Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest to

najgorsze imie dla chłopca-Wiktor!!

Polecane posty

Gość Jeśli już o babskich mowa
to ja nie cierpię MAJKA - kojarzy mi się z tą dupiastą pszczołą z bajki he he:D :D A Wiktor jest OK.

A ja mam męża Wiktora i uwielbiam to imię. Gdyby nie to, to dziecku dałabym Wiktor albo Wiktoria. Ale wystarczy że ja jestem Wiktoria z bierzmowania:) Mnie tam nie podobają się Kuby, Julie i Andżeliki, a co, wolno mi:-P

Gość A ja mogłam, chciałam
i nazwałam tak swojego syna:) Piękne imię! A brzydkie wg. mnie to ... a daruję sobie żeby nikomu nie było przykro;) Wwszystkie są ok na swój sposób.

Gość cnjvbhgfdcs
Popieram paskudne imię dla faceta. Tragiedia :o

Gość !!!Rzeczywiście!!!
Majka i Andzelika - zdecydowanie NIE, mnie Wiktor, Julia czy Kuba się podobają

Gość Proponuję tym
co krytykują dane imie, czy imiona to niech podadzą swoje - coś czuję że byłby nie zły ubaw!!!!!!!!!! Wiktor - świetne imię, zarówno dla dziecka jak i dla dorosłego !!

Gość !!!WIKTOR!!!
BRZMI CUDNIE!!! KOCHAM:* KOCHAM:* KOCHAM:*

Gość Ech, super imię
dla synka, w ogóle mieć synka to super sprawa :)

Gość Mój Synuś też ma tak na imię
ślicznie, słodko, dumnie... Dla mnie to imię jest jedyne, chyba miałabym nie xły problem gdybym musiała wymyśleć inne imię dla dziecka, od początku wiedziałam że to będzie WIKTOR:D

Gość Też mam synka
kochanego, jedynego Wiktoreczka:) Największe szczęście MOJE

Gość *C*U*D*O*W*N*E* *I*M*I*Ę*
CUDOWNE IMIĘ DLA CHŁOPCA:)

Gość Z okazji Świąt
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Wiktorków i ich mam - śliczne imię dla malucha, gratulacje dla mamuś które tak nazwały swoich synków :) A tym wszystkim złośliwcom, zwłaszcza temu kto założył to formu - uśmiechu, radości z życia i przede wszystkim nie zatracania się w zawziętości, złośliwościach i złości - trochę sympatii do innych!!!

Gość Wicio to ladne imie?
Hahahahaha :D:D:D:D:D:D

Gość DO Wiciu to ładne..
Wiciu to tylko zdrobnienie a nie pełne imię ciemnoto a zdrabnia sobie każdy jak chce, ja na swojego mówię Wiktorek lub Misiaczek:)))) A ty podaj lepiej swoje imię - pewnie jest takie że żal.pl HA HA HA

Gość WSPANIAŁE IMIĘ
:) :) :)

Gość obrzydliwe, fuj
jak slysze Wiktor, Wiktorek to az mnie skreca. Jak mozna tak skrzywdzic dziecko? Kazde meskie imie, ktore ma odpowiednik zenskiego kojarzy mi sie z pedalem :O Bleee!!!!!

Gość hłehłehłe
Kati ;) poczytaj sobie ten topik:D:D haha:D wiktorek, o zesz co za rzyg:D

Gość magdalena z zagranicy
udzie, przeciez ile ludzi tyle opini. Mi sie to imie nie podoba i syna tak bym nie nazwala, ale niech iini sobie nazywaja. Cop za problem. Dlamnie najgorszym obeniz modnym imieniem dla chlopcka jest Kacper. Dla dziewczynki Nikola. Bleee

Gość looonka
Kamilek najśliczniej, a Wiktor okropnie:O

Gość !!!!!!Sami
robicie z siebie buraków i wieśniaków krytykując to imię bo jest to imię które oznacza "zwycięstwo", tradycyjne, polskie i bardzo gustowne a tym co się nie podoba to kretyni że aż żal dupę ściska, pewnie jesteście burakami z jakiś zapadłych wsi gdzie królują nikole, majki, andżele, alexy, itp. - BANDA ŻENUJĄCYCH WSIOWYCH GŁĄBÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do looonka
Kamilek kojarzy mi się ze szczerbatym zasmarkanym bachorem

Gość A marcin
dla mnie najobrzydliwsze to marcin, powinno się je pisać małą literą - rzygam jak słyszę "marcin" - brudas i ułom!!!!!!!!!!!!!! Znam jednego marcina i taki właśnie jest, tyle że już dorosły i żonaty a jego żona - o ja cię kręcę - wygląda jak transwestyta ale jedno warte drugiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WIKTOR JEST PO PROSTU
PIĘKNE A WSZYSCY KTÓRZY NOSZĄ TO IMIĘ SĄ SUPER PRZYSTOJNIAKAMI - BEZ WZGLĘDU NA WIEK !!!!!!!!!!!!!!

Gość wiktorek - wibratorek
obrzydliwe imie, bleee!!!

Gość sdefwfewef
Moj synek ma tak na imie i jestem bardzo zadowolona ze tak go nazwalismy. Pasuje do niego i nie wyobrazam sobie zeby nazywal sie inaczej. Wiktor to sliczne imie.

Gość dunka na 3 serca
najgorsze imie to jest dziewczęce nicole boze jak je słysze jeszcze tak zapisane to mnie mdli.

Gość mój też ma
tak na imię i jeśli ktoś ma odrobinę ogłady to nie krytykuje gudtów i wyborów innych.

Gość DO wiktorek-wibratorek
WIDAĆ JAKIE MASZ UDANE ŻYCIE SEKSUALNE SKORO MASZ TYLKO WIBRATOR NA MYŚLI, KOJARZY CI SIĘ NAWET W TAKIM TEMACIE JAK IMIĘ DLA DZIECKA - DEWIACJA!!!! TO SIĘ LECZY!!! LEPIEJ ZNAJDŹ SOBIE CHŁOPA DO RZECZY BO ALBO GO NIE MASZ WCALE ALBO TWÓJ WYBRANEK JEST MOCNO WYBRAKOWANY!!!!!