsko-pomorskie