Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamzrobic16lat

Grzybica? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość comamzrobic16lat

Nie mogę iść narazie do ginekologa.. Moje objawy: dużo malutkich krostek na całych wargach sromowych; białe, gęste upławy z pochwy; w dodatku zauważyłam, że moje wargi sromowe i łechtaczka się bardzo "powiększyły"! Wszystko jest zaczerwienione; nie odczuwam aktualnie żadnego pieczenia.. Jak mogę spróbować się sama wyleczyć? Naprawdę, nie jestem w stanie teraz pójść do ginekologa (Jestem w innym kraju)

substancja czynna : Clotrimazolum . tak nazywa sie u nas maść i globulki dopochwowe . idż i podaj nazwę . musisz wziąść komplet . zapomnij o seksie na conajmniej 10 dni . maść 2 razy na dzien , globulki na noc z podpaską .

Gość daj mi 1 000 000 PLN
a czyli jesteś prostytutką w niemieckim burdelu pewnie cię klient zaraził powiedz to swojemu alfonsowi on to załatwi przecież by nie chciał chorych klientów PO CO SIĘ PUSZCZAŁAŚ!!!!!!!!

Gość comamzrobic16lat
tak, 16 letnia dziewczyna naprawde myśli o seksie ;) pozdrowienia.. tylko te globułki?

Gość Nowy podobno
Nie wiem w jakim kraju jestes i jak jest tam, ale w PL Clotrimazolum globulki jest tylko na recepte, a kremu, ktory jest bez recepty, nie powinna sie wprowadzac do pochwy. A nawet jesli to i tak nie pomaga :p Pomoze tylko na zaczerwienie warg sromowych itp.

Gość comamzrobic16lat
nie jestem na wyspach.. proszę, podajcie mi tylko co mam zrobić, aby siętego pozbyć.. leki, płukanki, cokolwiek..

Gość Nowy podobno
najlepiej idz do apteki i zapytaj o cos bez recepty na grzybice pochwy 🖐️

Gość lucymcb
samemu się kochanie nie leczy grzybicy pochwy, zaleczysz na jakiś czas a później skutki odczujesz w przyszłości nie ma żartów zasuwaj do gina __ http://tnij.org/jt0s

comam zrobić . a ty sie chcesz pozbyć cholerstwa ,czy wolisz zapomnieć i nadal korzystać ? bo pytanie o globulki wskazuje na to ,że jednak z seksu rezygnowac nie będziesz. i wolisz zarażac niz starcic . Mnie nie obchodzi ile lat masz , ale sie chamstwa ludziom nie odstawia .

Gość Nowy podobno
samemu się kochanie nie leczy grzybicy pochwy, zaleczysz na jakiś czas a później skutki odczujesz w przyszłości nie ma żartów zasuwaj do gina __________________________________________________________________ To jak sadzilam jest oczywiste nawet dla autorki tematu-chodzi raczej o tymczasowe zlagodzenie objawow

Gość comamzrobic16lat
Przez 3 miesiące muszę się jakoś sama zaleczyć póki co.

Gość Nowy podobno
Jankesa-a czy ona chociaz raz wspomniala o seksie? :o Dziewice tez miewaja grzybice pochwy 🖐️

Gość comamzrobic16lat
Jankesa comam zrobić . a ty sie chcesz pozbyć cholerstwa ,czy wolisz zapomnieć i nadal korzystać ? bo pytanie o globulki wskazuje na to ,że jednak z seksu rezygnowac nie będziesz. i wolisz zarażac niz starcic . Mnie nie obchodzi ile lat masz , ale sie chamstwa ludziom nie odstawia . Nie, nie uprawiam seksu. Eh..

Gość comamzrobic16lat
Nie no, ale przecież odrazu muszę puszczać :)

kurna ...przepraszam ,zle wyszło / ale co pisałam , o lekach to prawdziwe, nie znam innych bez recepty .

Gość comamzrobic16lat
Jankesa - dzięki ;)

czopki dopochwowe propolisowe przeciwgrzybiczne -azucalen wyciąg z rumianku do podmywania -calendulin tabletki dopochwowe na stany zapalne polecam jako farmaceutka, bez recepty :)

Gość ja tam kupilam
bialawe,serowate uplawy moga wskazywac na grzybice,ale wysypka o ktorej piszesz i powiekszenie lechtaczki i warg sromowych????czy to na pewno jest grzybica???idz dziewczyno do lekarza..

powiększenie łechtaczki i warg sromowych to efekt zapalenia (tak przypuszczam) oczywiście najlepsze rozwiązanie to wizyta (jak najszybsza) u lekarza