Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sruttututtu

CZY ROK WcZEŚNIEJ WYSTARCZY, ABY ZORGANIZOWAĆ ŚLUB I WESELE???

Polecane posty

Gość sruttututtu

Planujemy ślub na 18 sierpień 2012. Niestety, w tej chwili stracilam prace, a moj narzeczony nie zarabia wystarczajaco duzo. W czerwcu wylatujemy za granice, aby zarobic pieniazki. Czy waszym zdaniem rok to wystarczajaco duzo czasu, aby zalatwic ślub, wesele, sale,kamerzyste,orkiestre itp? Dodam, ze wszystko odbedzie sie na wsi w bieszczadach, wiec to zapewne troche ulatwi sytuacje

Gość Inna PM
Wesele spokojnie można załatwić i w pół roku. A mając rok można wszystko sobie rozplanować. I wybierać to czego się chce;-)

Gość kolejna pusta idiotka
na życie nie ma, pracy nie ma ale ślub będzie brała :o żal...

Dla nas rok w zupełności wystarczył ;-) ślub w czerwcu a praktycznie wszystko zostało dopięte na ostatni guzik (pomijając USC i inne papierki, które załatwia się max 3m-ce przed ślubem). Kwestia dobrej organizacji.

Gość sruttututtu
a ja nikogo nie proszę o głupie komentarze ;/ Dziękuje za podbudowanie :D Orientowałam sie już w zespołach, i jedni mieli zajętą już tę datę, a drudzy wogóle byli pozajmowani, więc troche spanikowałam, ale luz, to nie koniec świata, jest jeszcze sporo innych i fajnych zespołów :)

Gość a ja wam polecam
kolejna pusta idiotka na życie nie ma, pracy nie ma ale ślub będzie brała żal... jak wiekszośc tych kretynek z tego forum :O

Gość Kwiattyyyyyyyy:-)
No co Wy opowiadacie. Ślub to jakiś przywilej dla bogatych, czy jak ??? Spokojnie dacie radę. Najwyżej zrobicie skromniejszą uroczystość. Będzie ok :-) Rok to jednak jest sporo czasu :-)

Znam takich co w dwa miesiące wszystko zorganizowali, kiedys nie było dosłownie nic i nikomu nie przyszło do głowy aby organizowac swój slub na rok przed weselem. A tak na marginesie udane wesele nie zalezy od zasobnosci portfela tylko od nas i waszych gosci którzy beda tworzyc klimat i zabawe.

Gość Karollinaa
My ten termin mamy jeszcze wolny i zapewniam, że większość zespołów ma co najmniej połowę terminów na 2012 rok wolnych. Chociaż z drugiej strony sierpień jest bardzo popularnym miesiącem. Chociaż mieszkamy dosyć daleko, ale chętnie znów odwiedzimy Bieszczady. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. http://www.thebestband.pl

Gość Karollinaa
Jesteśmy z miasta Siedlce, 80 km na wschód od Warszawy, ale zjeździłam już z chłopakami z zespołu cała wschodnią i część zachodniej Polski, więc nie ma problemu, aby dojechać w każde miejsce w Polsce. Ja tylko pracuję w tej kapeli, ale mam naprawdę "równych" szefów :-) i myślę, że cenę przystępną wynegocjujesz. Ale w tej kwestii to pisz na andrethebest@o2.pl lub hubert.chajewski@gmail.com Z tego co mi mówili na 2012 rok bierzemy około 4000 zł do 200 km od Siedlec, a dalej plus za paliwo. Ale to wszystko jest uzależnione od m.in. czasu trwania przyjęcie itp. A w tym roku mamy też jeszcze coś wolnego. Nie chcę za bardzo reklamować się, ale tworzymy naprawdę fajną ekipę i potrafimy rozruszać nawet najbardziej "drętwe wesele".

Powiem Ci tak , my z narzeczonym ustalilismy date na 16.06.2012 i po napisaniu do Domu weselnego okazalo sie ze ma tylko dwa wolne terminu w czerwcu 2012 i to na dodatek nie ten ktory chcielismy w zwiazku z czym musielismy zmienic date :) Wiec zostala im jedna sobota wolna w czerwcu 2012 ... Kamerzysta mamy upatrzonego i tez ma tylko dwie wolne soboty w czerwcu i to nasza jest wolna wiec na poczatku lutego jedziemy do niego pospisac umowe i pogadac ;) Poltora roku czasu a juz wiekszosc pozajmowane ;]