Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MlodaMama19

Wszystkie Mamusie rodzące w 2010 roku :)

Polecane posty

Witam wszystkie świeżo upieczone mamusie :) Napiszcie jak dowiedziałyście się, że jesteście w ciąży , reakcja przyszłego tatusia, Kiedy i jak wyglądał wasz poród i najważniejsze ile ważyło i jak duże było wasze maleństwo :) Ja zaczęłam podejrzewać, że jestem w ciąży ponieważ spóźniał mi się okres i ciągle chciało mi się pić. Rano zrobiłam test i wyszły 2 kreski :) Przyszły tatuś kiedy dowiedział się o maleństwie, nie mógł sobie miejsca znaleźć na łóżku :P Termin miałam na 17. 06 2010 a urodziłam 26.06 2010 . Poród naturalny, trwał 9 godzin , po czym urodziam śliczną dziewczynkę 3700 g 54 cm . Córunia ma na imię Patusia :)

Gość a co to za imie?
chyba Patrycja? bo jak by mi mama dala na imie Patusia, chyba bym sie jej wyrzekla :-) porod jeszcze przede mna, wiec ci nic nie powiem, ale Tobie gratuluje.

Gość a co to za imie?
nie zebym sie czepiala, ale temat nie ma za bardzo sensu, wskazuje na mamy, ktore maja urodzic w 2010 roku, a nie na te ktore juz urodzily. Powinnas go sformulowac troche inaczej: Wszystkie mamusie, ktore urodzily w 2010 roku. ja myslalam, ze to pomylka i ze szukasz mam radzacych w 2011.