Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksjdjcuj

OC a młody kierowca

Polecane posty

Oooo to mnie zaskoczylas i to bardzo ;) Przepraszam za pomylke i gratuluje dokonania jedynego slusznego wyboru odnosnie marki ;)

Gość a ja mam psa:)))
:) następny zaskoczony:p jakby to było coś dziwnego w tym że dziewczyna bmw jeździ:p

Wiesz co , odnosnie przbegow to jest p prostu czarna magia w PL.Ja Ci powiem tak osoby na alledrogo ktorzy pisza ze 20 latek ma walniete 200 000km to jest po prostu jakas masakra Hans christian andersen chyba to pisze .Teraz sa samochody ktoe maja po 23 lata i maja bachniete 120 000 km sam robilem osobiscie taka fure , dwu latek i 120 000 km to sie w glowie nie miesci.Podkreslam ze nie byl to zaden przedstawiciel handlowy z yarisa tylko LEXUS IS , ja bym bardziej patrzal pod wzgleem w jakim stanie jest samochod anizeli ile ma lat i przejechane , bo mozesz kupic kilku latka zajechanego co ma walniete kilkadziesiat tyi moje auto ma 15 lat i ponad 300 000km i smiga bajecznie ale jest zadbana .

Gość hanka s
no ale wiesz twoje to bmw jakby nie było i jak napisałeś zadbana, a u mnie pewnie wyjdzie po kupnie jak to wszystko wyklepane ..ale myślisz że tak do 50-60tys powinno byc ok jak chce kilka lat nim pojeździć?

A ja mam psa -moze nie tyle zaskoczony bo sam mam kolezanki ktore nimi smigaja , ale to ze tutaj spotkalem dziewczyne ktora smiga beemka to mnie zaskoczylo , ale jak najbardziej pozytywnie :)

Gość hanka s
no właśnie nie mam pojęcia gdzie ci ludzie jeżdżą :D ale chciałabym tyle nim przejeździć ,bo nie chciałabym tak przez kolejne 5 lat zmieniać , zresztą nie będzie mnie na to stać :D

Wiesz jak bedziesz kupowac samochod to podjedz sobie z kims kto sie zna na tym , a jesli kogos nie masz to podjedz przed kupnem na autoryzowana stacje obslugi tam sprawdza historie samochodu , przeglady czy byly robione itp , podepna pod kompa , sprawdza czujnikiem powloke lakiernicza czy byl bity , szpachla cy jest , w koncuto nowy samochod stosunkowo 3 latek takze powinien tam bywac w ASO :D Wydasz na takiego rentgena pare stowek , ale lepiej je wydac niz wpakowac sie na mine.I ja wszystko bedzie ok , to takim samochodzikiem z takim przebiegiem jak podajesz powinnas smialo pojezdzic dobrych pare latek i nabic w trzy i troche kilosow :) Zawsze mozna tez trafic na jakis felerny egzemplarz w ktorym co hcwile cos pada , ale to w kazdej marce ;)

Gość hanka s
dobra dzięki, trochę się tu dzisiaj dowiedziałam :D zmykam spać, dobranoc

w końcu ktoś mnie pochwalił za wybór autka;)

W koncu ? Ty powinna byc na codzien obsypywana takimi pochlebnymi slowami na temat swego samochodu :) , ale na beemki psiocza najczesciej CI ktorzy nigdy ich nie mieli , zazdrosnicy , albo Ci ktorzy kupili kible za pare groszy i teraz im sie sypia. A ta z ciekawosci spytam jesli moge jaki masz model konkretnie ? :)

325, e36:p

No dobrze ze sie powstrzymalem bo chcialem strzelic w 525 e 34 i w dodatku touring :P (dla pieska) ;) Moj bracik wlasnie smiga 5 e34 w touringu na taksie :)

Gość gdzie tam beemki
bez gwiazdy nie ma jazdy ! 🖐️

:p moja ma już pare lat no ale na nowszą, lepszą póki co mnie nie stać:( ale i tak jak na swoje lata to śmiga dobrze:) jak na razie tylko pasek wieloklinowy w niej zmieniałam:p

