Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest to

najgorsze imie dla chłopca-Wiktor!!

Polecane posty

Gość tak to jest to

obrzydliwe i to zdrobnienie Wikus...blehhhhhhh.....

Gość alez wcale nie musi sie
tobie podobac a dla kogos innego bedzie ładne , tak czesto krytykuje sie czy wysmiewa imiona dla dzieci a to rzecz gustu i upodobań rodziców dziecka , wiec nie mozna mowic ze to najgorsze imie dla chlopca

Gość WWW...WWWW
jedyny wiktor jakiego znalam to pijak i menda, dletego jestem uprzedzona do tego imienia, bratowa chciała tak dać synkowi na imię, na szczęście brat myśli tak samo jak ja :-)

Gość ktos ci zalazł za skóre ?
bo chyba jestes stronnicza i subiektywna Chyba nie lubisz jakiejs mamy Wiktora ? Zgadza sie ? :-D

Gość jeszcze nie słyszałam
zeby imie Wiktor zdrabniac Wikus :O trzeba byc niezle porąbanym

Gość mamachichi
w mojej klasie byl Wiktor-taki piekny, bardzo kulturalny chlopak, jak ksiaze william:-)jemu to imie bardzo pasowalo a na naszym placu zabaw jest taka mama wiktorka-niezle walnieta baba

Gość zgadzam siez toba
wiktor,o ja cie:D beznadzieja:O

Gość Do paulinka
Hannah????????hahahaha

Gość tez mi sie wiktor nie podoba
:-O mam na klatce narkomana Wiktora.

Gość sa...ma...w...domu
tez tak mysle, ost jest o zgroza moda na to imie, wsrod moich znajomych takze, a jest takie mega ciezkie, nijak zdrobnic, paskudne

Gość a ja rozważałam to imię
dla synka. Chciałam je nadać ale mówić do synka Witek (miałam prababcie wiktorię i mówiliśmy na nią babcia Witka) zdrobnienie Witek bardzo mi się podoba. Jest takie łobuzerskie jak Antek :) Ale imię Witold już mniej mi się podoba dlatego ten Wiktor. Mąż chciał Gabriela- Gabryś Ale okazało się ze będzie prawdopodobnie dziewczynka :) Jeśli jednak urodzi się chłopczyk to znów zaczniemy się zastanawiać nad Wiktorem, Gabrielem i doszło jeszcze jedno nowe- Karol. Okaże się za kilka tygodni.

Gość olaalaela
a mi się podoba, jest takie szlachetne a zdrobnienie słodziutkie- wikuś

Gość falka konopielka
Pewnie że fajne imię a ta co je tak zawzięcie krytykuje to pewnie sama nazywa się tak że szkoda gadać a złośliwa do granic możliwości, skoro ci się tak nie podoba to imię to nie nazywaj nim swojego dziecka i problem z głowy a ja gdybym miała synka to rozważałabym to imię dla niego, jest ponadczasowe i znane w większoci języków na świecie

Gość moje imię
WIKTOR - NAJWSPANIALSZE IMIĘ ZARÓWNO DLA DZIECKA JAK I DLA DOROSŁEGO CZŁOWIEKA, KAŻDY WIKTOR TO FAJNY, INTELIGENTNY CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość muszuuua
Ojejku, to imię to mój faworyt!!! Jest piękne, polskie, tradycyjne, a zarazem, modne, dostojne, ... same plusy:))))))) Zdrobnienia: Wiktorek, Wikunio, Wikuś ŚLICZNIE, BOSKO, WYJĄTKOWO, CUDOWNIE, UROCZO, SŁODKO :* KOCHAM TO IMIĘ

Gość muszuuua
KTO W OGÓLE ZAŁOŻYŁ TAKI WĄTEK????? POWINNO BYĆ W TEMACIE - WIKTOR - NAJPIĘKNIEJSZE IMIĘ DLA CHŁOPCA. ZAŁOŻYCIELKA CZY TEŻ ZAŁOŻYCIEL ISTNIEJĄCEGO WĄTKU SAM/A JEST DEBILEM/DEBILKĄ I BASTA!!

Gość mamaaaa
ja z tym imieniem mam zle skojarzenia, jeszcze w podstawowce chodzilam do klasy z Wiktorem, wsyscy mowili na niego Wiciu i byla to najwieksza fajtlapa w szkole:) Gdyby nie to, imie pewnie by mi sie podobalo:)

Gość mamaaaa
wszyscy*

Gość muszuuua
Dla mnie WIKUŚ brzmi słodko i kojarzy mi się z małym, rozkosznym słodziakiem, chyba spróbuję przekonać męża do tego imienia w razie jakby nasza "fasolka" okazała się być chłopcem czego baardzo chcę, moim marzeniem jest mieć synka:)

Gość Wiciu i Wikuś to
nie mogą być zdrobnienia od Wiktor, bo to t jest w temacie i nie może sobie ot tak wylecieć: Wiktuś już może być. A imię jak to imię.

Gość WWWWWWWWWWWW
Mi się podoba - fajne i modne

Gość SUPER WIKTOR
super imię bez dwóch zdań, bardzo gustowne i wysmakowane, wieśniakom się nie podoba bo oni wolą alexy, kewiny, nikole, maje, wiolety i inne parszystwa

Gość DO wiciu i wikuś to
Każdy zdrabnia jak chce, moja znajoma na ALEXA mówi ALUŚ, na SZYMONA - SZYMEK, inni na POLĘ - POLCIA itd. W zdrobnieniu nie muszą występować te same litery co w pełnym imieniu i najczęściej nie występują. Najczęściej jednak słychać w koło NIUNIA i NIUNIO;p

Gość ???????????
CO ZA POPAPRANIEC TAK WYZYWA WSZYSTKICH WIKTORÓW I ICH MATKI, TRZEBA BYĆ PSYCHICZNYM ŻEBY TAK PLUĆ NA INNYCH, WYZYWAĆ OD DEBILI, ITP. LECZ SIĘ ZAŁOŻYCIELKO TEGO FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!