Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

Kłopot z dziewczyna

Polecane posty

Gość młody człowieku
A ty czytasz co ci piszemy? Czy tylko zadajesz pytania a odpowiedzi cię nie interesują? Przeczytaj co napisałam wcześniej (a jestem matką dwojga dzieci) i przestań w kółko to samo pisać!!! Zauważ też, że słowo zaHHHHHHaczyć pisze się przez samo H a nie CH. Stąd rozumiem, że w ogóle mnie nie przeczytałeś. Troszkę wstyd takie błędy robić, chociażby dlatego, że HAK to taka jakby bardziej męska rzecz i dobrze wiedzieć jak się ją pisze po polsku :)

Bo autor sobie po prostu "jaja" robi , zgrywając takiego cichociemnego, co to niby nie wie, gdzie pochwa i myli ja z macica.Niezłe prowo :D

Sorka interpunkcja zawiodla, sory.Ale jest mozliwe takie zaplodnienie? Jaki % ze jest w ciazy?

Gość młody człowieku
widzę, że u ciebie kiepsko nie tylko z anatomią kobiety i informacją o seksie i jego skutkach. Rozumiem, że uczysz się w technikum, ale jakieś podstawy musiałeś mieć chociażby z gimnazjum odnośnie języka ojczystego. Interpunkcja to kropki, przecinki, średniki, myślniki. To co napisałeś przez CH to ORTOGRAFIA, czyli błąd, byk... Powtarzam po raz trzeci, w ten sposób nie ma szans na zrobienie dziecka. I czas abyś następnym razem zakładał do takich zabaw gumkę dla spokoju własnego i twojej dziewczyny. A najlepiej poczytaj "O czym każdy chłopiec wiedzieć powinien". To wprawdzie lektura dla 10 latków, ale tobie na pewno też się przyda, bo wiadomości nie masz w tej dziedzinie żadnych. Zakładam że czytać potrafisz?