Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercy^

Nie chce jutro isc do szkoły!

Polecane posty

Gość zagubiona 2
poprostu z nią pogadaj przedstaw sprawe prosto ze niechcesz isc niemasz nic ważnego jutro ani nic oceny praktycznie powystawiane nic nowego sie dziac niebedzie bo pewnie i połowy kl niebedzie!! moja mnei tak zawsze puszcza wolno od szkoły:) no jutro wyjadkowo bo zmusiła mnie do wizyty u lekaza w zamian za wolne

Gość Bruni1979
a wyższe uczelnie tez maja wolne??Tak z ciekawości pytam

Głupi gimgównie, zamiast iść do szkoły i się uczyć, żeby w przyszłości coś osiągnąć, a nie zapierdalać w Irlandii na zmywaku, chcesz się lenić? Do szkoły się kurwa uczyć, a nie obijać!!!!

Ej , dziękuje wam strasznie NAPRAWDĘ! Już się okazalo , ze nie ide jutro do szkoły , akurat mama dzwonila i tak zagadnęlam niesmialo :) :) :) DZIĘKI WIELKIE , FAJNIE SIE PISALO i nawet zrymowałam na koniec :)

''Bold and Beautiful'' uwielbiam takie osoby jak ty. Tak wredne , że aż cieknie. Mówisz jak osoba która ma tak zle , że aż siedzieli z innymi tym gównem. Błagam cię , ty nie chodziłaś nigdy na labe? Nie mialas nigdy lenia? Nie skoncze na zmywaku , głupia nie jestem , stopnie dobre mam , zaległosci tez - moja wina i ja je bede musiała nadrabiac. Jadu mi nie trzeba.

Gość wcale nie koniecznie
bold and beautiful - Myslisz ,ze jak sie wyedukuje wszystkiego z książek to ją uczyni wielce rozgarnięta i coś osiągnie ? Mylisz się - co z tego jak ktoś będzie sie uczył a o życiu gówno wiedział ? Pełno jest takich 'wykształconych' po studiach. Trzeba miec pomysł na siebie,na zycie ... :classic_cool:🖐️

Edukacja obowiązkowa tj. gimnazjum i szkoła średnia, to myślę że jest całkiem ok, a przynajmniej jeśli ktoś się uczy dużo i regularnie to jest w stanie jakąś podstawową wiedzę ze szkoły wynieść (chociaż pewnie w życiu się ona nie przyda). Za to uczelnie wyższe leżą i kwiczą, poziom żałosny i bezrobocie później. Ale autorka nie miała na myśli studiów, tylko zwykłą szkołę.

Nie nigdy nie byłam na wagarach, lekcje opuszczałam tylko z waznych powodów, a nie na moje własne "Widzimisię". Dzięki temu dostałam się na dobrą uczelnie i przyszłościowy kierunek, po którego ukończeniu będę miala pewną pracę i godne zarobki i będę się śmiała z nieuków, którzy w szkole wyzywali mnie od kujonów :D

bold and beautiful, zobacz sobie co przez ostatnie 30 lat zrobiono z matematyka, polskim, historia, jak strasznie poziom spadl, kiedys mlodziez w szkole sredniej uczyla sie o pochodnych, calkach, a teraz nie potrafia zastosowac wzoru skroconego mnozenia, a jesli chodzi o historie to historia ojczysta zostala tak okrojona ze swiadomosc naszych korzeni niedlugo zaniknie, a dlaczego tak sie robi to wiadomo. Szkoly wyzsze to kiedy np rozmawiam z dziewczyna i slysze "towaroznawstwo" to tez sobie wyrabiam zdanie na ten temat i niekoniecznie chodzi mi o to ze dziewczyna taka czy inna ale ze poziom edukacji beznadziejny. Zreszta przykladow takich nieprzyszlosciowych kierunkow duzo by sie znalazlo

Acha... o to ci chodzi. Wiesz co , to , że dośwadczałas komentarzy ze strony zazdrosnych nieuków nie znaczy , że masz byc teraz zapatrzoną w siebie babą. Gratulacje za osiągnięcia w nauce , ale można byc przy tym odrobinkę bardziej sympatyczną osobą.

