Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciciamicia

i co teraz?

Polecane posty

Gość ciciamicia

4 dni temu poklocilam sie z moim facetem tak bardzo ze z nerwow oddalam mu pierscionek zareczynowy.on kazal mi go zalozyc i powiedzial ze jak jeszcze raz mu go oddam to go wyrzuci.klotnia trwala dalej az wkonu on wyskoczyl z tekstem idz sobie do innego jak ci tak zle.ponownie oddalam mu pierscionek a on wyszedl na podworko i go wyrzucil.teraz nie mozemy go znalesc a mnie serce po prostu boli i nie moge spac po nocach.i sama nie wiem co teraz?co myslec?co zrobic?

Gość szalalaa
trzeba było myśleć przed ja nie rozumiem tego oddawania pierścionka w kłótni nie dziwię się że go wyrzucił, każdy by się wkurzył oddałaś pierścionek to go teraz nie masz

Gość ciciamicia
Byl z bialego zlota i mial prawdziwy diamencik wiec mysle ze troche kosztowal ale cena nie jest tu wazna wazne jest jego znaczenie.poklocilismy sie dlatego ze chcialam faceta namowic na terapie od uzaleznien.na poczatku nie chcial sie zgodzic a po tym jak wyzucil pierscionek obiecal ze sie zapisze.po tej calej sytuacji sama nie wiem czy z nim chce byc czy cos jeszcze czuje.wkoncu wyrzucil przypieczetowanie naszej milosci.

Gość ciciamicia
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość ciciamicia
Byl z bialego zlota i mial prawdziwy diamencik wiec mysle ze troche kosztowal ale cena nie jest tu wazna wazne jest jego znaczenie.poklocilismy sie dlatego ze chcialam faceta namowic na terapie od uzaleznien.na poczatku nie chcial sie zgodzic a po tym jak wyzucil pierscionek obiecal ze sie zapisze.po tej calej sytuacji sama nie wiem czy z nim chce byc czy cos jeszcze czuje.wkoncu wyrzucil przypieczetowanie naszej milosci.