Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercy^

Nie chce jutro isc do szkoły!

Polecane posty

Ale nie wiem jak przekonac mame żeby pozwoliła mi jutro na wolne. Dzisiaj było trzech króli , to niech jutro będzie dzień czterech czy coś w tym stylu bo chcę spac do 10 i jechac potem na snowboard a nie siedziec w ławce!

Gość Anglistka30**
Nie każda szkoła ma wolne. Dużo zależało od dyrekcji. Ja idę do pracy.

Nasza szkoła jako jedna z niewielu w Polsce jutro normalnie pracuje. Bo taki sobie postanowila Pani dyrektor. Zatłukę ją jej własną pięścią.

Gość no ja tez mam jutro lekcje
a w dodatku sprawdzian, na ktory sie nie nauczylam..

biologii :(

Gość lucymcb
idż do tej szkoły dziecko, bo jak ogladam czasami matura to bzdura to mi ręce opadają __ http://tnij.org/jt13

Gość yhyhyhy
zrob sobie solanke: 3/4 szklanki cieplej wody i wsyp 3 lyzki stolowe soli. wypij duszkiem a masz murowane ze do szkoly nie pojdziesz

Kiedys mi koleżanka poradzila , zebym zjadla pół surowego ziemniaka. I efekt był... wystrzałowy i dalekosiężny :) Nie dzieki...

Gość mamo jutro 4 kroli
i wolne chce, poza tym spoznil sie cielaczek do stajenki betlejemskiej i nie mamy kompletu zwierzat, madonna troche sie tym zdenerwowala, bo brakuje jescze koguta:P dlatego ty jutro go zastapisz i chcesz wolne!!!

Z tego wyjdą walki kogutów :) i i tak pójde do szkoły bez piórek :)

Gość bZzzzzzzzzzzzzzzzz
nie lubie nie dziel - weź sie tak nie jaraj licgównie jeden :O

Bo w niedzielę jest nudno :P I po niedz. jest poniedziałek i już żyję z przeświadczeniem, że muszę wstać o 5 rano :( bZzzzzzzzzzzzzzzzz pier.dol się :*

marcy-chodzisz do gimnazjum czy liceum?

Gość wcale nie koniecznie
sama sie piertol !odpiertol sie od niej. Nie podskakuj dzieciaku. Masz zaaburzenia osobowości... Raz piszesz tak raz tak. Dziewczyny nie gadajcie z nią Ona ma rozdwojenie jaźni :O

Mercy a nie mozesz wcisnąć kitu,ze jutro nie ma szkoły?:) Albo ,ze macie jakis apel i nic tam nie będzie ciekawego ?:P Jak ja byłam w technikum dawno,dawno temu to zawsze brałam termometr i pod gorącą wodę ale Ty piszesz,ze chcesz isc na snowboard to lepiej nie.

sama sie piertol szma.to jesteś bardzo mądra nie ma co :O 'do szkoly,won' napisalas jak do jakiś smieci,szczylów a sama jestes w jej wieku kretynko więc lepiej sie ogarnij i wypierta.laj :classic_cool:🖐️ bo drugi raz nie będę powtarzać 🖐️

A potem jakbym walnęla scieme , ze nie ma lekcji , siedzialabym w kozie. Bo u nas za wagary jest koza , a mame znam i nie usprawiedliwi mi tego potem. 8 godzin kozy :(? Popełniłabym samobójstwo za pomocą ołówka

a Ona nie wyzwała mnie ? :O patrz co piszesz. no osiem godzin kozy to porażka :O

I ta koza jest z nadzorem :( nagrosza by była babka od histori

Nie mogę bo wolne sobie robie dosyc często i mam takie braki z chemią , ze porażka bo jestem na biol-chemie! Nie wiem co teraz bierzemy i powiem szczerze , że mam to gdzieś . zawsze byłam obowiązkowa , gimnazjum skończyczam z paskiem a teraz imprezy i nic więcej. Leń rozpycha sie w środku :) A za tydzień egzaminy (mamy 2 razy na półrocze z wszystkich przedmiotów w dwa dni i jest to 1/3 oceny końcowej) jak zawalę to będzie ciężko. Cud ze nie mam zadnych zagrożeń.