Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

nawet najpiekniejsza buźka ,najbardziej ponętny tors,najlepszy sprzęt w mieście nie pomogą jak mężczyzna ma do kitu wnętrze :O dżizasss znam kogos tak slicznego.ze az żal ,ze ma tak egoistycznie narcystyczne podejscie do zycia :(

"dlaczego ''na szczęście''?" Bo by wyszło, że łżesz jak (pardon) bura suka.

Gość tenktoś
do taneta a oprócz tego umiesz cos napisać czy tylko ze ktos pierdoli głupoty

Gość ee co wy tam wiecie
piepszysz głupoty, nie wiesz co bym wolała a co nie

"niejeden cwaniak, potwór z wyglądu miał powodzenie przy odrobinie cwaniactwa" no tak, ta osławiona kobieca intuicja

"piepszysz głupoty, nie wiesz co bym wolała a co nie" Jedno mówicie, drugie myślicie, trzecie robicie.

Gość tylko dla brzydkich
kobiet wyglad faceta nie jest az tak wazny

Gość tenktoś
Mój mąż przyciągnął mnie charakterem i do dziś nim zatrzymał.pomimo tylu lat nie ważne jest jak wygląda.. kocham go takiego jaki jest .liczy się jego charakter i poglądy na zycie.Dla mnie był,jest i będzie najprzystojniejszym facetem który mnie pociaga

Gość Ee panowie...
"żaden normalny facet was nie będzie pod tym względem oceniał" Jego kumple przy wspólnym piwie ocenią. ----------- Jesli dla kogos zdanie kumpli jest wazniejsze niz wlasne myslenie, to nic dziwnego, ze jest ciagle SAM! "dlatego teraz są szczęsliwymi kobietami bez kompleksów" Buhahahahaha! ----------- No coz, komus najwyrazniej doskwiera samotnosc.

Gość tenktoś
dlaczego dla brzydkich kobiet?????????????????????????????????????????????

"Jesli dla kogos zdanie kumpli jest wazniejsze niz wlasne myslenie, to nic dziwnego, ze jest ciagle SAM!" Nie pisałem tego o sobie. Ale czego ja się po was spodziewać mam...

Gość taneta
Temat rzeka...............ile ludzi tyle poglądów

Gość ee co wy tam wiecie
i znowu brak jakiegokolwiek obiektywizmu... mierzycie wszystkie tą samą miarą i jeszcze dziwicie sie dlaczego mają was za dziwaków, żałosnych, wielce pokrzywdzonych chłopaczków dla których wszystkie kobiety to zou...

"i jeszcze dziwicie sie dlaczego mają was za dziwaków" Mnie mają za dziwaka bo "nie wychodzę do ludzi". Jakoś nie chce mi się wychodzić tam gdzie mnie ignorują i olewają.

Gość związki nie sprawdzają
się na dłużej pewnie ze niektórzy są w zwiazkach i z róznych względów sie męcza i są nadal razem tzn na papierze bo często jedno gdzies tu a drugie gdzieś tam a nawet jak razem mieszkają i śpią w jednym łóżku to z byciem razem niewiele ma to wspólnego

Gość taneta
Co masz na mysli pisząc jedno gdzieś tu drugie gdzieś tam???

Gość Ee panowie...
To po co w ogole piszesz takie glupie i dziecinne komentarze, Darker?

Gość Wiesz Autorze, kobieta moze
facetowi duuuuzo dac procz dupy, nawet jesli dupy komus dala :P a dupa nie zuzywa sie!

"opowiadanie o tym jaka kobieta jest w łóżku jest szczeniackie i założe się że wy pierwsi byście się tu pochwalili pierwszym doświadczeniem seksualnym." Chyba własnemu kotu :D Kumpli nie mam. "Poza tym, jeśli kobieta już niczym nie jest w stanie was zaskoczyć, to nie potrzebujecie jej tak na prawdę." Masz rację. Tylko się przypieprzasz, znikaj.

"To po co w ogole piszesz takie glupie i dziecinne komentarze, Darker?" Po co takie infantylne odpowiedzi? Nie stać Cię na więcej?

Gość popieram autora tematu
kobiety nie chca prawiczkow po 20 stce, wiec dlaczego te prawiczki maja przed tymi kobietami padac na kolana?

Gość wasted_time
Mystery_ "nie kazdy ale znalezienie teraz porządnej, pięknej dziewczyny - dziewicy, z zasadami po 20 rż graniczy z cudem " OTO JESTEM;D

Gość Ee panowie...
Chyba ciebie. Rzucasz jakies bezsensowne uwagi na temat opinii kumpli przy piwie, po czym stwierdzasz, ze nie masz kumpli. Po co sie w takim razie w ogole udzielasz, skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia?

"Rzucasz jakies bezsensowne uwagi na temat opinii kumpli przy piwie, po czym stwierdzasz, ze nie masz kumpli. " ME-TA-FO-RA. Jezu co za...

Gość Ee panowie...
Bardzo nieudana metafora. Ukladajac sobie zycie powinnismy kierowac sie WLASNYMI opiniami, nikt inny za nas zycia nie przezyje, ani rodzina, ani znajomi ani ksiadz.

Gość Ee panowie...
No ale jak ktos jest za przeproszeniem dupa wolowa i boi sie zycia i podejmowania decyzji, bedzie sie stale ogladal na innych. Szkoda tylko, ze nic w ten sposob nie osiagnie, nigdzie nie dojdzie i niczego nie przezyje. Powodzenia Darker!

"nikt inny za nas zycia nie przezyje, ani rodzina, ani znajomi ani ksiadz." Długo nad tym myślałaś? Pewnie w Cosmo napisali...

Gość związki nie sprawdzają
jedno tu kraju drugie gdzies zagranicą bez sensu takie zwiazki