Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska laska potrzaska

Pocieszcie mnie bo mam tak obfity okres że aż strach :(

Polecane posty

Nie mam tamponów, jadę na podpaskach i jestem załamana. Jutro dopiero kupię tampony. Mam drugi dzień, najgorszy ;/ trzeci też dużo nie lepszy :O Czuję się okropnie, co się podniosę z krzesła to czuję jak krew mi spływa, zupełnie jakby ktoś przeciął mi tętnicę a to leci, leci, leci... Nie wiem jak ja przeżyje noc. Chociaż nie, noc jeszcze ujdzie, bo to się leży i jak napcham sobie papieru i podpasek to jakoś to zniosę (w końcu jak byłam gówniarą to nie stosowałam tamponów i tak się robiło). Ale ja mam na serio obfite :( Jeszcze mi często lecą takie banie, czyli skrzepy. Byłam u gina i powiedział że taka ma natura :( Boże...dlaczego dziś były zamknięte sklepy? Ja chcę tampon!!!!

Gość serena bler
to ty dziś rano pytałaś gdzie kupić podpaski? :p

Gość notorno
ojejejku jak ja ci wspołczuje ze musisz krwawic

Gość notorno
julk44 dlaczego jestes taka zagubiona?

tak ja, i w dzień jeszcze miałam tampony, dwa użyłam ostatnie gdzieś w łazience znalazłam na półce a teraz już nie mam nic :O Tzn podpaski jakieś tam. Matko, żeby tylko nadeszło jutro jak najszybciej. Muszę lecieć koniecznie do marketu bo tampaxy i od razu tam pójdę do toalety bo nie wyrobie pewnie. Jak ja nienawidzę tego uczucia. Tampony stosuję już od jakichś 4 lat i baaardzo dawno nie miałam tego uczucia jak to jest. gdy ci leci mnóstwo krwi zwłaszcza 2 dnia :O A teraz znów sobie przypomniałam te beznadziejne czasy gimnazjum gdy po każdej lekcji chodziło się wypiętym jak kaczka, byleby nie poczuć jak leci :(

Gość alise
mam to samo i powiem szczerze, że jest to rzecz, która maksymalnie utrudnia mi życie przez te kilka dni. poza tym większość ludzi nie rozumie, że pewnych rzeczy muszę odmawiać w takie dni, bo "przecież z okresem można robić wszystko"... tak, ale nie z tak masakrycznym.......