Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on1234on

czy pisząc z kobietą przez gg mozna się zakochac

Polecane posty

a kiedys czytalam horrory w sumie sie wychowalam na Lumleyu Mastertonie a potem krimi czyli Grisham itd ale jednak kocham nasza wspolczesna literature

"ja lubiejeszcze czytac o kobietach ze wschhodu, afryki itp" o tych okaleczanych, gwałconych i poniewieranych?

tak, w Polsce kobiety podobnie daja sie tak traktowac, tylko tu z wlasnej woli

no widzisz a moze dltego ze mezczyzni sa realistami suche fakty a my kobiety chcemy dotknac i na swoj wlasny sposob to zrozumiec i to jest super ta roznica....

tylko, że nie czytasz o jakiś fiu-bzdziu z palca wyssanym, tylko zwykle relacje ofiar - dziękuję mam za wysoki poziom empatii

Gość @ akronim
czytam Twoje posty i nagle widzę, że zamiast JAKICHŚ napisałeś JAKIŚ, co się z Tobą dzieje ?

Jadę na kilka nicków i czasem w pośpiechu paluchy się omskną na klawiaturze.

Gość @ akronim
ok, usprawiedliwienie przyjęte.Lubię Twoje Posty.Chce Ci się pisać z takimi miernymi interlokutorami ?

Jest tu parę fajnych "pisarzy", choć po prawdzie największe "klasyki" gdzieś zniknęły. Czasu mam sporo, kiedy stacja przetwarza pliki.

Gość @ akronim
BTW, no, I don't.

"czy pisząc z kobietą przez gg można się zakochać" Wydaje mi się że to raczej niemożliwe ...ale zauroczyć tak ,jak najbardziej ,tyle że wyobrażasz sobie tą drugą osobę przez pryzmat swojej wyobraźni tak jak byś chciał żeby naprawdę wyglądała i zachowywała się ale to tylko wyobraźnia tak działa a człowiek się zauraczy , ale pamiętaj tu jest inny świat w necie wszystko jest dozwolone (prawie wszystko ) więc naprawdę to niewiadomo jaka jest ta druga osoba na szczęście można czasem znaleźć "bratnią dusze "a wtedy fajnie jest sobie z nią tak poklikać od czasu do czasu ..