Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhshakaksjwuasbs

Czy 25 letnia kobieta ma szanse jeszcze poznac dobrego faceta?

Polecane posty

Gość ujujujujujujujujuj
ilosc parnerow seksualnych u kobiet pomnoz przez dwa, u facetow podziel przez 2 :D A tak w ogole mam kumpla, dobrego buhaja,m ktory w wieku 39 lat poznal 34 letnia dziewice i sie z nia ochajtal. Takze sa rozne przypadki w zyciu.

Romantyk dziecko jest przeszkodą. Nie można z kobietą iść gdzie się chce bo zawsze jest problem a co z dzieckiem. Drugi powód zajmowanie się nie swoim dzieckiem zawsze jest ryzyko że tatuś dziecka może się wtrącać w nowy związek.

Gość ujujujujujujujujuj
Ilosc parnerow seksulanych u kobiet pomnioz przez 2, u facetow podziel przez 2. A tak w ogole, znam penwego kolesia ktory w wieku 39 lat znalazl sobie dziewice w wieku 34 lat i sie z nia ochajtal. Powiedzial jej ,z emial tylko jedna partnerke seksualna, a byl typowym buhajem. Mial co najmniej 15 kobiet :D

dziecko samo w sobie nie jest przeszkodą inna sprawa to relacje owej kobiety z jej poprzednim partnerem, jeśli ona jest po rozwodzie, to rzeczywiście jest problem, zwłaszcza jeśli był ślub kościelny, który cały czas jest ważny ale jeśli to panna z dzieckiem, ja problemu nie widzę

15 kobiet miał to mało raczej mocno średni. Grunt żę nic nie złapał zaliczając te kobiety. Badał się wogóle?

Gość ujujujujujujujujuj
Badal, nie zlapal zadnego syfa. Az dziw bierze. Ale najlepsze, ze ta dziewica orleanska mu uwierzyla :)

Romantyk tylko kobieta z dzieckiem raczej ma dość sprecyzowane wymagania względem faceta i dąży do ślubu. Wtedy patrz czy facet ma mieszkanie.

Gość capirosska
jasne ze mozna!!! ja swojego poznalam w wieku 26 lat (on28), baaaa nawet dziewica jeszcze wtedy bylam :) jest naprawde swietnym facetem i juz niedlugo nasz slub. tak wiec wszystko jest do zrobienia- tylko nic na sile. pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość ujujujujujujujujuj
Moze sie wydac. Takie rzeczy wychodza czesto na jaw. Ale nie zapomne kumpla, ktory na fotka.pl poznal jakas atrakcyjna brunetke w wieku 24 lat. Niby taka cicha, spokojna, wstydliwa, a wyszlo, ze jest mezatka i sie umawia na niezobowiazujacy seks z roznymi facetami - jej kryteria: bmw, sporo kasy i przystojny facet. Przelecial ja kilka razy, a pozniej dostal wpierdol od jej meza. A ten maz byl Turkiem :)

Romantyk tylko żę faceci zazwyczaj nie chcą za szybko brać ślub wolą życie na tzw kocią łapę. W dzisiejszych czasach często kobiety na początku znajomości robią sondę czy masz mieszkanie auto jaką pracę.

Gość opietunta28
czyli dla mnie może też jest jakaś nadzieja :) hehe , mam 28 lat, jestem .. atrakcyjną dziewczyną, tak mówią, a mimo to ciągle sama.... no ale siedząc w domu, na pewno niekogo nei zanajdę...

no jasne,że masz szanse na takiego faceta,każdy ją ma....nikt nie jest najgorszy...pozdrawiam

zawsze jest ryzyko jak się spotyka z mężatkami. Może dochodzić do takich sytuacji żę pobicie lub nękanie. Dlatego należy unikać kobiet zajętych szkoda zdrowia;)

opietunta28 siedząc w domu tracisz cenny czas musisz wyjść z domu i poznawać ludzi.

kobiety robią sondę? Dobre... No dziewczyny, to prawda, robicie sondę? Mnie się wydawało, że jest zgoła inaczej. Kobieta (niezależnie od tego, czy samotna matka czy nie) patrzy mężczyźnie w oczy, słucha jego głosu, sprawdza sposób wysławiania się, z czasem sprawdza, czy jest on czuły, wrażliwy A ja się dowiaduję, że najważniejsza jest sonda Dziewczyny, może ja się mylę, ale Wy chyba nie zaczynacie od sondy?

Gość hehe :D
One zaczynaja od zmierzenia grubosci portfela faceta ubiegajacego sie o stanowisko 'tego ukochanego'. Nic sie nie zmienilo od dawien dawna.

Romantyk ja już na takie trafiałem wywiad co masz. Widać mało poznawałeś kobiet;)

Gość capirosska
kazdy ma szanse, trzeba tylko dac sobie czas. najgorsze co mozna zrobic to desperacko rzucac sie na facetow tylko z obawy ze inaczej zostanie sie samotna (mowie tu o dziewczynach kolo 30tki) kurcze jak patrze na niektore moje kolezanki to az mi sie noz w kieszeni otwiera. Ladne, zadbane, madre dziewczyny a wiaza sie z takimi mlotkami tylko po to by nie zostac stara panna. pozniej schemat juz ten sam- placz, zal do samej siebie, czasem nawet depresja ze bylo sie takim glupim (o ile dziewczyna przejzy na oczy)- mam wokol siebie 3 takie przypadki wiec wiem o czym mowie. Tak wiec autorko topiku- cierpliwosci i jakos to bedzie :D

kapselko, chyba trochę za bardzo generalizujesz kobiety są delikatne, czułe, a jednocześnie pragmatyczne i wiedzą, chociażby w oparciu o swój pragmatyzm, że pieniądze mogą przeminąć i co wtedy? Czy ten dobrze wysondowany będzie w stanie je wesprzeć, wesprzeć całą rodzinę? Kobiety zwracają uwagę na te właśnie elementy, by mogły przy facecie czuć się bezpiecznie, nawet w trudnych chwilach, trudnych ze względów finansowych również tak, możecie pisać, że jestem idealistą, ale wierzę w mądrość kobiet autorko topiku, umówiłabyś się z kimś, kto choć może jest uważany za idealistę, to jednak docenia kobiety?

Gość opietunta28
to nie jest tak że wogóle nie mam znajomych, oczwyiście ,że mam od czas udo czasu gdzieś się wyjdzie .ALE wiadomo większość ma już swoją drugą połówkę i swoje życie.... a co za tym idzie mniej czasu dla znajomych. A wychodzenie samej, to chyba nie dla mnie , ja muszę z kimś.... nawet na głupi basen się wybieram od września hehe i jakoś zajsćć nie mogę.

Romantyk raczej to TY za bardzo dobrze myślisz o kobietach. One są pragmatyczne do bółu. A tak się zapytam z ciekawości masz dziewczynę/żonę?

opietunta28 to normalne żę krąg znajomych się wykrusza. Jeszcze trochę a będziesz odbierana jako zagrożenie dla koleżanek mężatek a Ty wolnego stanu. Pływalnia świetny pomysł to kiedy ruszasz?

no, za późno zadałeś to pytanie, Kapselko skoro spytałem, czy autorka topiku umówiłaby się ze mną, oznacza to, że nie mam dziewczyny, a tym bardziej żony no, może jestem na to trochę za młody

Gość dhshakaksjwuasbs
Umówiłabym się. :P

ja mam 25 lat, ale chyba za młody jestem na poważne związki no, dobra, może nie jestem za młody, ale jakby to powiedzieć, niegotowy no, dobra, niech Wam będzie...sondy bym nie przeszedł...