Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czia

moj facet

Polecane posty

Gość czia

wczoraj gadalam z moim facetem o naszych fantazjach erotycznych, powiedzialam mu ze kiedys myslalm o tym zeby spac z 2 na raz, on mowi na to ze juz tak mial i bez rewelacji, po czym strasznie sie obuzyl ze jak ja tak wogole moge niby go kocham a mysle o takich zeczach ze chce zeby jeden mnie walil w dubsko a dugi pchal mi do buzi. Zdenerwowalam sie i powiedzialam ze jest rowno uprawnienie a po za tym to ja porpostu o tym pomyslam nic wiecej. on znow swoja. wiec powiedzialam mu zeby zastanowil sie nad swoimi slowami i wyszlam z pokoju. nie uwarzace ze to dziwne:?

Gość czia
ei jestescie tu??

Gość niniu
że wyszłaś, to tak

Gość zgaga....
od pomyslenia do wykonania daleka droga, mialem [odona sytuacje z tym ze diewczyna byla w trojkacie w ktorym facet nie mogl jej dotykac nawet, bylem zly i oburzony jak cholera ale to bylo dawno i ona wie ze nie pochwalam czegos takiego. A jak juz dojdzie do czegos takiego, ja nie wiere w pary ktore sie soba dziela ze one niby sie kochaja, w trojkacie ktos zawsze bedzie czul sie zdradzony, niepotrzebnie sie wkurzylas na goscia trzeba bylo sprobowac porozmawiac dalej jak to typ impulsywny a nie wychodzic bo bez rozmowy moze sam zaczal sobie cos roic glupiego w glowie jak to facet:P

Gość czia
tyle ze terazjajestemu siebie w domu ja u siebie i wogole sie do mnie nie odzywa zastanawiam sie jak mu to wytlumaczyc

Gość czia
ei pomóżcie nu

Gość czia
ludzie!!!!! nie iwem co mu powiedziec!!!!!

A jakbyś się poczuła, gdyby to Twój facet powiedział Ci, że ma fantazje, żeby z dwiema na raz? Pomyśl sobie, że on dotykałby te dziewczyny wszędzie... Robił z nimi to wszystko... Nie czułabyś się urażona?

Gość ja mu sie nie dziwie
chociaz pomijam fakt, ze on tego sprobowal :O

widać że na tobie mu zależy i dlatego poczuł się źle z powodu twoich fantazji ..... co do tego że on też tak zrobił ... nie był z tobą a tamtą osobę pewnie miał głęboko gdzieś spotkaj się z nim i porozmawiaj na spokojnie....

urazilas jego dume tacy sa faceci skoro sie nie odzywa ty to zrob pierwsza.powiedz mu ze pomimo twoich fantazji i tak on najbardziej na swiecie cie podnieca i jest najwazniejszy a ze masz takie glupie myslenie to juz nie twoja wina taka jest natura czlowieka i tyle.kazdy ma swoje skryte fantazje i on napewno tez nastepnym razem lepiej nie poruszaaj takich tematow z facetem

ciciamicia powiedz mu ze pomimo twoich fantazji i tak on najbardziej na swiecie cie podnieca i jest najwazniejszy a ze masz takie glupie myslenie to juz nie twoja wina Jpd, hahaha chyba pojebalo was, a nas koniec ukleknij przed nim i blagaj o przebaczenie, liz mu stopy albo cokolwiek zechce :p