Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa monet

30 % mężczyzn to generalnie ofermy, mało zarabiają, słabi w łóżku i w życiu

Polecane posty

Gość królowa monet

mało ciekawi, mało inteligentni........

Gość Ciekawe jak to %-owo
ma się do kobiet? :D

Gość matacz ,,,... ..
jak to jak ? tak samo , albo gorzej ! są nieporadne , ale to akurat mnie nie przeszkadza , ale juz ze mało kobiece , zaniedbane , daremne w łózku i poza nim (sex w plenerze i nie tylko ) :) to jeszcze są marudne

Gość królowa monet
a do tego agresywnie zamknięci w sobie

Gość Taka sobie głupia baba
Przecież "królową monet" tylko to interesuje. Many, many, many, many.............. I taka to dziffka...........

Gość iouoiuouoiuo
bua ha ha ha... za to większość kobiet w polsce to zwykłe dziewki którym słoma z butów wystaje, kiepskie i bierne w łóżku i poza kilogramem tapety na mordzie nie mają nic do zaoferowania. są próżne i leniwe i dlatego szukają gości z kasą żeby przy takich nic nie robić a mieć wszystko.

Gość więcej niż 70 % mężczyzn
większą ilość mężczyzn zalicz do tej kategorii, a nie tylko 30 % ale nie generalizuj, bo jednak jest jakiś niewielki % mężczyzn wartościowych, podobnych do ludzi, nie wszyscy się stoczyli na dno moralne

Gość królowa monet
Ja kasę mam i potrzebuję partnera a nie utrzymanka, we wszystkim partnera: w łóżku, do rozmów, do przeżywania, takiego który potrafi mnie zaskoczyć czymś pozytywnym

Gość zmadrzaly
90% procent kobiet to materialistki, niezaradne i niesamodzielne dlatego potrzebuja faceta zaradnego zeby kase robil i wszystko za nie i im zalatwial. I jak ma kase I jest zaradny to go kochaja, a jak nie ma i nie jest zaradny maja w dupie. Liczy sie dla nich jedynie powierzchownosc. Do tego bezuczuciowe, wyrachowane, a przez to tak lozkowe, ze juz czasem facet woli isc spac czy na piwo bo ma wiecej ciepla i jest ucciwsze niz kobiety. Jaki pociag mozna miec do kobiety ktora klamie czy leci na kase i powierzchownosc.