Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

Sposoby drastycznego odchudzania sie

Polecane posty

Jakie znacie najbardziej 'drastyczne' sposoby odchudzania sie ? Jak długo nie jecie lub co jecie ?? Pozdrawiam ;)

Nikt nic nie zna ?? Nikt sie nie odchudza ?? To moze ja zaczne.. zaczełam chodzic w zeszłym togodniu na siłownie.. i chciala bym jesc jak najmniej lecz nie moge nie jest bo padne na siłowni.. dlatego chcialam poznać Wasze sposoby.

po pierwsze nie żrę tylko jem a po drugie hmm suki ? Suka o chyba pani pies :) zazdrość chudym.... ehh

hehe właśnie przeczytalam ze po nim się tyje ;) takze nie udał Ci się dowcip :)

Gość kosodrzewica łazica
nie był to dowcip, nie wiem gdzie taką bzdure wyczytałaś,ja ogólnie nie mogę jesc jak go biorę. pewnie inne leki dla bulimiczek też działają podobnie. zresztą nic mne to juz nie obchodzi ja waze 48 kg i nie muszę chudnąć

Gość kosodrzewica łazica
a lek 30 tabletek koło 15 zł kosztował...ale oprócz tego ma inne skutki uboczne...

na paru stronach i forach wpisz w google nazwe leku i odchudzanie i wyskocza Ci skutki uboczne.. :(

Gość Tez sie wkurzylam i chce sie
drastycznie odchudzic. A wiec tydzien nic nie jesc, tylko pic wode i ziola. To tez oczyszcza organizm. Druga alternatywa, to pic tylko kefir tak ze dwa dni, apotem chudy serek, czyli t.z.w. dieta 10-cio dniowa poszukaj na google. Ja dzis przezylam pierwszy dzien na kefirku. Wypilam go pol litra, a przed chwila zgrzeszylam i zjadlam dwie lyzki serka chudego.

Gość Juz nikt wiecej sie nie
odchudza ???

ja slyszałam, że niektóre dziewczyny specjalnie zarażają się larwą tasiemca, żeby schudnąc:o :o

Gość kto w piontek skacze
głodówka

Gość kto w piontek skacze
40 dni głodu Dolegliwości, które wspaniale leczy głodówka to: przede wszystkim zaburzenia w przemianie materii. Koronną dolegliwością, która doskonale poddaje się leczeniu to: nadwaga, artretyzm, reumatyzm, wszelkie zmiany zwyrodnieniowe. Także choroby organów trawienia: trzustki, żołądka, jelit, wątroby, woreczka żółciowego. Do drugiej grupy schorzeń, również dobrze poddających się leczeniu głodówką należą: choroba wieńcowa, wszelkie choroby serca związane z nadmiarem cholesterolu, wysokie lub niskie ciśnienie, zapalenia żył, wszelkie zwapnienia. Trzecie - to zatrucia wszelkiego rodzaju, wywołane przez nadużywanie leków, lub przez sposób odżywiania. Do nich należą również alergie i katar sienny. Dobrze poddają się głodówkom również choroby skóry, jak łuszczyca, egzemy, trądzik, wrzody, a także choroby kobiece, szczególnie dolegliwości okresu przekwitania, zaburzenia w miesiączkowaniu, zapalenia jajników i przydatków, grzybice. Także dolegliwości nerwicowe, a w szczególności migreny, wyczerpanie nerwowe, bezsenność, zapalenie nerwów dobrze poddają się głodówkom.

Gość fdgdfg
hm drastyczne? Ja bym nie dała rady tak drastycznie:) zrezygnowalam z chleba, ziemniakow, kaszy ryzu , slodyczy, wedlin, napojow gazowanych, sokow słodkich... jem jabłka, kapustę kiszoną, Ogórki kiszone, (te rzeczy mają naprawde bardzo mało kcal) aa i jugurty 0% tłuszczu oraz warzywa na patelnie..ale ozcywiscie bez podgrzeawnia na patelni.. rozmrażam w mikrofalówce i takie jem bez dodatku tluszczu i przypraw... dodatkowo mandarynki i pomarańcze. pije herbaty ziołowe i takie zwykle(Bez cukru bo nigdy z cukrem nie piłąm) i robie a6w

Gość fdgdfg
aha i zapomnialam:) płatki owsiane:) na śniadanie:) :) z wodą lub mlekiem 0% tłuszczu.

Gość fdgdfg
NIe lepiej tak jak ja, bez głodówki? przeciez po głodówce bedzie efekt jojo..a w ten sposob co ja no to powoli powoli ale skutecznie sie schudnie:)

Gość Marlena 23
ja się odchudzałam Dukanem, ale nerki mi wysiadły

Kobieto zniszczysz sobie organizm i zmienisz się w nie mogące się podnieść z łóżka warzywo, bo nie będziesz miała na to sił. Nie mówiąc o tym, że jak mózg nie ma się czym żywić to szwankuje, spada koncentracja, zdolność uczenia się, nawet IQ. Gdzie ty pracować będziesz, jak przez wygłodzony organizm będziesz bezsilna i przytępa?

Gość Gdynianka34
Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.

Gdynianka34 widzę że i tu wciskasz swoje 3 grosze. Na wszystkich tematach o dietach piszesz te bzdury o ziołach. Czyżbyś miała za mało klientów i wciskasz ten kit?

Gość gość
ja piłam ocet jabułkowy skonczyło sie na szpiltalu ale schudłam z 69 j na 47 codziennie po trochu

Gość gość
Po Seronilu owszem odchudzisz się, ale w jaki sposób: -wymioty -biegunka I inne tego typu rzeczy. Ale owszem blokuje łaknienie. Ja radzę jeść tylko rano owsiankę z wody i w miarę ćwiczyć. I kupić sobie leki blokujące apetyt. Nie kupuj tylko ApetiBlock bo nie działa (wgl to tam w składzie są same substancje słodzące). Poszukaj czegoś, co ma składnik hoodia gordonii.

Gość gość
Po co drastycznie? Polecam Zioła Tybetańskie na odchudzanie.

Gość Effalj41
Wiele jest preparatów na odchudzanie, ale które są skuteczne? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
No ja kiedys robilam sobie bardzo drastyczne glodowki.Dobrze,ze zdrowia sobie tym nie zrujnowalam.Najdluzej nie jadlam 6 dni :O