Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BĘDĘszczupła!

KAŻDA, KTÓRA CHCE SCHUDNĄC- ZAPRASZAM!!!!

Polecane posty

Gość małagrubaska
przyłączam sie, to w ogole moje postanowienie noworoczne. moze nie chce schudnac nie wiadomo ile, ale przede wszystkim aczac dbac o siebie:). Waże 56 kg, chciałabym 51:)

hej.. ja 1szy dzien jak od 18 nie jem nic... daje rade.. jak mam na cos ochote to sobie mysle.. W LECIE BEDZIESZ W JEANSACH PŁAKAC JAK INNE ZAŁOZA MINI i jakos daje rade.. jutro 1szy dzien diety, ktorej wkleiłam gdzies na ost stronach :D DAMY RADĘ.

widzę, że prowadzę monolog :P no, ale czasem fajnie chociaz samemu przed soba sie wygadac:) o godz mi się przesunęło śniadanie-zjadłam o 11:O masakra:O serek topiony sam, którego nie znoszę.. i pomidów.. dałam trochę pieprzu bo bym nie zjadła.. tylko zwróciła .. no i zielona herbata.. przesunęło mi się o godz wiec o 13 bede jesc jajko i znowu pomidor :O o 16 obiadokolacja również z pomidorem:O

Nie, no nie taki monolog... Czasem tu zajrzę i przeczytam, ale na niektóre Twoje wypowiedzi nie ma co odpisać:P

ale mam chwile słabosci znowu.. o 13 bede jadła jajko i pomidora znowu... a w domu tyle pokus:O na dodatek nie mam wsparcia kazdy mnie gasi, ze i tak sie nie uda:O skonczy sie McDonaldem :O

dziekuje tym, co mnie wspierali. ta dieta nie jest dla mnie. jak zaczęłam jesc jajko i pomidora cofnęło mnie od razu.. nienawidzę tych rzeczy jadac bez dodatków.. i wyobrazam je sobie na kanapce... trudno juz i tak zjadłam deser. pozdrawiam.

Gość a mi szkoda
dziewczynki, jak mogę coś doradzić: słuchałam kiedyś takiego mądrego lekarza-dietetyka, no i mówił np. o takim głodzie metabolicznym, kiedy organizmowi brakuje czegoś tam i się domaga, i się to odczuwa jako głód po prostu; wg niego, na odczucie głodu pomaga... wysiłek fizyczny; tzn. jak się jest głodnym, a już nie powinno się jeść - to dobrze jest przynajmniej 15 minut intensywnie się poruszać - wtedy uczucie głodu mija :) warto spróbować :) trzymam kciuki za Wasze odchudzanie! :)

Gość jaka jest dieta cud prawdziwa
Nie ma diety cud, po prostu trzeba jest mniej i zrezygnowac z bomb kalorycznych oraz z weglowodanow. Wlasnie skonczylam krotka serie cwiczen, nastepna o 18 i kolacja wtedy.