Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaa21

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość alicjaaaaa21

Mój facet jak mu coś powiem np ,że mam do niego żal o coś tam to on zaraz rozpowie wszytskim swoim znajomym i robi się afera.. a mu mówie ,że to nasze osobiste sprawy ,a on ,że nie ma przed nimi tajemnic. Albo ostatnio mi zrobił wstyd bo powiedziałam ma na imprezie na ucho żebym już chciała iść bo jest nudno ,a on na cały głos,, no jak to jest nudno to źle się bawisz z moimi znalomymi?" albo mi mówi rzeczy w stylu ,,popatrz jak sie zachowuje Aśka ty też powinnaś być taka gościnna tylko wstyd mi za ciebie" albo ,,widzisz jakich mam fajnych znajomych? ty to takich nigdy nie bedziesz miała" albo ,, ty to na pewno tego nie znajdziesz" czy jak np odpowiadam ,że je byłam we włoszech bo każdy opowoada o wakacjach to on ,,tak tak kochanie byłaś we włoszech" jakbym sie tym niby chwaliła.. wkurza mnie to zastanawiam się czy nie zerwać z nich bo to jest poniżanie przy ludziach wg mnie.. a wy jakbyście to odebrali i jak byście sie zachowali? ja mu sie zawsze odetne jakos ,ale i tak sie czuje jak idiotka

Gość alicjaaaaa21
albo jeszcze lubi ze mnie robić nieporadną idiotke w towarzystwie np ,że ja i tak tego nie bede umiała zrobić itd .. ostatnio sprzatalismy wynajety pokój po imprezie to kazdy mówił jak jest czysto jak wymysłam podłoge ,a on stwierdził ,że ,,przeciez ona tylko bród rozmazała" bo cos tam koło fotela było nie dokładnie... albo jak cos robie do jedzenia po swojemu to mowi ,,kotku nie tak z tobą to ząłamać się można"

Gość Eleeene
zostaw buraka bo co bedziesz sie meczyla z wychowywaniem go. Buraki do cukrowni .

Gość odpowiem też .......
ja bym zostawiła kogoś takiego ...przecież on Cię jawnie poniża przy innych

Gość alicjaaaaa21
nawet mój styl ubierania przy innych krytykuje.. np ostatnio na tym sylwestrze miałam taką koszulkę nocną ( nie jakąś obciachową taka normalną satynowa poza tym jakbylismy sami to mowił ,że jest fajna ) i on stwierdził ,że stracha na wróble by w to nie ubrał .. tak mi sie wtedy głupio zrobiło.. tez mu cos odpowiedzialam na temat jego ubierania ,ale i tak sie xle pozczulam... Odcinam mu sie ,ale czuje sie jak kretynka przy innych jak cos takiego walnie

Jakiś dziwny ten Twój koleś.... A jak się chwali ze ma takich znajomych fajnych, to moze niech dziewczyny poszuka wśród takich osób, skoro ty jestes taka nieporadna....

Gość alicjaaaaa21
nawet ci jego znajomi chwala np jak wygladam itd czesto np ze mam ładną sukienke ładne włosy,że ładnie wygladam itd ,a on nigdy tylko mnie poniza przy nich.. chwali za to inne osoby przy mnie .. już mam tego dość wiec mysle o rozstaniu bo jak mozna zgadzac sie zeby ktos ponizal przy ludziach..

Gość alicjaaaaa21
tak mu własnie powiedziałam ,że jak mu nie pasuje to niech spada do innej ,a on na to ,że ,, kocha mnie mimo moich wad" nosz kurwa to dlaczego mi je ciagle wypomina