Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona drania

wyslal maila do mnie zamiast do kochanki?!?!!??!!??!?!!??!?!???!!!!

Polecane posty

Gość ejjjjooo29
Jejku. Przykro mi. Przytulam Cię mocno...Trzymaj się:* Nie wybaczaj draniowi, nie wierz w bajki! Właśnie udowodnił, że to prawda, że ma kochankę...;( Jejku....Odejdź z godnością! Jeszcze spotkasz miłość!!!!

Gość ejjjjooo29
Wygarnij mu dzisiaj wszystko!!!!!! Zabiłabym takiego... Ale pamiętaj! Nie wybaczaj! Nigdy! On zrobił z Ciebie kretynke! Zadrwił z Twojej miłości, uczucia, którym go darzyłaś! Po ile macie lat? Mieszkacie razem? Bo małżeństwem rozumiem nie jesteście? Wywal mu walizki przed drzwi i kopnij w dupe!

Gość Meleńka 88
Bardzo mi przykro... po prostu brak słów... żyjemy z kimś w związku a tak naprawdę nie znamy jego prawdziwego oblicza :(

Gość Rafia
mówiłam.... teraz tylko pytanie czy cie udobrucha czy też bedziesz w nielicznej grupie madrych kobiet i powiesz mu-spadaj.....

Gość małp@
Mam nadzieję, że wydrukowałaś ten mail, zanim zaznaczyłaś go jako nieprzeczytanego. Inaczej będziesz bez dowodów jego zdrady.

Gość Rafia
żyjesz autorko?... daj znać....

Gość ejjjjooo29
Po co dowód na piśmie, skoro nie są małżeństwem? Ważne, że ona już wie! Teraz można tylko liczyć na rozsądek autorki i kopnięcie w dupsko. Pomyśl kochana, że on pieprzy inną, gada z nią o seksownej bieliźnie...bleeeehhhh:( Choć i tak on ją udobrucha i obieca poprawę;/ Ale prawda jest taka, że nie ma już związku po zdradzie! Jest pogorzelisko;/ I nie ma co ratować...Tylko strzępki uczuć zostają, a zaufania już nie będzie nigdy!

Gość lulinek
A autorka pewnie właśnie obija mu pysk, więc trzeba poczekać na relację:D

Gość Rafia
autorko-co zrobiłaś?.... jeśli kochasz,zapewne przebaczysz....i nikt cie potępic nie może,bo każdy zapewnepierwszy raz w takiej sytuacji -tak postąpił....

Gość matacz ,,,... ..
zaraz ! stop banda kretynów ! skoro facet ma kiepski humor i tendencje do głupich zartów , to na podstawie tylko takiego meila chcecie go powiesic ? Autorko - czy masz jakiekolwiek inne sygnały , ze on moze kogos miec ? czy wybiegajac wstecz nie bywał w domu , spozniał sie , wyjezdzał gdzieś itd. , Czy unikal ciebie ,m stronił od sexu itd. nie daj sie bydłu oplatać , masz swój rozum siegnij do niego - mam tylko nadzieje , ze go masz .

Gość abcddcba
siedzi tu gimgowno i ekscytuje sie bajeczkami czekajac na kolejny wpisik wyssany z koziej dupy

Gość matacz ,,,... ..
faceci - to dobry test takie cos :) dla przyszłych swoich kobiet , wysłac meila podobnej tresci i czekac i obserwowac reakcje - jak nic wylezie szydło z wora !!

Gość matacz ,,,... ..
wyssany czy też nie - nie istotne , wazne są reakcje ludzkie na podobne zajscia , cała ta banda nie ma najmniejszych czasem watpliwosci , ze to prowo , albo hipotetyczne zdarzenia - wiec siechaj sie produkują

Gość abcddcba
przeciez ta prowokacja byla juz tu dziesiatki razy i temat trwa do tej pory ,do ktorej autorka nie zacznie mieszac sie banda zagorzalych kibicow udaje psychologow i wyrzuca z siebie chematyczne porady RZUC GO

Gość abcddcba
*schematyczne

Gość bystry Jarek z Kielc
hahahahaha

Gość a ja bym ....
cicho siedziała i przy najbliższej okazjii śledziła go.może się uda złapać go na gorącym.bo jak mu powiesz to będzie bardziej ostrożny.powiedz któregoś wieczoru,że idziesz do koleżanki i wrócisz bardzo póżno.a potem wybierz się za nim i złap na gorącym

Gość wymyśl coś mądrzejszego
kafeteria schodzi na psy,skoro takie bzdury wypisuja chorzy na umyśle jedyna rada-autorko lecz się zanim nie będzie za późno

Gość pewnie adres pomylił
zdarza się jak się szybko klika :classic_cool:

Ja kiedyś tak zrobiłam przez nieuwagę. Miałam chlopaka, kawał łajzy był z niego więc ja też zaczełam go zdradzac. I kiedyś pisałam smsa do tego nowego a wysłałam odruchowo do starego. to był koniec naszej znajomości ale nie żałuje

Gość wszystko jasne
skoro skasował to oczywiste że to nie był żart. kopnij go w d...

Gość WWW...WWWW
niekoniecznie ma kochankę, może faktycznie to był żart, ale w porę oprzytomniał i wolał maila skasować? Skoro to taki żartowniś to różnie może być, lepiej byłoby go posprawdzać i ewentualnie przyłapać na gorącym uczynku

Gość ale jak to?????????
malenka ile wazysz?

Gość Meleńka 88
Autorko napisz co u Ciebie?? Czekamy...

Gość Meleńka 88
Up

Gość Heniu biznesman hahahahhaha
up

Gość Meleńka 88
Up