Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhshakaksjwuasbs

Czy 25 letnia kobieta ma szanse jeszcze poznac dobrego faceta?

Polecane posty

Gość w sumie romantyczka
o ile pamiętam to nikt raczej mnie o to nie pytał, ja też nie zadaję takiego pytania facetom, choć wiem, że święci nie byli, bo jak sie wchodzi w nowy zwiazek to zamyka sie przeszlosc, poza tym to jest wścibskie i służy tylko temu żeby siebie psychicznie biczować, a niczemu dobremu, albo żeby wyciągać wnioski o tej drugiej osobie które nie służą niczemu kompletnie. a gdyby sie mnie spytał, powiedziałabym że kilku, i wątpie by dalsze rozmowy w tym temacie miałyby miejsce bo takie wścibskie pytania świadczą o człowieku - w tym wypadku niezbyt dojrzałym emocjonalnie. takie jest moje zdanie.

Gość facet 25 qwerty
nie czytam tego co piszecie heh ale powiem prawdę powiem coś szczerze tak z okazji anonimowości na kafe :) laska 20 lat kontra last 25 lat to jak wybór między zamoczeniem głowy w kiblu a wycieczką do nieba po nektar i ambrozję :) dlaczego? no dlaczego do hooja? dlaczego? jesteś sama , masz 25 lat i nie znasz odpowiedzi ? to masz wielki problem. bo właśnie fakt iż nie potrafisz odpowiedzieć na to pytanie powoduje że nie masz nikogo :) pozdrawia facet25 co szanuje młode dziewcznyny, a z rówieśniczkami może jedynie umówić się na sex. dziękuje za uwagę :)

Gość ile lat ma w sumie
romantyczka ?

Gość w sumie romantyczka
generalnie wypowiedz facet 25 qwerty jakos mnie nie grzeje bo swoje w tym temacie poweidziałam już ofermi wyżej, ale takie pytanie sie nasuwa - co jest z toba nie tak ze w wiek 25 lat jesteś sam i w piątek o 21.32 wchodzisz na babskie forum? ja podchodzę do takich 25 latków którzy uważają się za adonisa, herosa, erosa i chucka norrisa w jednym, z kijem w ręku, nigdy nic nie wiadomo co za ......... się kryje za maską własnej super extra cool i jazzy przebojowości. to tak parafrazując...

Gość 8 facetów to niby
mało ?

Gość w sumie romantyczka
oferma nie pisze z kimś kto mnie obraża, wiec tracisz czas ps. wystarczy że ty przerwetujesz slownik za mnie i mnie poprawisz :) a gdyby jednak ci sie to nei udalo, to moze wpadnie dzis tez trollica pod osłoną nocy i wytknie mi błedy wybacz czlowiek jest taki niedoskonały....

Gość w sumie romantyczka
dla mnie ani dużo ani mało, psychicznie jestem zdrowa, fizycznie też, więc nikt mi nie wmówi, że jestem towarem z drugiej ręki tylko dlatego, że przekroczyłam 25 i nie mam obrączki na palcu i to osoba ktora nie potrafi wyjasnić racjonalnie powodu dla którego tak właśnie uważa.

Gość a ta dalej swoje
"mądrości " szerzy :O

Gość djnostradamus
kobiety po 25 roku życia które nie mają faceta,często posiadają problemy psychiczne,a nie każdy mężczyzna jest psychiatrom.

Gość do w sumie romantyczki
nie przejmuj się tymi żałosnymi wypowiedziami facetów, którzy widzą tylko czubek własnego ch*ja widać czują się gorsi i lubią przelewać swój żal do świata;]

Gość ja spotkalam w wieku 27 lat
fajnego faceta, pierwsz raz z kims jestem dluzej niz kilka miesiecy, w maju minie rok:) dziwne....

Gość taka sobie 28 latka
na głupotę nie ma rady..., niektóre teksty na tym forum mnie rozwalają.... szkoda słów . Ile w Was jadu !!! a Tobie romantyczko życzę naprawdę dobrego i przede wszystkim normalnego faceta, ja mam 28 lat - właśnie wczoraj skończyłam:) i jeszcze mała , ale to maleńka nadzieja się tli , żeby kogoś w końcu poznać i mieć tą drugą połówkę

Gość taka sobie 28 latka
a gdzie go spotkałaś, jeśli można wiedzieć ??:)

Gość jednego nie rozumiem
czy jest tu jakiś facet na poziomie który może mi wytłumaczyć czemu dziewczynę w wieku 25 lat bez faceta uważa za bezużyteczną?????? będę wdzięczną;]

