Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje w sklepie odziezowym

wczoraj szefowa przeprwoadzala rozmowe do pracy w sklepie odziezowym

Polecane posty

Gość pracuje w sklepie odziezowym

i pyta sie dziewczyny dlaczego chcialaby tu pracowac : A ona mowi: bo mam ciagoty do ubran . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Gość topisko
a jakie pytanie zadała przy zatrudnianiu dziewczyny w sex shopie ?

ja jak swego czasu przyjmowałam się do obuwniczego na takie pytanie odpowiedziałam "nie chce tu pracowac ale gdzieś musze". zostałam przyjęta od razu ;) pracowalam tam prawie dwa lata zanim udało mi się zmienić pracę na obecną

Gość leila83
teraz pracuje w mięsnym

Gość szatyna aldyna
dla mnie to na prawdę bezsens, pytania dlaczego chciałabyś tu pracować np jesli chodzi o sprzedawczynię, kelnerkę, telemele itp 200 innych prac kurva - chodzi o to że potrzebuje troche kasy i chooj , na czynsz, na kosmetyki i chce coś robić a ta robota mi sie nie podoba ale musze coś robic i tak a nie w pisdu odpowiadać o jakiś pasjach, zainteresowaniach, powołaniach

Gość ananananananna
ja mam dzis rozmowe w sklepie z galanteria skorzana i zastanawiam sie czy odpowiadac szczerze na pytania, do tego czasu troche bajerowalam, ale teraz chyba bede w 100% szczera. trudno najwyzej mnie nie przyjma.

Gość szatyna aldyna
ja jestem za tym żebyś powiedziała "zależy mi na pieniądzach, żeby coś zarobić" z reguły takie osoby dobrze pracują , którym zależy na systematycznym wpływie jakiejś kaski a bajer o zainteresowaniach w tym kierunku, chęci zdobywania dośw, uczenia sie to juz niedobrze sie robi

zależy, ja mam wyższe więc głupio było powiedzieć że praca w obuwniczym to moje marzenie (choć mam świra na punkcie butów) ;) powiedziałam prawde i tyle. byłam też na tyle bezczelna ze na pytanie ile chcę tutaj popracowac powiedziałam że odejde jak tylko mi się trafi coś lepszego ;)

Gość ananananananna
masz racje jak sobie pomysle o tych moich klamstwach, ze interesuje mnie moda itp... kiedys bylam na rozmowie w sklepie odziezowym i glupia nie pomyslalam zeby wczesniej poczytac co bedzie modne w zblizajacym sie sezonie :-D... efekt byl taki ze siedzalam jak wryta i patrzylam na te baby jak glupia, a one dobrze to moze zmienimy pytanie... :-O

Gość ah te chłooopyyyy
ile się zarabia w sklepie? odzieżowym, obuwniczym czy mięsnym? na pełny etat? tak z ciekawości

zalezy, w spożywczym 1500netto, w obuwniczym czy z ciuchami masz podstawe plus procent/premię od sprzedaży czyli też coś kolo tego. przynajmniej w kielcach