POsiadaczom mietkow - zAKAZ WJAZDU ;) No bracik swoja kupil to zmienia tylko eksploatacyjne rzeczy silniczek chodzi jak zegareczek , rok temu zmienialismy swiece na NGK D-POWER bo byly stare na wykonczeniu ,a tak to oleje filtry itp wiadomo standart .O TaDeuSzu ;) kraza opinie ze wadliwy , a to kompletna bzdura no tak kupia dojechane czy katowane i narzekaja , ale jak sie kupi w ladnym stanie to smiga , smiga i jeszcze raz smiha...:)

ja kupiłam od takiego że tak powiem starszego pana, także katowana nie była:p dopiero będzie;) na razie to się wyglądem zajęłam a na wiosnę w końcu porządnie się pojeździ:) bo na razie z tym napędem na tył to tu gdzie mieszkam to się zabić można:p

Gość colla
ja mam psa ile masz nabite kilosów?

Gość eh ludzieeee
"kiem jest tak ze jesli nie masz ukonczonych 25 lat to dostajesz zwyzke , zalezy od ubezpieczalni ile , ja tez to przerabialem w jednej mialem + 30% za wiek na szczescie juz mam 25 lat.Licza tez zwyzke za staz posiadania prawka jesli jest krotki , jednym slowem za wszystko byle jak najwiecej kasy policzyc." przeciez to istna bzdura :D stawki ubezpieczeń są oparte o statystyki wypadków. Młodzi robią więcej niż staży mężczyźni więcej niż kobiety samotni więcej niż w związkach itd.... dlatego 20 letni facet zapłaci więcej niż 20 letnia kobieta

No powiem Ci szczerze ze TDS to nie jest za bardzo dobry silnik do szarzowania :P Mam kumpla ktory kupil i tez troszeczke gdzies tam jezdzil na czas czy cos jakies kjs-y i silnik mu szlg trafil ;)

eh ludzieeee-kolego ja napisalem ze dostalem ZWYZKE za wiek , czyli placilem 30% wiecej dodatkowo za wiek , bo mialem ponizej 25 lat :D

odpowiednia ilość kilometrów:p a z szarzowaniem to nie przesadzajmy ja jestem dziewczyną w dodatku mającą dopiero 19lat to co ja tam mogę:p

a w dodatku ja jeszcze zanim miałam prawko to już mandat dostałam także muszę uważać;)

Cicha woda brzegi rwie :P Od bracika tds ma prawie 3 paki :) dokladnie 285 000 km , oczywiscie na liczniku a w rzeczywistosci wole ni wiedziec :D ale tylko dlatego ze jak stan samochodu jest swietny to przebieg schodzi na dalszy plan :)

nie no ja jestem bardzo spokojny człowiek:) a w sumie tej bmw to mi troszkę szkoda dobić bo to mój pierwszy samochód i trochę pracy w nią włożyłam, żeby była taka jak to sobie wymyśliłam:)

Ja bym na Twoim miejscu ja dalej "piescil" ;) tym bardiej , ze wlozylas w nia serce i prace , ja bym nie mial serca dobic beemka :(

Ooo prosze :) Ja tez mialem sporo ekscesow nim dostalem prawko do raczki , lacnie z kipnieciem sie maluchem na bok :D Ale mialo sie nascie lat to sie glupialo ;)

no na razie to musze o nią dbać bo na inny samochód to mnie nie stać, zresztą śliczna jest zawsze mi się marzyło czarne bmw i mam;)

ja się na pociąg do szkoły spóźniłam:p a że to był dość ważny dzień to nie zastanawiając się wsiadłam w samochód i pojechałam;) co mnie kosztowało 500zł:( :classic_cool:

A no to ladnie :D A dostalas tez zakaz robienia uprawnien przez jakis czas ? Odnosnie Twego koloru to typowy czarny bumer :D Widzialas film "beema" rosyjski , ale fajny :)