Gość w sumie romantyczka
jak to gdzie? w burdelu

Gość ja spotkalam w wieku 27 lat
na okazje poznalam,jechalam stopem:P

Gość facet 25 qwerty
'w sumie romantyczka' :D czy potrafisz tylko szczekać czy mówić też? naoglądałaś się filmów o wieśmakach, nagadałaś z kumpelami-pozorantkami i wypluwasz teksty których sama nie rozumiesz najwidoczniej masz jakiś problem z facetami za którym kryje się problem własnego ja. nie wiem które z was uraziłem tekstem porównującym 25latkę do spłukania głowy w kiblu, może uraziłem wszystkie, ale jeśli któraś z was jest na tyle tępa żeby nie rozumieć że to było dla waszego dobra, żeby wam coś dobitnie uświadomić to szkoda mojego czasu dla takiego mini-móżdżka :) 20latki korzystajcie z życia ile się da KOCHAMY WAS :D a jak amor strzeli to nie zmarnujcie swojej szansy, czasem tego jedynego/jedyną spotyka się tylko raz w życiu

Gość facet 25 qwerty
"jednego nie rozumiem czy jest tu jakiś facet na poziomie który może mi wytłumaczyć czemu dziewczynę w wieku 25 lat bez faceta uważa za bezużyteczną?????? będę wdzięczną;]" DWA RAZY WYPOWIADAŁEM SIĘ NA TEN TEMAT poprzednia i jeszcze wcześniejsza strona chyba. masz tam podpowiedź na dręczące Cię pytanie. nad odpowiedzią musisz pomyśleć :-)

Gość w sumie romantyczka
facet 25 qwerty - nie bede odpowiadać na twoj post bo nawet na moje proste, prozaiczne pytaanie nie potrafiłeś odpowiedzieć, zadać Ci drugie? fajnie, że jesteś super hero maczo-niech kobiety mi wybaczą- (w twoim wypadku byloby - wybaczo- :P ) ale twoje zycie musi byc szalenie fascynujące, skoro uwazasz kobiety za pół mózgi, wiesz, kiedys moze się ożenisz z kimś, i ta osoba będzie strasnie ale to strasznie glupiutka - ale jesli twoje aspiracje sięgają krawężnika to w sumie ok - życze szczęścia z przyglupią kobietą która stawiasz na piedestale jako ideał żony. your life your choice. tylko czasem wyjdz do ludzi, zamiast siedziec na babskim forum i zaczytywac sie w kobiece problemy, bo chyba to dla ceibei jedyna droga do zaskarbienia swobie kobiecej sympatii. offerma - daruj sobie chłopcze nie pisze z toba i przestań analizować moje wcześniejsze wypowiedzi, znajdz sobie zajęcie, moze tym razem na męskim forum? podbujesz swoje ego i zabierz swojego funfla facet 25, opowiedzcie sobie nazwajem o tym ze generalnie bierzecie na klate 120kg, dupczyliście ostatnio panne wyglądajaca jak doda, albo porozmawiajacie na temat skutecznych środków na walkę z trądzikiem - ale to co sobą reprezentujecie to dno i wodorosty. jak ma sie cos do powiedzenia to sie ludzi nie obraza. jak ma sie cos do powiedzenia, to sie kontynuuje rozmowe, jak ma sie cos do powiedzenia - to sie to mowi/pisze a nie podbudowuje swoje wątłe poczucie własnej wartości. bo te wasze pisanie zupełnie nic nie wnosi, tylko zaniża poziom dyskusji.

Gość jak stracilas dziewictwo
w wieku 16 lat to porazka

Gość facet 25 qwerty
'w sumie romantyczka' znowu tylko szczekasz g.ównami z tyłka wszystko co piszesz do mnie to jeden wielki beton, totalne pudło. Ty chyba sama nie wiesz co piszesz. j.ebnij z rozpędu głową o ścianę z 5 razy zanim znowu do mnie napiszesz takie pierdoły z kosmosu. ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem a co dopiero wychwycić coś napisanego między wierszami... uwielbiam kobiety i nie mam wobec nich kompleksów. Paniom na siłowni pomagam przenosić ciężary , będąc na kafe wiem że jestem na kobiecym forum ale nie mam z tym problemu. nie popłacz się ale jesteś cienka :)

Gość facet 25 qwerty
o coorva rzuciłem okiem co piszesz do ofermy, nie muszę tego przeczytać do końca żeby brechtać jak 5 latek ty sumo romantyczna zdziwi Cię to ale lubię takie zagubione w akcji wieczne dziewuszki potrafiące miliardem nie potrzebnych słów kompromitować się brakiem jarzenia. mało wam trzeba a później wyjecie do księżyca z rozpaczy :D pozdro