Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopot z wyborem

prezent dla rocznej dziewczynki

Polecane posty

Gość klopot z wyborem

drogie mamy, prosze Was o pomoc. Za kilka dni coreczka szwagierki skonczy roczek. Szykuje sie impreza dla dziecka a ja w klopocie. Nie wiem co kupic na prezent. Mialam kilka pomyslow, ale dziecko od Mikolaja dostalo WSZYSTKO! i garnuszek, i laleczke bobaska, i zestaw instrumentow typu tamburyn+bebenek, kastaniety, grzechotka, itd., mnostwo ciuszkow, jakies brzeczace zabawki.. Rece mi opadaly coraz bardziej jak szwagierka otwierala kolejny prezent :) nie mam jeszcze dzieci (przy okazji pochwale sie, ze wlasnie odkrylam, ze bede mama!!!!) i po prostu nie wiem co taki maluszek moglby jeszcze dostac.. nie kupie przeciez kolejnej sukieneczki czy bodziaka, a zabawek teraz to ma, ze hohohohoo... HELP!!!

Gość klopot z wyborem
dziekiiiii goska! te osmiorniczki so suuuuper!

Gość karinowsska
Klocki edukacyjne sprawią dużo frajdy, bo można je składać na różne sposoby. Na rynku jest ich bardzo duża ilość. Takie dla dzieci jednorocznych nie są wczepiane tak jak klocki Lego. Zazwyczaj są po prostu nakładane. Są dość dużych rozmiarów i często są wykonane z drewna. http://nuclearts.pl/dziecko/zabawki-prezent-dla-rocznej-dziewczynki-co-wybrac/