Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhshakaksjwuasbs

Czy 25 letnia kobieta ma szanse jeszcze poznac dobrego faceta?

Polecane posty

Gość facet 25 qwerty
jestem facetem. 25 lat. wysoki przystojny wykształcony i nie mam dziewczyny. jakieś pytania? chętnie odpowiem. wolę 20 latki od 25 latek . dlaczego? czy którejś z Pań wystarczy inteligencji polotu i doświadczenia aby odpowiedzieć no to pytanie bez podpowiedzi? czego może szukać czyli nie mieć 25 letni chłopak który na pierwszy rzut oka ma wszystko?

Ale skad mamy wiedziec czy masz wszystko? Narazie tylko powiedziales ze jestes przystojny i wyksztalcony.. Mozesz nie miec sie np do kogo przytulic, nie miec na kim polegac, komu zaufac itd

Gość ja rowniez wole
20-tke niz 25-latke, ktora zali sie, ze jest taka wartosciowa, podczas gdy kazdy facet ja omija szarym lukiem. Wiekszosc tych 25-tek zostaje starymi pannami.

Gość szanse ma
na jakiegos niedorajde zyciowego, badz pantoflarza, ktory bedzie skakal za kobieta i dziekowal, ze go wziela pod swoje strzechy.

Ja jestem nieudacznikiem, ale nie mam zamiaru za nikim skakać Nie chcą mnie to nie, łaski bez.

Gość czesto tak bywa
ze te kobiety, ktore bawily sie i sypaly za mlodu, sa atrakcyjne (nawet te rozwodki, czy matki z dzieckiem), biora sobie za mezow te lepsze partie. Wiedza czego szukaja i jak zatrzymac takiego faceta przy sobie. Wykorzystuja poczucie obowiazku, dobre serce i intencje tegoz mezczyzny.

Gość aldonajda
mam 21 lat i jak tak czytam to zaczynam miec obawy ze bede sama.rok ogladania sie za facetami,ogolnie przelotne znajomosci bez seksu,ale jak czytam ze majac 25 lat samotna bez perspektyw na znalezienie kogokolwiek,a ta osobe trzeba poznac a jak okaze sie nie ta to licznik naliczy jeszcze kilka lat i znowu kolejna bajka.a branie byle kogo bo juz pora to bez sensu,zapisz sie na jakis kurs,a najlepiej na wyjazdy dla samotnych.tam maja swietna integracje ludzi

Pewnie ,że może ;) moja kuzyka ma 30 lat jest singielką z wyboru. ale wygląda młodo ( dałabym jej z 23 lata) i jest ładna. i przebiera w facetach , bawi się nimi ;) a już nie jeden fajny sie w niej zakochał

Gość gfgdfgdgdgdfgdfg
I co jej daje taka zabawa facetami? Dowartosciowuje sie tym sposobem? Spotka predzej, czy pozniej takiego ktory jqa rozkocha w sobie, porzuci i dziewcze bedzie plakac. To nie pozostaje bez echa.

Gość sdadasdas
nikt nie będzie chciał takiej zużytej

Nie wiem co jej daje poprostu chce sie wyszaleć jej życie :P ale na jej przykladzie widac ,ze jednak faceci sie nia interesuja nadal i to pare sie w niej zakochalo tak na serio

Gość W.....WOJKA
25 LAT----DO PIACHU Z NIĄ :) OPANUJ SIE DZIEWCZYNO CO TY PISZESZ

Gość gfgdfgdgdgdfgdfg
"Nie wiem co jej daje poprostu chce sie wyszaleć jej życie" Skoro tak podchodzi do tematu, to zlapie kiedys jakiegos syfa i bedzie lament i zgrzytanie zebow. Ale to jej zycie, niech robi co chce. Dla mnie takie kobiety nie sa godne uwagi. Omijam je szerokim lukiem.

Gość lekka zenada
Takie kobiety to tez nie moje klimaty, ale moja swoich fanow - glownie facetow ktorym zalezy jedynie na zabawie i desperatow, ktorzy zakochuja sie w kobiecie, bo do nich mrugnela. Tylko predzej czy pozniej przychodzi chwila zastanowienia, i nagle okazuje sie, ze perspektywy na powazniejszy zwiazek sa zadne :P.

