Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mellisa

Zatwardzenie

Polecane posty

Gość Mellisa

hej, mam taki problem. mam zatwardzenie i bolał mnie strasznie tyłek, więc chciałam szybko załatwić się. zjadłam ogórka kiszonego, wypiłam mleko i zachciało mi się kupę to poszłam do toalety i z ponad pół godziny się męczyłam, ale w końcu nie zrobiłam nic, tylko mnie tyłek strasznie bolał, aż płakałam i ledwo wstałam. teraz co chwila chodzę do toalety bo siku mi się chce strasznie a nie mogę zrobić, bo jak próbuję to tyłek mnie bardzo boli i tylko taka brązowa woda leci. czuję jakby pęcherz miało mi wysadzić, ale nie mogę zrobić siku, ledwo się ruszam. wiecie co mogę zrobić? proszę o odpowiedzi szybko

Gość Mellisa
aaa i dodam, że jak próbowałam wcześniej załatwić się,to aż mi się słabo robiło i nie dobrze, jakbym miała zwymiotować

Gość serena bler
lewatywa :p a na przyszłość pij kefir

Gość LEWATYWA.....
zrób natychmiast lewatywę, gruszką lub czymkolwiek, albo jedź na pogotowie - z tym niema żartów

Gość dfsdfsfddfsdffdssdf
Ja pierdolę, nie straszcie dziewczyny pogotowiem czy lewatywą :O Jesteście pojebani. Napiszcie jeszcze, ze na 100% ma jakąs starszną chorobę :P Ja też kiedyż tak miałam, w końcu "udało się" w nocy. Napij się przegotowanej, letniej wody. Dobrym sposobem jest również zalanie gorącą wodą suszonych śliwek i kiedy trochę przestygnie, wypicie naparu. Powodzenia :) Myśl pozytywnie, to dużo daje :)