Ja mam w klasie Mariolkę co jak sie jej chłopak spytał , żeby pokazała Atlantydę to zaczęła szukac :)

mercy, ja bardziej sympatyczny? no moze bym mogl, ale ja sam mialem zagrozenie jak napisalem, skad Ty te komentarze nieukow wzielas to ja nie wiem:D bold and beautiful, ej, myslalem ze sie pochwalisz, pokaz wzor do nasladowania innym

Gość ahdzieciiidzieciii
do szkoły Ci sie nie chce? a co ja mam powiedziec? jutro musze cały dzień PRACOWAĆ do tego mam na głowie dom, obiad, zakupy, kilka spraw do załatwienia a Ty narzekasz bo masz sprawdzian z chemii? no ale czego od Ciebie wymagać, wkońcu jesteś gó wniara

player ona pisala do beautiful ;):)

I to jest właśnie mój wzór: jutro zamiast się obijać, to do szkoły marsz, żeby później po ukończeniu socjologii czy innej polonistytki nie narzekac na bezrobocie, tylko jeszcze przed ukończeniem politechniki pracować w zawodzie za porządną kase, a nie marne grosze :D

Gość ejj a czy
jutro autobusy PKS jezdzą normanie ?

ah dzieci dzieci - Ty nigdy nią nie byłaś ?Nigdy nie byłaś gówniarą ? Urodziłaś się starą kurą domową ? :O Boże ja mam 26 lat ale rozumiem autorke i 'te szkolne czasy' i jakoś niewyrosłam na nieroba bez szkoły i pracy :O

ahdzieciiidzieciii - no pokaz nam wzor;] tylko mowisz niekonkretnie tak jak poprzednia dziewczyna ale przykladow nie dasz;] pochwal sie gdzie pracujesz wcale niekoniecznie - wiem, zauwazylem po wyslaniu ale mi sie nie chcialo preostowac

23:51 [zgłoś do usunięcia] Bold and Beautiful Głupi gimgównie, zamiast iść do szkoły i się uczyć, żeby w przyszłości coś osiągnąć, a nie zapie**alać w Irlandii na zmywaku, chcesz się lenić? Do szkoły się k**wa uczyć, a nie obijać!!!! bold rozumiem jesteś mądra , studiujesz ... blablabla :O ale czy Ty nigdy nie byłaś w gimnazjum ? tez byłaś gimgównem!! po co te wyzwiska ?

bold and beautiful - brak konkretow, troche jak pewien znany polityk, trudno tak nam rozmawiac bedzie; ) wcale niekoniecznie - no tak, popieram, tylko zeby dziewczyna chociaz napisala co robi, ale niesmiala chyba jest?

Ale byłam mądrym gimgównem, które nie wymigiwało się od szkoły "bo mi się nie chce iść" :O i takie dzieciaki, którym nic się nie chce są przyszłością naszego narodu :O to ja aż się boję co będzie w Polsce za 20-30 lat

A ja idę jutro na 12 h do pracy :O ale i tak się wyśpię, bo mam na 13-00:)

no dokładnie :O jak brakuje argumentów to zawsze ' Ty gówniaro' albo inne takie ... :O

No to się bój , za 20 -30 lat Ci wykszałceni (jak Ty) będą jeszcze raczej żyli więc ... Poza tym na jakiej podstawie wysuwasz wnioski , że autorka jest 'głupia' ?

Podzielam zdanie osób które uważają, ze gimnazjaliści powinni do szkoły maszerować jutro:) po 1. macie i tak okrojony materiał niż był kilka lat temu po 2. ile macie lekcji? max 8 lekcji po 45 min... bez przesady!!! może się nie przemęczycie. Ostatnio i tak dużo wolnego mieliście , więc? a snowboard, narty? od tego jest jeszcze sobota i niedziela