Gość gfgdfgdgdgdfgdfg
Znam jedna zabawowa dziewczyne - wiek 26 lat, bez rozwodu, za mlodu szalala, poswuali ja rozni desperaci i karki z dyskotek, obcokrajowcy, w tej chwili tez sie bawi, jest ladna, zgrabna, ale nie oszukujmy sie - takie kobiety nie nadaja sie do powaznego zwiazku. Kto by chcial taka latawice za dziewczyne, czy o zgrozo zone?

Gość taaa, znam to
Tych "zabawowych kobiet" nie brakuje. Tylko przychodzi kiedys czas, ze chca stworzyc powazny zwiazek, a tu zonk - nie ma chetnych. Nikt ich nie chce. Wiec do konca zycia skacza z kwiatka na kwiatek i maja gdzies stabilazacje.

Gość czar prysł
o rany ja mam 20 lat czyli jest jakaś szansa że nie będzie ze mną tak źle;p

Gość do wszystkich facetów
a nie pomyśleliście, że jak tak dziewczyny czekają na tego jedynego to potem mogą za bardzo zacząć używać jak zaczną?!

Gość w sumie romantyczka
problem w tym drodzy przyszli prawi mężowie, że nie wiecie i nigdy sie nie dowieci ile facetów miała kobieta :) możecie zasypiać obok czystej i nieskalanej żony ktora powiedziala wam, ze miala tylko jednego chlopaka przed wami i kochala sie raz na miesiąc, zrobi sliczne oczka, slodka buzie, powie jacy jestescie wspaniali a ona taka delikatna i krucha jak kwiat, i wy to łykniecie jak pelikan dropsy. więc możecie sobie teraz tu pisać o tym, że nigdy nigdy przenigdy nie wezme latawicy, ze moja zona bedzie czysta hehehe - ok wierzcie, w końcu na tym polega łapanie faceta, takie kręcenie i "chachmęcenie" żeby facet "wpadł po uszy" :) i często wpada :)

Gość czar prysł
nareszcie jakiś mądry post:)

Gość do w sumie romantyczka
A Ty pewnie jestes z tych, co "chachmeca", udaja slodkie niewiniatka, a maja sporo za uszami. Przyznaj sie, ilu mialas partnerow seksualnych - tylko tak na powaznie? A moze masz bogata przeszlosc w postaci kontaktow seksualnych z Arabami, Turkami, albo innymi brudasami stad to gloszenie hasel "wyzwolonych kobiet"?

Gość na szczescie takie baby
zostaja same z dziecmi i musza apierdalac na 2 etaty

Gość czar prysł
poronione macie spojrzenie na życie;]

Gość w sumie romantyczka
ok, napisze szczerze bo jestem anonimowa 4 na stale plus kilka (kilka czyli mniej niż 5) mniej lub bardziej zobowiązujacych niby spotkań/nby uczuć/niby zwiazków. cos mi sie wydaje ze posadzanie mnie o łóżkową karierę conajmniej frytki troche odbiega od rzeczywistosci. abstrahując od zasady: że kobiety facetów mnóz przez 2, a podboje facetów dziel przez 2 :P to sa suche fakty :P i nie czaruje nikogo, bo nie potrafie, ale wiem ze dziewczyny tak czarują, że prowadzą gry, jakoś nigdy mi nie wychodzilo aktorstwo

Gość oj maz spod tego znaku
a moj maz szuka straszje odemnie -od siebie czyli od 25-28 lat

Gość facet 25 qwerty
gosiavongosia nie umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Gość slowem wyjasnienia
cyt.: "i nie czaruje nikogo, bo nie potrafie" I jak faceci reaguja, gdy im mowisz ze mialas wczesniej tych 9 partnerow seksualnych? Przyznajesz sie do tego, czy moze zanizasz wyniki? W sumie przeszlosc jest mniej wazna, niz przyszlosc, ale czesto ta przeszlosc kreuje przyszlosc i powraca do nas mimochodem, puka do naszych drzwi, mimo ze nie prosimy sie o to.