Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

Kłopot z dziewczyna

Polecane posty

Mam dziewczyne.Uprawialismy peetning i przypadkiem zachaczylem penisem o jej macice.Ona ma wymioty i spoznia sie jej okres.Mogla zajsc w ciaze? Prosze o normalne odpowiedzi bo mi wcale nie jest do smiechu :(

Wytrysku nie mialem to jest pewne.Ona od pol roku ma regularnie co 32 dni. A teraz spoznia sie jej juz o 8 dni.Wiec? Zachaczylem tylko raz :(

"przypadkiem zachaczylem penisem o jej macice" a nie swędzi ja macica :))

Wiem tylko ze były to dni płodne.Nie weszłem tylko po ciemku delikatnie zachaczylem :( Chryste ja mam 16 lat :( A ona ma wymioty.

Gość nie rozumiem takich ludzi
Najpierw poznaj budowę kobiecego ciała, a później zabieraj się za pieszczoty. Zahaczył przypadkiem o macice... no ludzie brak słów !!

zochaa, Czy to ty właścicielka swędzącej macicy? Jeżeli tak to uniżenie pozdrawiam Cię (Was?)

Tak, to ja, w zasadzie była właścicielka, bo już jest ok z moją maciczką :)

Gość młody człowieku
powiem ci wprost, że niemożliwe jest zaHaczenie penisem o macicę, która znajduje się wewnątrz kobiecego brzucha i tam kiedyś będzie się rozwijać wasze dziecko. Jeżeli o cokolwiek mógłbyś zaHaczyć w czasie pieszczot, to co najwyżej o wejście do pochwy :) A dziewczyna prawdopodobnie złapała grypę żołądkową i stąd mdłości i spóźniająca się miesiączka. Myślę, że czas zainwestować w gumki. Nie jest to jakiś znaczący wydatek, a ileż spokoju daje :) Pozdrawiam niedoszłych rodziców. Innym razem może się uda:)

Gość nie rozumiem takich ludzi
Może być w ciąży. Ale spóźnienie okresu i wymioty mogą być także oznaką choroby, więc idź do apteki i kup jej test a wtedy będziesz wiedział czy zostaniesz tatą :)

I tak jeszcze dopowiem na marginesie, że zgadzam się z młody człowieku :p No i, że dziewczyna mogła się zestresować z powodu tego, hm, zahaczenia i stąd mdłości, nerwy po prostu ;)

Dodam ze ona jest dziewcia.Poczekamy na stosunek jeszcze dlugo az ona bedzie gotowa.Tylko w ciemnosci bawilismy sie i zachaczylem przypadkiem jak na niej lezalem.Jakie prawdopodbienstwo ze zaszla w ciaze? Jak to sie stanie to niezly ze mnie pechowiec a i rodzice wyrzuca mnie z domu :(Ojciec zabije...

Eh mazgaj nie mazgaj.Chodze do 2 klasy tech i co? Rzuce szkole? Jejku. Nie powiem bardzo chcemy stosunku ale rozumiemy jakie konsekwence niesie to za soba.Kochamy sie bardzo i poczekamy z tym.Zachaczylem o nia tylko raz. :(

Jak na niej lezalem.Tylko zachaczylem.Wytrysku nie bylo .Nie włozylem go wcale tylko tak srednio o zachaczyłem. Nie zwracalismy na to uwagi atylko ze teraz ten spozniajacy sie okres...

Myślę, że to po prostu stres spowodował, że spóźnia się jej okres. Mi ostatnio spóźnił się 12 dni, właśnie przez nerwy. Ogólnie grudzień był dla mnie nerwowy i miałam niedobór witamin. Myślę, że wszelkie objawy Twoja dziewczyna sobie wmawia i stąd ta urojona ciąża, bo co jak co, ale w nią się tak łatwo nie zachodzi.