Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baczny.obserwator

fotka.pl

Polecane posty

Gość baczny.obserwator

Od jakiegos czasu mam zalozone konto na fotka.pl. Bacznie sie przygladalem i postanowilem sie umowic z jakas dziewczyna. Do tej pory spotkalem sie z 5 kobietami, tyle, ze: 2 z nich to mezatki, z zego jedna juz z mezem nie jest od kliku lat, ale rozwodu nie ma i wcale sie o niego nie stara, ale seksi sie z kim popadnie, bo jej tak wygodnie, jedna wolna, ale ma jakies problemy emocjonalne, a dwie maja chlopaka, ale nie czuja sie szczesliwe w ziwaku. Jak to okreslila jedna znich: chlopak mnie juz nie rozumie, a ja nie mam z kim pogadac, czuje sie samotna, niepotrzebna. Zwracam sie z pytaniem: czy na fotka.pl mozna poznac jakas uczciwa kobiete, wolna i wartosciowa?

Gość nieeeeeeeeee
nie...

Gość hahahaahahahhahahahah
na fotce to niemalze same desperatki, ktore szukaja seksu, bogatych facetow - podobnie jak i na sympatii. Ale czasem zdarzaja sie wyjatki - wyjatki potwierdzajace regule :) Daruj sobie te plastikowe portale.

Gość Lily_86_
Na fotce tez sa normalni ludzie. Ja poznalam tam obecnego chlopaka :)

Akurat tak się składa, że znałam taką jedną parę, która poznała się właśnie na tym portalu. Trochę się zdziwiłam, bo w sumie to jest dziwne. Zawsze uważałam, że fotka.pl to jakaś paranoja, plastikowe dzieweczki i napaleni macho ;) Jednak mimo wszystko są jakieś wyjątki, tylko trzeba się przyłożyć i znaleźć taką właśnie odpowiednią osobę.

Gość cent|_|rion
te portale , to porażka i najwyższa jakość zakompleksienia :D